TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? (15 Nisan Pazartesi)

Bu akşam hangi diziler var? (15 Nisan Pazartesi)

15.04.2013 - 10:38 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? (15 Nisan Pazartesi)

Bu akşam hangi diziler var (15 Nisan Pazartesi)

Yalan Dünya

Haberin Devamı

Dizi - 15.04.2013 - 20:00

Deniz tarafından yemek tarifleri kitaplaştırılan Servet, altta kalmamak için ona bir kazak örer. Ancak kazak giyilecek cinsten değildir. Mecburen Deniz, kazağı giyip Rıza ile dışarı çıkar. İntihara teşebbüs eden Selahattin ise evde göz hapsindedir. Henüz psikoloji düzelmeyen Selahattin, Vasfiye’nin dolduruşu ile Gülistan’ın kendisini aldattığını düşünür ve peşine Reis’i takar.

[[Video_RnRQbntuYXO]]

Her Şey Yolunda Merkez

Dizi - 15.04.2013 - 22:30

Polis Meslek Yüksek Okulunun yeni dönem kayıtları başlar ve yurdun dört bir yanından gelen gençler polis olmak için okula başvuru yaparlar. Başvuruları sırasında onları bekleyen bir de sürpriz vardır. İkinci sınıf öğrencileri, gelenek olduğu üzere, yeni gelen polis okulu öğrencilerine şakalar hazırlamıştır.Sami Yavuz isimli yeni bir müdür yardımcısı okula tayin olur. Okula müdür olmak isteyen makam sevdalısı Vakıf, kendine rakip olarak gördüğü bu yeni müdürden hiç hoşlanmaz. Sami Yavuz, polis okulunun müdürlüğünü yapan Serap Hanım ile devre arkadaşıdır ve akademiden aralarında yarım kalan bir şeyler vardır. Yıllar ikisini ayrı yerlere savurmuş ancak onca yıl sonra yeniden bir araya getirmiştir. Bu arada şehit çocuğu olan Selçuk, ailesinin tüm zenginliğine rağmen polis olmak isteyen Yasemin ile talihsiz bir tanışma yaşar. Polis okuluna girmeyi başaran kız ve erkek öğrenciler bu okulun daha önce okudukları hiçbir okula benzemediğini kısa zamanda anlar.

Haberin Devamı

Aşk Emek İster

Dizi - 15.04.2013 - 20:00

Zengin bir fabrikatör olan Hikmet Bey’in oğlu Demir, eğitim için gittiği Amerika’dan döner. Okulunu bitirip de diploma sahibi olmayı başaramadığı için babası ona kızgındır. Demir, bu kızgınlığın fazla sürmeyeceğini, şirketlerinin başına geçeceğini zannederken, babası Hikmet Bey’in kendisi için çok daha başka planları vardır.Hikmet Bey, bundan böyle şımarık oğlunun hayatı tanıması ve işi en alt basamaktan öğrenmesi için onu fabrikalarından birinde işçi olarak çalıştıracaktır. Demir, bu planı duyduğunda şok olur. Patronun oğlu olarak, kendi fabrikasında bir işçi gibi çalışacak ve kimse onun gerçek kimliğini bilmeyecektir.Demir, babasının bu isteğine karşı çıkar. Hikmet Bey ise Demir’e bu planı kabul ettirmenin bir yolunu bulur. Demir, istemeyerek gittiği fabrikada Deniz adlı işçi kızı görür görmez vurulur.

Haberin Devamı

Fırıldak Ailesi

Dizi - 15.04.2013 - 23:30

Senaryo ve proje dramaturgisi ile Coşkun Irmak'ın ve çizgileriyle ünlü karikatürist Varol Yaşaroğlu'nun hayat verdiği Fırıldak Ailesi. orta sınıf bir ailenin hikayesini anlatıyor.Sürekli başını belaya sokan Baba Sabri ve denge unsuru Anne Yıldız Fırıldak'ın 3 çocukları var. Aklı havada, haylaz oğulları Zeki, hayalperest kızları Afet ve daha yeni yeni konuşmaya başlayan bebek Tosun... Dizide evin gizli otoritesi ise anneanne Dürdane...Dizide Yıldız karakterini Demet Akbağ, Sabri'yi ise Bülent Kayabaş seslendiriyor.

[[Video_eEveguxLQR1m]]

Karadayı

Dizi - 15.04.2013 - 20:00

Mahir’in gizli görevde olmadığını öğrenen Mehmet Saim ve Turgut, onu öldürtmeye karar verir.Mahir, Nihan’ın mektuplarını hiç ummadığı bir yerde bulur. Mahir, mektupları Feride ile birlikte okur. Dava için aranan cevaplar mektupların içindedir. Nihan’ın yazdıkları Mahir’i sarsar. Bu şaşırtıcı anlara şahit olan Feride, Mahir’in sırlarını öğrenmek ister. Necdet, Mahir’i öldürmek için peşine düşer. Mahir için geri sayım başlar. Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı

[[Video_gB9LWCsjWmsC]]

Yer Gök Aşk

Dizi - 15.04.2013 - 20:45

Sevda perişan yollarda kalmıştır. Kaderin onu oğlundan ve Ali Ömer’den ayırmaması mucizelere bağlıdır artık. Sultan DNA raporunun sonucuna bir türlü inanamaz. Ne yapıp edip işin aslını öğrenecektir...Diğer yandan Hancıoğlu konağına yine ateş düşmüştür. Küçük Yılmaz trafik kazasında ölür. Yılmaz’la konuşmak ve af dilemek Sevda için son çaredir. Ancak Sevda ve Yılmaz’ın konuşacakları ummadık şeylere yol açar. Ali Ömer Sevda’yı görünce çok rahatlar, Sultan ise şoke olur...

[[Video_YKvmw5OKb3fE]]

Beni Böyle Sev

Dizi - 15.04.2013 - 19:50

Ayşem, evlenmiş olmalarına rağmen, Ömer'e mesafeli duruşunu sürdürmektedir. Onu yeterince tanımadığına dair endişeleri vardır. Seda ve Nadide'nin yaklaşımlarıyla Ayşem'in korkularını tetiklenir. Bu sırada Safiye, Ömer ile Ayşem'in arasındaki gizli gerçeği öğrenir ve Nadide'yle paylaşır. Duyduğu şeyler, bu evliliğin bir an önce sonlanmasını isteyen Nadide'yi umutlandırır.

Haberin Devamı

[[Video_YW4HgkDN3dVS]]

Leyla ile Mecnun

Dizi - 15.04.2013 - 22:40

Dostoyevski'nin dizisinden çıkan müzik grubu Nadya The Band, İskenderlerde klip çeker.Suna, oğlu Hidayet'in Leyla'yı sevdiğini öğrenir ve plan yapmaya başlar. Bu sırada Şans mahallelinin ayağına gelir ve herkese tek tek güler. Şansın yüzlerine gülüşüyle Dostoyevski yeniden kumarda kazanmaya başlar. İskender'in müşterileri artar, İsmail'e iş teklifleri gelir. Ama şansını zorlamak hiç biri için iyi olmayacaktır.

[[Video_X35tMCANl1Li]]

Yazarlar