TV-Rehberi Bu akşam hangi diziler var? 5 Şubat Salı

Bu akşam hangi diziler var? 5 Şubat Salı

05.02.2013 - 10:31 | Son Güncellenme:

Bu akşam hangi diziler var? 5 Şubat Salı

Bu akşam hangi diziler var 5 Şubat Salı

Öyle Bir Geçer Zaman Ki

Haberin Devamı

Dizi - 05.02.2013 - 20:00

Tuğrul, Arif’e; Seher’in kendi öz kızını olduğunu söyler. Bunca zamandır bir kızı olduğunu bilmeyen Arif şoke olur. Ancak Tuğrul’un planı, baba- kızı yıllar sonra buluşturmak değil, onları sonsuza kadar ayırmaktır. İngiltere’deki her iki hastanın, Zehra ve Bahar’ın durumları beklenenden daha iyidir. Dönüş için hazırlıklar başlar. Dönüş haberini alan Carolin, Ekrem’i Hakan’a karşı doldurur.

İşler Güçler

Dizi - 05.02.2013 - 23:00

Ekip artık tek vücut olmuştur. Hepsinin ağzında aynı cümle: Bu senaryonun çekilmesi lazım. Ama küçük bir problem var. Hangi senaryo?Şenol ve Hakkı yeni projeler peşinde... Ahmet kendiyle hesaplaşmasını tamamlamak istiyor. Sadi Zeynep'e açılma planları yaparken, Murat bir gülümsemenin peşinde koşturdukça koşturuyor.

Haberin Devamı

20 Dakika

Dizi - 05.02.2013 - 20:00

Ali sahte kimliğini kullanmak için ilk adımı atar. Fakat Melek'e bir adım daha yaklaşabilmek için, önce masum birini ateşe atması gerekecektir.Melek'in hapishanedeki kaderi artık sadece kendi ellerindedir. Sesini duyurmak için kendi hayatını tehlikeye atması yetmez. Şimdi başka birinin de hayatını tehlikeye atmak zorundadır.Sürpriz bir tanıkla Ozan gerçeğe her zamankinden daha yakındır. Ama gerçeğe ulaşmak bu sefer onun sonu olabilir.Duru kendi başına yola çıkar ve akla gelmeyen bir isimden yardım ister. Herkesten sakladığı bu yol Duru'nun başını büyük belaya sokacaktır.

Benim İçin Üzülme

Dizi - 05.02.2013 - 20:00

Kars’ta karşı karşıya gelen Niyazi ve Harun, bu sefer kıyasıya bir kavgaya tutuşur. Acaba kim ayakta kalacaktır? Niyazi, Buke’yi de alıp onunla birlikte Hopa’ya dönmek ister. Niyazi ile Harun’un varlığı köyde huzursuzluk yaratır. Bu durum Buke ve Davut’u önemli bir karar vermeye zorlar. Acaba bu karar ne olacaktır? Nermin, oğlunun başına kötü bir şey gelmesinden endişelenmektedir. Nermin haklı mı çıkacaktır? Şahin ise kendisini Bahar’a affettirmeye çalışırken Bahar, Şahin ve Sinan’ın yolu bir kez daha kesişir. Ancak onları çok kötü bir sürpriz beklemektedir.

Yol Ayrımı

Dizi - 05.02.2013 - 23:05

Haberin Devamı

Can havliyle erişilmiş bir ülkünün şafağında yorgun, uykusuz, fakat dinlenmeye vakti olmayan ülkenin sokaklarındayız. Tarih 1930... İstiklal Mahkemesi'nin sıraları çürümeden, Kara Kemal'in cenazesinin üzerinden dört sene geçmeden Türkiye yeniden “Demokrasi” diyor.

Seksenler

Dizi - 05.02.2013 - 19:50

Aşklarını gizlemekte gün geçtikçe daha da zorlanan Ergun ve Nazlı, bu sefer de Niyazi'ye yakalanır. Ergun ve Nazlı'yı plakçı dükkânında el ele gören Niyazi, bu duruma oldukça sinirlenir ve Ahmet'le konuşmaya karar verir.Fehmi emekli ikramiyesini bankerlere yatırınca Rukiye panik olur. Öte yandan Elvan'ın okul hayatına geri dönmesi Şahin'in hiç hoşuna gitmez. Elvan'ı artık pastanede göremeyen Şahin başka çözüm yollarına başvurmak zorunda kalır.Ahmet, Gülden'in okulda ne yaptığını merak edince onu takip etmeye karar verir. Takip edildiğini fark eden Gülden, bu durumdan oldukça rahatsız olunca çareyi Nazlı'yla konuşmakta bulur.