Erdinç Yumrukaya

Erdinç Yumrukaya

e.yumrukaya@hotmail.com

Tüm Yazıları

Üç gün önce arkadaşlar aradılar, beni ve Cengiz Ergün başkanın Sarıgöl Şehitler Meydanı açılışında yaptığı duygusal konuşmayı ETV Ana Haber Bülteninde izlediklerini, izlerken de başkan ile birlikte duygulanıp ağladıklarını ifade ettiler.
Nihal Atsız’ın “İnsan büyür beşikte, mezarda yatmak için. Ve kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için” Dörtlüğüyle başladığı konuşmasında Cengiz Ergün vatan toprağını savunmak adına şehit düşen evlatlar için yüreğinde taşıdığı acıyı; öyle içten, öyle samimi anlattı ki o samimiyeti televizyon ekranından dahi halkın yüreğine ulaşabildi.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hain terör örgütlerine karşı operas-yonlarda şehit düşen Sarıgöllü kahramanlar için ilçeye muhteşem bir kent meydanı yaptırdı.Bu meydanda şehitlerin isimlerinin yer aldığı anıtlar bulunuyor. Çok yerinde düşünülmüş bir karar ve mükemmel bir peyzaj.
Sarıgöl Şehitler Meydanı’nı sadece ben değil, Sarıgöl halkı ve O haberi o akşam ETV’den izleyen herkes çok beğendi.
Cengiz Ergün O gün sadece Şehitler Meydanı’nın açılışını yapmadı Sarıgöl’de.
‘6 Temel Atma 22 Açılış’ adlı toplu açılış ve temel atma töreni ile tam;
69 milyon liralık yatırımın kurdelesini kesti, 55 milyon liralık MASKİ yatırımlarının da müjdesini verdi. Cengiz başkan, 17 ilçeye yapacağı yatırımlara tam gaz devam ediyor. ‘Verdiğim sözü tutarım’ dedi. Dediğini de yaptı. Helal olsun.

Haberin Devamı

Sait Türek

Manisa Organize Sanayi’de birçok yeniliklere onunla imza atıldı ve atılmaya devam ediliyor. Eğitime yaptığı katkılarını daha sonraki yazılarımda anlatacağım ama Sait Türek için tek cümlem şudur;
Sait Türek ve yöneticileri birlik ve beraberlik içinde her gün yeni bir yeniliğe imza atarak örnek birer yönetici olduklarını ispat etmişlerdir.
55 bin kişinin çalıştığı ve birçok büyük fabrikayı ve kuruluşu bünyesinde toplayan organize sanayi bu yaptığı otelle Manisa’ daki konaklama açığını bir nebze olsun rahatlatacağını düşünüyorum.
Her gün binlerce yabancı misafiri ağırlayan MOSB gelen konuklarını Manisa’da ağırlayarak şehrin tanıtımına katkıda bulunacaklarını ifade ettiler.
Ben de bu sözlerin yerini bulacağını düşünenlerdenim.

Haberin Devamı

The Fortyfive Business Hotel

Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin içindeki bu muhteşem otel geçen hafta görkemli bir açılışla hizmete girdi. Çok kısa bir süre içinde yapılan ve 5 yıldızlı otellere bile “ben buradayım” diyen bu oteli geçen hafta inceleme fırsatını buldum ve bir Manisalı olarak ta çok mutlu olduğumu söylemek isterim.
Otelin etkileyici özelliklerini şöyle sıralayabiliriz:
-Otelin lobisine girdiğinizde ihtişamı karşısında büyüleniyorsunuz.
-2 süit olmak üzere, 52 deluxe odalar insana huzur veriyor.
-Restoran ve bahçe bölümünü anlatamam, görmeniz gerekli.
-1000 metrekare alana oturtulmuş spa ve buhar odasının yanında yüzme havuzu, tenis kortu ve duvar tenisi ile muhteşem bir spor kompleksi oluşturulmuş.