Kemal Önderoğlu

Kemal Önderoğlu

milliyetege@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Yedi ayda ilçede 166 bebeğin doğduğunu açıklayan Kuşadası Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ‘Hoşgeldin Bebek’ projesi kapsamında Göktaş Ailesi’ni ziyaret etti

Kuşadası Belediyesi tarafından, yeni çocuk sahibi olan ailelerin sevincine ortak olmak amacıyla yapılan ‘Hoşgeldin Bebek’ ziyaretleri sürdürülüyor. 2022 yılının ilk 6 ayında 166 bebeği ziyaret eden ekipler, ailelere bebek bakım çantaları hediye ediyor ve Belediye Başkanı Ömer Günel’in sevgi, selam ve tebriklerini iletiyor. Projenin son ziyareti, Davutlar Mahallesi’nde yaşayan, üçüz bebek sahibi Göktaş çifti oldu. Üçüzler Yusuf Niyaz, Hüseyin Can ve Efnan Göktaş’a, içinde battaniye, bebek şampuanı ve bezi, termometre, tırnak makası, biberon, emzik ve yenidoğan takımının bulunduğu çanta hediye edildi.

Haberin Devamı

Üçüz bebekleri olan çift teşekkür etti

‘Çok mutlu olduk’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Besra-Ali Göktaş çifti, “Üçüzler beklediğimizden erken dünyaya geldi. Bir süre kuvözde kaldılar. Bu nedenle de onlarla hastanede epey zaman geçirmek zorunda kaldık. Şu an çok mutluyuz. Belediye’nin bu hediyesi de mutluluğumuza mutluluk ekledi. Başkanımız Ömer Günel’e ve ziyaretimize gelen ekibe teşekkür ediyoruz” dedi.