Ergani Ergani Belediyesi'nde araç filosu genişletildi

Ergani Belediyesi'nde araç filosu genişletildi

13.01.2021 - 13:24 | Son Güncellenme:

Ergani Belediyesi'nde araç filosu genişletildi

Ergani Belediyesinde araç filosu genişletildi

Esat TAŞTEKİN/ERGANİ(Diyarbakır),(DHA)- DİYARBAKIR'ın Ergani Belediyesi aldığı 5 hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama aracı, 1 kepçe ve 1 arazi hizmet aracıyla filosunu güçlendirdi.
Ergani Belediyesi, vatandaşlara daha kaliteli ve etkin hizmet sağlamak amacıyla araç filosunu güçlendirdi. Filoya eklenen, 5 hidrolik sıkıştırmalı çöp toplama aracı, 1 kepçe ve 1 arazi hizmet aracı için tören düzenlendi. Törene Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk'ün yanı sıra AK Parti Diyarbakır milletvekilleri Oya Eronat ve Ebubekir Bal, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa işlek, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Murat Uzunbayır ve belediye personeli katıldı. 
'ERGANİ, DAHA GÜZEL DAHA SAĞLIKLI BİR KENT GERÇEĞİNE KAVUŞACAK'
Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, belediye imkanlarıyla satın alınan yüksek teknoloji çöp toplama araçları ile daha etkin, daha hızlı ve daha ekonomik hizmet verileceğini belirterek, "Gerçekleştirmiş olduğumuz araç alımı ile hizmetlerimiz konusunda büyük bir adım atarak, ciddi bir tasarruf ile kaliteli hizmet anlayışımızı pekiştiriyoruz. Pandemi sürecinde önceliği halk sağlığına verdik. Bu doğrultuda, her alanda yoğun bir mücadele sergiliyoruz. Ergani’nin temizliği ve halkımızın sağlığı için dezenfektan işlemlerimizi ve her alanda olumsuzlukların önüne geçmek için denetimlerimizi büyük bir gayretle gerçekleştiriyoruz. Bu düşünce ile hareket ederek genişlettiğimiz araç filosu ve ekibimizle sahadayız. 12 merkez ve 90 kırsal mahalleyi hizmetle buluştururken, ulaşım hizmetlerinde attığımız başarılı adımları ilerletmek için araçlarımızı arttırıyoruz. Allah’ın izniyle, hizmete hazır bulunan bütün araçlarımız ve ekiplerimiz ile Ergani daha güzel, daha sağlıklı ve yaşanılabilir bir kent gerçeğine kavuşacak" dedi.
FOTOĞRAFLI