Merkez Fenomenlikten beyaz perdeye

Fenomenlikten beyaz perdeye

27.10.2020 - 17:29 | Son Güncellenme:

Fenomenlikten beyaz perdeye

Fenomenlikten beyaz perdeye

Zafer KUMRU / ERZURUM, (DHA)-ERZURUM'da 2 yıl arayla anne ve babasını kaybeden Arif Arifoğulları (38), yaşadığı acılara rağmen hayata gülüyor. 'Dadaş Tom' tiplemesiyle sosyal medyada fenomen olan Arifoğulları, şimdilerde ise komedi filmi olan ‘Mümessil’ ile beyaz perdeye adını yazdırdı. 
    Erzurum'da yaşayan Yosma-Mustafa Arifoğulları çiftinin 4 çocuğundan biri olan Arif Arifoğulları, hayatının ilk acısını 2012 yılında yaşadı. Aşkalede meydana gelen gölet faciasında babası Mustafa Arifoğullarını kaybeden Arif, 2 yıl sonra da tren kazası sonucu annesiz kaldı. Peşpeşe yaşadığı acılara rağmen hayata küsmeyen Arifoğulları, gülerek ve insanları da güldürerek yaşamına devam etti. Pozitif enerjisi ile kısa sürede sosyal medyada kendini gösteren Arifoğulları, 'Dadaş Tom' tiplemesiyle büyük ilgi gördü. Güncel olaylara yaptığı dublajlarla adından sıkça söz ettiren Arifoğulları, son yıllarda özellikle Türkiye-Amerika ilişkilerinde ABD Başkanı Donald Trump'ın videolarına yaptığı dublaj seslendirmeleri ile binlerce hesaptan videoları paylaştı. 
    Sosyal medyada binlerce kişiye ulaşarak fenoman olan Arifoğulları, çekimleri Erzurum'da yapılan Mümessil filmiyle de beyaz perdeye merhaba dedi. Fenomenlikten beyaz perdeye geçiş yapan Arifoğulları, "Çok zor zamanlar geçirdim. Babam ve annem maalesef dramatik bir şekilde bizlere veda etti. Tabi bunların verdiği acı çok büyük. İçimde yaşadıklarımı anlatmak çok zor. Ama hayat böyle bir şey değil. Evet çok acı yaşadım ama bu acımı insanlara yansıtmadım. Daha çok insanın yüzünü güldürmek için çalıştım. Sosyal medyada güzel şeyler yaptık. Şimdi beyaz perdede güldürmeye çalışacağız" diye konuştu.
    Sosyal medya üzerinde yaptığı çalışmaların ardından sinema projesinde yeralmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Arifoğulları, "Sosyal mecralarda yaptıklarımızda bir yerde oyunculuk ama tabi bu set ortamı, bu sistem çok daha farklı. Haddimizi biliyoruz, ama çok büyük isimlerle burada film çekmek bizlere hem büyük bir eğitim oldu. Eminim ki bundan sonra da güzel projelerde var olacağız. Bundan sonraki projelerimizi bana menejerlik desteği veren Özlem Çakır hanımın rehberliğiyle yürüteceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI