Melodi Türkili

Melodi Türkili

melodi.turkili@nishmoda.com

Tüm Yazıları

İlk kez tanıştığınız biri size bir soru sorsa ve aldığı bir cümlelik cevapla kişiliğiniz hakkında 2 saat boyunca konuşabilse ne hissederdiniz? Muhtemelen siz de benim gibi oldukça etkilenirdiniz. Son zamanlar karşılaştığım iki kişinin ortak noktası spiritüel izlerden kişinin kendisini mutlu etmesini sağlayacak yöntemler geliştirmesi...

Geçtiğimiz hafta tanıştığım Mehmet Aktürk doğum tarihinizdeki sayılardan yararlanarak kendinizi keşfetmenizi sağlıyor ve bu sisteme günerji adını veriyor. Kendi ağzından anlatmak gerekirse; “Birisi ona genç yaşlarında yaşam kodunu anlatsaydı, kendini keşfedecek içsel yolculuğa çok daha genç yaşlarda çıkabilir ve daha mutlu bir yaşam sürebilirdi.”
Size sorduğu tek bir soru var Aktürk’ün, o da doğum tarihiniz.
5 Temmuz 1989’u cevabını verdiğim gibi önündeki beyaz kağıda bir anda yazıverdi ve içindeki rakamdan onlarca rakam çıkarmaya başladı. İki dakikanın sonunda çıkarması gereken bütün rakamları çıkarmıştı ve hemen konuşmaya başladı. İlk şekil 9’un modundan oluşan içinde
6 tane rakam içeren bir üçgen. Bu rakamlar sizin kimliğinizi oluşturan yaşam kodunuz ona göre.

Kendi adıma önemli bir farkındalık yakaladım
O kadar fazla şey söylüyor ki bu yaşam kodu analisti bunları aklınızda tutmanıza imkan yok adeta. Bu yüzden seans boyunca ses kaydı alıyor bunu da daha sonra sizinle paylaşıyor. Kendi anlatımı ile “Gezegenlerin ve sayıların bilgeliğini kullanarak natal harita yorumu yapıyor”. Bu sayede kendinizi daha iyi tanıyarak, daha çok kendinize göre davranmanızı sağlıyor. Birçok farklı çıkarım edindim ancak anlattığı bir konu kendi adıma önemli bir farkındalık yakalamama yardımcı oldu. Analizimde bulunan harfler nedeniyle yeni fikirler üretme ve bu fikirleri organize bir şekilde hayata geçirme konusunda oldukça başarılıymışım, ki kabul edilebilir. Ancak işin sonucunda hedefi somut koymak ve ona tam anlamıyla ulaşmak adına eksik kalabiliyormuşum. Düşününce oldukça doğru olduğuna karar verdim ve bayram ödevi olarak kafamda somut duran hedeflerimi yazılı, zamanlı ve elle tutulur hale getirmeyi hedefledim.

Astrolojik moda danışmanlığı
La Petite Dolly blog’unun yaratıcısı ve daimi moda danışmanı Dolly, daha önce benzerine rastlamadığım bir iş yapıyor: Astrolojik moda danışmanlığı veriyor. Yani burcunuza ve yükseleninize göre kendinizi daha rahat hissedeceğiniz stili size anlatıyor. Bir sonraki aşamada da bedeninizden, görünüşünüze kadar sizi inceleyip size özel bir danışmanlıkla dış görünüşünüzü kendinizi en rahat hissedeceğiniz şekilde değiştiriyor.
Dolly benim burcuma ve yükselenime özel çalışmanın ilk kısmını yaptı. Burcu Yengeç, yükseleni Yay olan biri için stil üzerine konuştuk. Yükseleni yay olan bir Yengeç belli bir yaşa kadar romantik, cicili bicili bir tarz benimserken bir yaştan sonra daha idealist, bağımsız, özgürlükçü ve felsefik giyinmeyi severmiş. Yengeç ve Yay’ın birleşimi sofistikeyi sporla birleştirdiği zaman kendisini rahat ve şık hissedermiş. Değişik tarzda şapkalar, bol dökümlü kıyafetler, süetler, deriler, ketenler, büyük çantalar yaşam felsefelerini yansıtırmış. Uzun kolyeler, doğal taşlı takılar ve tasarım ürünleri vazgeçilmezleriymiş. Ve daha fazlası... Söylediklerinin yüzde 95’ine harfi harfine katılmam oldukça enteresan geldi aslında. Çalışmanın bir sonraki aşaması bu burca kendisini iyi hissettirecek ürünleri bulmak ve stiline dair danışmanlık vermekle devam ediyor.
Bu iki çalışmanın ortak özelliği farkındalık sağlıyor olmaları. Yaşam kodu analizi güçlü ve zayıf yanlarınızı bulup potansiyelinizi açığa çıkarmanızı, astrolojik moda danışmanlığı da kendinizi rahat ve şık hissedeceğiniz stili bulmanızı sağlıyor.

Haberin Devamı

Bir tarih ile kendini keşfetmek
Bir tarih ile kendini keşfetmek

Haberin Devamı

Yaşam kodu analisti Mehmet Aktürk’le (sağda) seans sırasında...
Dolly burcunuza göre kendinizi daha rahat hissedeceğiniz stili size anlatıyor.