Fikret Bila

Fikret Bila

fbila@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Ağabeyim Hikmet Bila’yı toprağa verdikten bir gün sonra Van’da meydana gelen depremde yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına, tüm ulusumuza başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum.
Ağabeyimin kaybından duyduğumuz acıyı paylaşarak hafifletenlere teşekkür borcumuz var.
Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’e, 9. Cumhurbaşkanı Sayın Süleyman Demirel’e, 10. Cumhurbaşkanı Sayın Ahmet Necdet Sezer’e, TBMM Başkanı Sayın Cemil Çiçek’e, Genelkurmay Başkanı Sayın Orgeneral Necdet Özel’e, eski TBMM Başkanları Sayın Köksal Toptan’a, Sayın Hüsamettin Cindoruk’a, Sayın İsmet Sezgin’e, eski Başbakan Sayın Tansu Çiller’e, Eski Başbakan Sayın Mesut Yılmaz’a, CHP lideri Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli’ye, Başbakan Yardımcısı Sayın Bülent Arınç’a, Dışişleri Bakanı Sayın Ahmet Davutoğlu’na, Bakanlar Sayın Zafer Çağlayan’a, Sayın Fatma Şahin’e, Sayın Ertuğrul Günay’a, Sayın Mehdi Eker’e, Sayın Hayati Yazıcı’ya, Sayın Rahşan Ecevit’e, Sayın Deniz Baykal’a, DSP lideri Sayın Masum Türker’e; eski Genelkurmay Başkanları emekli orgeneraller Sayın İsmail Hakkı Karadayı’ya, Sayın Hilmi Özkök’e, Sayın Yaşar Büyükanıt’a, Sayın İlker Başbuğ’a, eski Kara Kuvvetleri Komutanları emekli orgeneraller Sayın Aytaç Yalman’a, Sayın Erdal Ceylanoğlu’na, Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Sayın Aslan Güner’e teşekkürlerimi sunuyorum.
Rahmetli ağabeyim Hikmet Bila’nın 13 ay süren hastalığı boyunca, onu tedavi etmek için büyük gayret sarfeden değerli hocalarımız;
Sayın Prof. Dr. Tunçalp Özgen’e, Sayın Prof. Dr. Ümit Özyurda’ya, Sayın Prof. Dr. Yeşim Şardan Çetinkaya’ya, Sayın Doç. Dr. Mustafa Erman’a, Sayın Prof. Dr. Faruk Zorlu’ya, Sayın Dr. Tevfik Ali Küçükbaş’a, Sayın Dr. Gökhan Bozkurt’a, Sayın Prof. Dr. Ayşen Tan’a, Sayın Dr. Mustafa Cesur’a, Sayın Prof. Dr. Handan Onur’a, Sayın Dr. Uğur Öztürk’e, Hacettepe Hastanesi Beyin Cerrahisi ve Onkoloji Bölümü hemşirelerine, Güven Hastanesi ile Kavaklıdere Umut Hastanesi’nin hemşirelerine ve sağlık görevlilerine içten teşekkür ediyorum.
Her zaman desteklerini ve katkılarını gördüğüm Sayın Aydın Doğan’a ve Doğan ailesine, Sayın Erdoğan Demirören’e, Yıldırım Demirören’e ve Demirören ailesine, Sayın Ali Karacan’a teşekkürü borç biliyorum.
Cenazede bizi yalnız bırakmayan Zonguldak’ın Rat mahallesinden çocukluk arkadaşlarımıza, Çelikel liselilere, ağabeyimin Mülkiye’den sınıf arkadaşlarına, bizi ne kadar duygulandırdıklarını söylemek istiyorum.
Hem hastalığı hem de cenaze töreni boyunca bir an olsun yanımızdan ayrılmayan sevgili meslektaşlarımıza, ağabeyim için duygularını ifade eden, onun için kalem oynatan tüm gazetecilere, yazarlara, sanatçılara, siyasetçilere şükranlarımı iletiyorum.
Milliyet ve Vatan ailesine özellikle teşekkür borçluyum. Başta NTV, CNN Türk ve Habertürk olmak üzere tüm haber kanallarına ağabeyimle ilgili yaptıkları duygu dolu haberler ve programlar için de şükranlarımı sunuyorum.
Son teşekkürüm, acımızı içtenlikle paylaşan sevgili okurlarımıza; eksik olmayın; sağolun, varolun.