Vitrin Zamanda yolculuk D-Smart ve D-Smart GO’da yaşanıyor! Tarih Tv izleyici ile buluşuyor

Zamanda yolculuk D-Smart ve D-Smart GO’da yaşanıyor! Tarih Tv izleyici ile buluşuyor

30.08.2023 - 13:02 | Son Güncellenme:

Takvim yapraklarının gizlediği hikayelerden toprak altındaki sırlara; birbirinden önemli isimler ile zamanda yolculuktan mucitlerin zihinlerine varan içeriklere kadar dünden bugüne yaşanan her şey D-Smart 65. kanal ve D-Smart GO’da Tarih Tv’de izleyiciler ile buluşuyor.

Zamanda yolculuk D-Smart ve D-Smart GO’da yaşanıyor Tarih Tv izleyici ile buluşuyor

 

D-Smart ve D-Smart GO geçmişin kapılarını Tarih TV’de aralıyor. Sevilen isimlerle birbirinden öğretici içerikler D-Smart 65.kanalda Tarih TV’de izleyiciyle buluşuyor. 

Haberin Devamı

 

HAYATIN İÇİNDE, TARİHİN İZİNDE 

Pelin Batu ve Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Hangisi Gerçek, Prof. Dr. Ahmet Kasım Han ve Prof. Dr. Burak Küntay ile Nereden Nereye, Nuray Mert ile Şark Ekspresi, Gürkan Zengin ile Editör Tarih, Başak Koç ile Dipnot, Koray Şerbetçi ile Zaman Tüneli, Mehmet Hakan Kekeç ile Osmanlı Mecmuası, Nejat Çuhadaroğlu ile Canlı Tarih Tarih TV’de izleyicilerini bekliyor. 

Dilay Dilaver ile Anadolu Kaleleri; Kürşat Demirci ve Nermin Hatay Ağzı ile Dinler Tarihi; Ayşe Sonuşen ve Hayri Fehmi Yılmaz ile Sokaktaki Tarih; Barış Keskin ile Sonra Ne Oldu, Deniz Elmas ile Deniz Fenerleri, Suat Kozluklu ve Yasin Uğurlu ile Tarih TV Dosya Tarih TV’de izleyiciyle buluşurken tanıdık yüzler de kanalda izleyiciyi tarihe doyuruyor.