Şebnem Burcuoğlu

Şebnem Burcuoğlu

sebnem.burcuoglu@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Cidden zengin kadınlara çöpçatanlık yapan elemanlar, bu kadınların ilişkiden beklentilerini tüm çıplaklığıyla anlatmış. Gelin, beraberce dinleyelim

Bu makaleyi okuduğumda ilkin dedim, “Demek ki zengin de olsan çöpçatan kullanıyorsun”. Yani çok zenginlerle, kendi adıma konuşayım, benim ortak bir noktamız var. Ben de zamanında kullandım çöpçatan. İyi çöpçatan, iyi menajer gibi bir şeydir. Burnu doğru koku alıyorsa senin parmağına o tektaşı taktırana kadar işin peşini bırakmaz. Biliyorsunuz çöpçatanların nesli tükenmek üzere çünkü etraftaki kısmetler azaldı ve hayırlı kısmet varsa kendisine yapmak istiyor herkes ama bugünkü konumuz bu değil. Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış diyerek, zengin kadınların ilişki dünyasına adım atıyorum.

Haberin Devamı

Yüksekten uçan kuş

Sözünü ettiğim çöpçatanlar, zengin kadınlarla profesyonel anlamda çalışarak, onlara uzun vadeli, yüzüklü müzüklü kısmet sözü veriyor. Yani “Bizim bakkalın oğlu Mustafa çok iyi çocuk” değil de, “Bizim Prens William’ın çok temiz yüzlü, royal bir arkadaşı var, aranızı yapayım mı?” kafası. E çöpçatanların zengin kadın müşterilerini saysanız içinde ünlüler, CEO’lar, royaller falan var. Onlar da tutup bakkalın oğlu Mustafa’yla evlenmez, hepsinin gözü yüksektedir. Fakat bilinir ki yüksekler tekin değildir. Sen yüksekte bir başına paratoner gibi dururken maazallah her şey gelebilir başına. İşte bu çöpçatanlar da yükseklerde uçan kuşları zarar görmeden yuvaya kondurmakla yükümlüdür.

Allah gördüğümden ayırmasın

Diyorlar ki  milyoner adamların bir kadında baktığı ilk özellik, güzellikmiş. Sonra çekim, en son da zeka geliyormuş. Milyoner kadınlar ise sırasıyla zekaya, fitliğe ve rahatlığa önem veriyormuş. Rahatlık derken de sevgilisinin yanında yırtık pijamayla oturmayı kastetmiyorlar. Ben diyorum “Allah’ım göremediklerimi ver”, bunlar diyor, “Allah’ım sen beni gördüklerimden uzak koma”. O anlamda rahatlık yani. Zekayı birinci sıraya koymaları da gayet mantıklı çünkü adam zekiyse bir şekilde para yapar. Fitlik de bir zahmet oluversin lütfen, hanımlar iki baklava görsün.

Haberin Devamı

Zengin olsan da kadınsın

Milyoner kadınların ilişki listesini milyoner erkeklerinki gibi üç maddelik sanmadınız umarım. Zengin olsan da, kılı kırk yaran bir  kadınsın günün sonunda. Liste devam ediyor: kısa boy (No), evliliğe pozitif bakma (Yes), çapkın (No), çocuk yapmaya uygunluk (Yes). Tüm kriterler de karşılanıyormuş, biliyor musunuz? Daha ne diyeyim, inşallah bir gün bu çöpçatanlarla çalışma fırsatını biz de yakalarız.

Haftanın güzellikleri

DİDEM SOYDAN: Bu her daim cesur, sözünü sakınmadan eden kadın, Be Bold iş birliğiyle şahane bir mayo koleksiyonu hazırladı. Ben de kırmızı üzerine beyaz harflerle “CESUR OL” yazan mayodan edinip Klein Garten’daki partisine gittim. Biliyorsunuz, bayılırım böyle cesur hareketlere. Yeni kitabı bitireyim, bir cesaret mayomu giyip kendimi hemen denize atıyorum. Erkekleri de unutmamışlar, onu da benimkine alacağım. 

ZENGİN KADINLAR  NE İSTER