Beşiktaş Beşiktaş Belediyesi, Polaris Awards’tan 5 ödül aldı

Beşiktaş Belediyesi, Polaris Awards’tan 5 ödül aldı

02.06.2021 - 12:39 | Son Güncellenme:

Beşiktaş Belediyesi, Polaris Awards’tan 5 ödül aldı

Beşiktaş Belediyesi, Polaris Awards’tan 5 ödül aldı

İSTANBUL, (DHA) - Beşiktaş Belediyesi’nin, ‘İstanbul Sözleşmesi’ni okudun mu?’ ve  ‘Beşiktaş’ta her yol buraya çıkar, bu yol akıldan çıkmaz.’ projelerine Polaris Awards’tan toplam 5 ödül verildi.

Beşiktaş’taki reklam panolarına QR kod ekleyerek İstanbul Sözleşmesi’ne erişimi sağlayan Beşiktaş Belediyesi, Polaris Awards’ta Public Affairs, Outdoor ve Mobile Campaigns kategorilerinde 3 ödül aldı.

“AKILDAN ÇIKMAZ YOL” PROJESİ POLARİS AWARDS’TA 2 ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

10 Kasım’a özel “Beşiktaş’ta her yol buraya çıkar, bu yol akıldan çıkmaz.” diyerek yayınlanan projede Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğraflarının yer aldığı yol Yandex Navi uygulamasına taşındı. Dijital sergi Dolmabahçe Sarayı’nın önünde bulunan cadde “Akıldan Çıkmaz Yol” olarak adlandırıldı. Proje, görüntülenme rakamları ve aldığı olumlu yorumlarla Craft / Best User Experience ve Craft / Best Use of Gamification kategorilerinde Polaris Awards’tan 2 ödülle döndü.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat: ‘İstanbul Sözleşmesini Okudun mu?’ ve ‘Akıldan Çıkmaz Yol’ kampanyalarımızla Polaris Awards'tan 5 ödül aldık. Toplumsal konularda farkındalık yaratmaya devam edeceğiz dedi.