Eskişehir7'NCİ KEZ MUHTAR SEÇİLDİ

7'NCİ KEZ MUHTAR SEÇİLDİ

03.04.2014 - 17:10 | Son Güncellenme:

.

7NCİ KEZ MUHTAR SEÇİLDİ

Eskişehir' Odunpazarı merkez ilçeye bağlı Gültepe mahallesi muhtarı Ali Al, 30 Mart seçimlerini yine kazanarak 7'nci kez aynı göreve seçildi.
1979 yılında Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi Salihler köyünden Gültepe mahallesinde taşınan Muhtar Ali Al, 1984 yılından bu yana 30 yıldır aralıksız olarak 6 dönemdir yaşadığı mahallenin muhtarlığını yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan muhtarlık seçimini de en yakın rakibine bin 600 oy farkla kazanan Ali Al, mahalle halkının göstermiş olduğu teveccühe teşekkür ettiğini belirtti.
1947 Doğumlu, 3 çocuk ve 5 torun sahibi olan olan Al, muhtarlığının yanı sıra 1984 yılından bu yana da Gültepe mahallesinde kahvecilik yapıyor. Mahallesi sakinleri tarafından çok sevilen Muhtar Ali Al, tüm vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgileniyor.

KEŞFETYENİ
Survivor Meryem sinir krizi geçirdi! Adada her şeyi ateşe verdi
Survivor Meryem sinir krizi geçirdi! Adada her şeyi ateşe verdi

Cadde | 20.05.2025 - 22:28

Survivor'da düelloda adaya veda eden yarışmacı İsmail Balaban olmuştu. Meryem Kasap adaya döndükten sonra deliye döndü.

Yazarlar