Eren Aka

Eren Aka

eren.aka@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

1953’ten bu yana uluslararası alanda mükemmel tasarım için bir etiket haline gelen,

Tasarım ödülünü kaptı
dünyanın en prestijli ödüllerinden iF Tasarım Ödülleri 2017’nin kazananlarından biri de Epson’un geniş mekan 4K destekli lazer projektör modeli EB-L25000U oldu.

360 derece dönüş

Kullanışlılık, inovatif oluş, detay düzeyi, çevreci yaklaşım, işçilikteki ustalık gibi birçok farklı kriterin değerlendirildiği iF Tasarım Ödülleri 2017’nin kazananlarından Epson EB-L25000U’nun ödüle layık görülmesindeki öne çıkan özellikler arasında; 360 derece dönüş kabiliyeti, her yüzeye kusursuz görüntü yansıtma, kurulum kolaylığı yer alıyor.

Haberin Devamı

Drone’lara özel microSD Kart

KIngston Digital Inc., microSD UHS-I Speed Class 3 (U3) kartının yeni Gold serisi sürümünü kullanıcıyla buluşturdu. Yeni ürün, performansı ve boyutuyla GoPro gibi aksiyon kameraları veya drone’lar gibi 4K görüntü kaydeden cihazlar için ideal bir çözüm sunuyor.

HD kalitede

MicroSD UHS-I U3, saniyede 30 kare 4K video ve saniyede 120 kare 1080P HD kalitesinde görüntü çekiyor.

Pilin ömrü 6 ay

MIcrosoft’un tarafından geliştirilen Microsoft Designer Bluetooth Mouse, hem sağ hem sol elle kullanma imkanı sağlıyor. Bluetooth teknolojili fare 6 aya ulaşan pil ömrü ile uzun süreli kullanım şansı sunuyor.

Genç neslin yeni gözdesi

Alcatel , üstün tasarım kalitesini yeni PIXI3 tabletini satışa sundu. Turkcell operatörü, Android Lollipop güncellemesiyle PIXI3 10 inç, kullanıcılarına 1.3 GHZ hızı, WiFi bağlantısı ile geniş ekranda yüksek performanslı ve rahat bir tablet deneyimi sağlıyor. Turkcell operatörü ve Android’in 5.0 Lollipop sürümü ile çalışan PIXI3, birden fazla birden fazla hesap eklemeye izin veriyor. PIXI3 için önerilen ürün fiyatı 499TL’dir.