Portakallı ayvalı zeytinyağlı kereviz tarifi
Kereviz sağlıklı yiyecekler tüketmek isteyen kişiler tarafından en çok tercih edilen besinler arasında yer alıyor. Üstelik doğru tarif ve eklemelerle lezzetini bir üst seviyeye çıkarmak mümkün. Beslenme ve Diyet Uzmanı Hazal Çatırtan Çobanoğlu portakallı, ayvalı, zeytinyağlı kereviz tarifi paylaştı.

Malzemeler
- 1 adet kuru soğan
- 2 adet kereviz
- 2 adet havuç
- 1 adet patates
- 1 adet ayva
- Tuz
- Zeytinyağı
- 2 portakalın suyu
Portakallı Ayvalı Zeytinyağlı Kereviz Nasıl Yapılır?
Soğanları küçük küçük doğrayıp yağda biraz pembeleşinceye kadar pişirin.
Diğer malzemeleri doğrayıp ekleyin; tuz, portakal suyu ve biraz su ilave edip yumuşayana kadar pişirin.
Yemek biraz soğuduktan sonra 1-2 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyebilirsiniz.










Kakaolu irmik tatlılı turta
Supangleli çilekli çıtır milföy katları
Portakallı fırın sütlaç üstünde portakal kabuğu şekerlemesi
İrmik helvası el yapımı dondurma ile
Vücuttaki yağları yakan ve organları temizleyen çay tarifi
Mozaik pasta tarifi
Yufkasız pırasalı börek tarifi
Glutensiz kinoalı kapuska tarifi
Zencefilli balkabağı çorbası tarifi
Elmalı crumble tarifi
Yalancı tavuk göğsü tarifi
Lavantalı muhallebi tarifi
Kışın yiyebileceğiniz en hafif tatlı: Ayva tatlısı tarifi
En sevilen kış tatlısı: Kestaneli tart tarifi
Bağışıklığı güçlendiren kış çorbası tarifi
Hamileyken tatlı krizine iyi gelecek 2 pratik tarif
Salatalık turşusu tarifi
Hem lezzetli hem de ekonomik yılbaşı menüsü
Ev yapımı zencefilli şeftali reçeli tarifi
Sivas'ın yöresel lezzeti: Tonus köfte


