TV-Rehberi Katie Couric ile A’dan Z’ye Amerika

Katie Couric ile A’dan Z’ye Amerika

02.07.2018 - 08:28 | Son Güncellenme:

Amerikalı gazeteci Katie Couric’in Amerikan kültüründeki en karmaşık olaylara bir bakış sunmak ve nedenlerine cevaplar bulmak için Amerika’yı uçtan uca gezdiği “Katie Couric ile A’dan Z’ye Amerika” 2 Temmuz’dan itibaren her pazartesi 20.00’de Nat Geo People’da.

Katie Couric ile A’dan Z’ye Amerika

Amerikan toplumu, yaşam tarzı, iletişim şekilleri ve geçmişi ile geleceği nasıl algıladıklarına kadar pek çok konuda önemli değişimlerden geçiyor. Kuzey Amerika’da düzinelerce şehri gezerek bu değişimin bir parçası olan insanlara konuşan Amerikalı gazeteci ve yazar Katie Couric, bazısı görüş ayrılıklarına sebep olan ve kafa karıştıran sorunları keşfe çıkıyor. Toplumsal cinsiyet eşitliğinden Amerika’daki müslümanlara, Amerika Konfedere Devletler döneminden kalma anıtlardan teknolojinin insanlığa etkilerine kadar geniş bir spektrumda konuları ele alan yapım, kültürel ikonlar ve uzmanların yanı sıra sıradan insanların da görüşlerini alarak karmaşık gerçekleri anlamlı kılmaya çalışıyor.

Altı bölümden oluşan “Katie Couric ile A’dan Z’ye Amerika”, 2 Temmuz’dan itibaren her pazartesi saat 20.00’de Nat Geo People’da.