Kayseri Eşini bıçakla yaralayan sanığa 2 bin 240 TL para cezası

Eşini bıçakla yaralayan sanığa 2 bin 240 TL para cezası

08.12.2021 - 13:57 | Son Güncellenme:

Eşini bıçakla yaralayan sanığa 2 bin 240 TL para cezası

Eşini bıçakla yaralayan sanığa 2 bin 240 TL para cezası

Samed Aydın SUN/KAYSERİ, (DHA)- KAYSERİ’de ailevi meseleler yüzünden tartıştığı eşi G.A.’yı, bıçakla yaraladığı iddiasıyla tutuksuz yargılanan Coşkun A., 2 bin 240 TL para cezasına çarptırıldı.
Olay, geçen 22 Mayıs’ta merkez Melikgazi ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, ailevi meseleler yüzünden G.A. ve Coşkun A. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Coşkun A., eşinin sol bacağını bıçakla yaraladı. Şikayet üzerine şüpheli koca hakkında ‘yaralama’ suçundan dava açıldı.
Kayseri 12’nci Asliye Ceza Mahkemesinde görülen davaya sanık ve şikayetçi eşi katılmadı. Coşkun A.’nın önceki ifadesinde, “Eşim ile sarımsak düzeltiyorduk. Eşim, bana kızgınlığından dolayı bir demirin üzerine düşerek kendini yaraladı. Kızgınlıkla da benim bıçakla yaraladığımı iddia edip şikayetçi oldu. Suçsuzum” dediği ortaya çıktı.
Şikayetini geri çeken G.A.’nın ise, “Sarımsak düzeltiyordum. Ne yaptığımı bilemedim. Ayağım kaydı ve arabanın arka kapağından düştüm. Sinirle de şikayetçi oldum. Şikayetim yoktur” dediği öğrenildi.
Mahkeme hakimi, sanık Coşkun A.’yı, ‘yaralama’ suçundan 2 bin 240 TL para cezasına çarptırdı. Hakim, sanığın geçmiş sabıkası nedeniyle cezasını ertelemedi.