Gamze Ünsal

Gamze Ünsal

a.gamzeunsal@gmilliyet.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Agora’da hayat var



Yu­nan kla­sik dev­rin­de şeh­rin yö­ne­tim, po­li­ti­ka ve ti­ca­ret iş­le­ri­ni ko­nuş­mak için hal­kın top­lan­dı­ğı ala­na, mey­da­na ve­ri­len isim­miş Ago­ra... Şim­di­ler­de ise İz­mi­ri­miz’de pı­rıl pı­rıl, cı­vıl cı­vıl bir mo­da ve eğ­len­ce mer­ke­zi. 2003’ten bu ya­na Bal­ço­va’da fa­ali­yet gös­te­ren Ago­ra’da gi­yim­den ak­se­su­va­ra, koz­me­tik­ten ev teks­til ürün­le­ri­ne, mü­zik, ki­tap ve elek­tro­nik­ten, si­ne­ma ve oyun­ca­ğa ka­dar pek çok ho­bi ve eğ­len­ce al­ter­na­ti­fi bu­la­bil­mek müm­kün. Bu­ra­sı 7’den 70’e ai­le­nin tüm fert­le­ri­nin hiç sı­kıl­ma­dan va­kit ge­çi­re­bi­le­cek­le­ri bir alış­ve­riş mer­ke­zi. Alış­ve­riş mer­ke­zi söy­le­mi si­zi ya­nılt­ma­sın, alış­ve­riş dı­şın­da da bu­ra­da ger­çek­leş­ti­re­bi­le­ce­ği­niz öy­le çok et­kin­lik var ki...
Sa­bah­tan ak­şa­ma ka­dar Ago­ra’da ol­sa­nız da gün bi­ti­min­de, yap­ma­ya va­kit bu­la­ma­dı­ğı­nız, içi­niz­de ka­lan, “Bir da­ha­ki se­fe­re mut­la­ka” di­ye­ce­ği­niz bir­kaç şey ola­cak­tır. Ne­den mi? Çün­kü bu­ra­sı Tür­ki­ye’nin “mar­ket­siz” olan tek AVM’si. Bu da si­ze, bu­ra­da ge­çi­re­ce­ği­niz za­ma­nı, mut­fak alış­ve­ri­şi­ne de­ğil, ken­di­ni­ze, key­fi­ni­ze, eğ­len­ce­ni­ze har­ca­ma ay­rı­ca­lı­ğı ta­nı­yor. Eli­niz­de mar­ket tor­ba­la­rıy­la ve on­ca ağır­lık­la do­laş­mak du­ru­mun­da kal­mı­yor­su­nuz. Ago­ra de­mek; ya­pıl­ma­sı ge­re­ken mut­fak alış­ve­ri­şi de­ğil... Ago­ra de­mek; bir­bi­rin­den lez­zet­li yi­ye­cek­ler yi­ye­bi­le­ce­ği­niz (20 ka­dar res­to­ran ba­rın­dı­ran), spor­dan abi­ye­ye her tür­lü gi­yim mağ­za­sı­nı do­la­şa­bi­le­ce­ği­niz, ye­şil­lik­ler­le be­zen­miş “İç Av­lu­sun­da” su se­si eş­li­ğin­de, ke­yif­le kah­ve­ni­zi yu­dum­la­ya­bi­le­ce­ği­niz bir “hoş za­man” me­ka­nı.


Agora’da indirimler
Çılgın Salı Kampanyası Agora müşterilerine çılgın fırsatlar yaratıyor:
D&R: % 30
Remzi Kitapevi: %50
Philips: %20
Toyzz Shop: %30
La Senza: % 20
Atalar: % 25
Levi’s: % 25
Altınbaş: % 15
Atasay: % 25
Mavi Jeans: % 15
Sarar: % 10
Günkut Saat: % 25
Sephora: % 60
Mert Optik: % 50
Berk Optik: % 50
Banana Republic: % 50


İzmir’de indirimler
Gap-Kids;Baby-Gap yaz sezonu açıldı. 3 ürün alana 1 bedava. Kulağa çok hoş geliyor doğrusu. Marella; İzmir’de etek haftası. Eski sezon ürünlerde yüzde 70 indirim. Kervan; bahçe sezonundan önce büyük yaz indirimi. Apple ve BSB’de ilkbahar koleksiyonunda yüzde 30 indirim. Ayrıca Beymen’de her ayın son cuma günü yüzde 50’ye varan Kelebek indirimini kaçırmayın.

Haberiniz olsun
Marks&Spencer’da 6-12 yaş çocuklara özel t-shirt tasarım yarışması başlıyor. Doğadan desenler çiz. Eurodisney’e uç... Detay: www. marksandspencer. com.tr ve mağazalarda. Saysen Anaokulu’nda çocuklara sürprizler var... Sagaza Madrid geldi. Swissotel Smyrna Salonu’ndaki Limited Edition defilesi ile İzmir’imizde. Gap 19 Mart’tan itibaren MySpace’de 18 yaş ve üzeri gençlere ve “genç kalanlara” “Born To Rock” yarışması düzenliyor.


Anneler Günü’nde Agora’dasınız
Bu çok özel günde öyle hoş ve içi dolu, örnek teşkil eden etkinlikler planlanmış ki... Öncelikle atık malzemeler değerlendirilip, çocuklarımıza annelere hediyelik eşya yapımı öğretilecek. Çevre bilincine sahip bir nesil yetiştirmenin, hele ki bunun böyle anlamlı bir günde öne çıkmasını sağlamanın çok önemli olduğunu düşünüyorum. Çocuklar için düzenlenen Langırt Yarışması güne ayrı bir renk katacak. Anneler unutuldu sanmayın, “Cam Ocağı Workshop” annelere cam üflemeyi öğretecek. Aynı gün, yaratıcı drama teknikleri kullanılarak anne-çocuk ilişkisinin teatral ele alınacağı, iki kişilik pandomim gösterisi var.


Beyler müjde!
Trafik yoğun ve maçı kaçırma ihtimaliniz var. Agora’da iseniz bu endişeye gerek yok. (SPR) Shakespeare Cafe siz beyler için... Büyük ekran TV’de maçlarınızı doya doya seyredebileceksiniz. Dünya mutfaklarından lezzetlerin yer alacağı mönüsü ile yeni bir pub...

Taraftarlara
Galatasaray Store’dan sonra şimdi de Fenerbahçe Store açılmış... Anlaşılan rekabet her alanda ve her mekanda.

Yenilik
Kitchnette, kek ve pastane bölümünü restoran kısmından ayırıyor. Orta girişteki aktivite alanına cafe açıyor. Ayrıca Roman giyim mağazası çok yakın bir zamanda açılacakmış.