Vitrin Tanıtım için Türkiye'yi seçti

Tanıtım için Türkiye'yi seçti

25.06.2022 - 07:15 | Son Güncellenme:

Yeni ürünlerini duyuran Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Orta ve Doğu Avrupa, Kuzey Ülkeleri ve Kanada Başkanı Derek Yu, “Çeşitli kategoriler için yüksek Ar-Ge ve pazarlama yatırımlarına devam ediyoruz. Endüstri gelişimine sürekli öncülük etmek istiyoruz” dedi.

Tanıtım için Türkiyeyi seçti

Tüketici elektroniği markası Huawei, yeni katlanabilir akıllı telefon Mate Xs 2, 16 inç dizüstü bilgisayarlar MateBook D16 serisi, ilk e-ink ekranlı tablet MatePad Paper, akıllı telefonda Nova serisinin yeni modelleri ve ses cihazları ailesiden FreeBuds Pro 2 dahil olmak üzere son teknoloji ürünlerini Türkiye'de düzenlenen toplantıda tanıttı. Toplantıyı Türkiye'nin yanı sıra Polonya, Bulgaristan, Kuzey Makedonya, Romanya, Yunanistan, İsrail, Kıbrıs, Macaristan, Norveç, Finlandiya, Kanada, Avusturya, Sırbistan, Bosna Hersek, Hırvatistan, Slovenya, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya'dan çok sayıda gazeteci de takip etti.

Haberin Devamı

Huawei’den yapılan açıklamada, "Akıllı telefon inovasyonu, akıllı telefon harici ürünler, HMS ekosistemi, B2B çözümler, araba çözümü ve akıllı ev çözümleri temel odaklandığımız alanlar" ifadesine yer verildi. Yeni katlanabilir akıllı telefon Mate Xs 2, 16 inç dizüstü bilgisayarlar MateBook D16 ve 16s, ilk e-ink ekranlı tablet MatePad Paper, Nova akıllı telefon ailesinin yeni üyeleri Nova Y70 ve Nova Y90 ve ses cihazları ailesine en son eklenen FreeBuds Pro 2 dahil olmak üzere çeşitli son teknoloji ürünlerini duyuran Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Orta ve Doğu Avrupa, Kuzey Ülkeleri ve Kanada Başkanı Derek Yu yaptığı konuşmada, “Huawei, sürekli yenilik ve dijital dünyayı her kişiye, aileye ve kuruluşa getirmeye kendini adamıştır. Bu nedenle çeşitli kategoriler için yüksek Ar-Ge ve pazarlama yatırımlarına devam ediyoruz. Tüketicilere devrim niteliğinde yenilik sağlamak ve endüstri gelişimine sürekli öncülük etmek istiyoruz” diye konuştu.