EskişehirTarladan 3 ton 667 kilo soğan çalan 3 şüpheli yakalandı

Tarladan 3 ton 667 kilo soğan çalan 3 şüpheli yakalandı

14.10.2023 - 14:28 | Son Güncellenme:

Tarladan 3 ton 667 kilo soğan çalan 3 şüpheli yakalandı

Tarladan 3 ton 667 kilo soğan çalan 3 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR,(DHA)- EKSİŞEHİR’in Seyitgazi ilçesindeki bir tarladan piyasa değeri 50 bin lira olan 3 ton 667 kilo soğan çalan 3 şüpheli jandarma ekiplerince yakalandı.

Haberin Devamı

Seyitgazi ilçesi Aksaklı Mahallesi’nde oturan tarla sahibi, piyasa değeri 50 bin lira olan 3 ton 667 kilo soğanlarının çalındığını belirterek jandarmaya başvurdu. Jandarma ekiplerince başlatılan soruşturma kapsamında 3 şüphelinin Sakarya’dan kamyonetle gelip soğanları çaldığını tespit etti. Sakarya’da yapılan araştırmada hırsızlık şüphelisi 3 kişi yakalanarak gözaltına alındı. Eskişehir’e getirilen şüpheliler işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Çalınan soğanlar ise ele geçirilerek sahibine teslim edildi. Soruşturma sürüyor. (DHA)

KEŞFETYENİ
Beckham çiftine şok suçlama! Krizin detayları belli oldu
Beckham çiftine şok suçlama! Krizin detayları belli oldu

Cadde | 07.05.2025 - 11:37

Beckham ailesinde sular durulmuyor. David ve Victoria Beckham çiftinin iki oğlu Brooklyn ve Romeo Beckham'ın artık birbirleriyle konuşmadığı ortaya çıkmıştı.

Yazarlar