Akşehir Akşehir Belediye Başkanı: Akşehir'i hep birlikte yöneteceğiz

Akşehir Belediye Başkanı: Akşehir'i hep birlikte yöneteceğiz

06.01.2022 - 10:10 | Son Güncellenme:

Akşehir Belediye Başkanı: Akşehir'i hep birlikte yöneteceğiz

Akşehir Belediye Başkanı: Akşehiri hep birlikte yöneteceğiz

Atilla MEMİŞ/AKŞEHİR,(Konya)(DHA)- AKŞEHİR Belediye Salih Akkaya, Akşehir’de yaşayan herkesin şehrin yönetiminde söz sahibi olabilmesi amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamda ‘Hanım Kardeşlerimizi Dinliyoruz’ başlığı altında bir program düzenledi.
Kısa adı ASEM olan Akşehir Aile Sanat ve Eğitim Merkezi Hanımlar Lokali’nde gerçekleştirilen etkinlik öncesinde ASEM’de kurs alan kadınları ziyaret eden  Akkaya, kursiyerlerin yeni yılını kutlayıp, isteklerini dinledi. 
Akkaya “Büyükşehir Belediyemiz tarafından inşaatı yapılan Akşehir Belediyemiz tarafından arsası verilen ASEM’deyiz. Bu tesisin işletmesi de Konya Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılıyor. Akşehir’imizdeki hanım kardeşlerimiz burada birçok sanatsal etkinliklere, kurslara ve yüzme kurslarına erişmiş oluyorlar. Bizde bugün kursiyer hanımefendileri ziyaret ettik ve Akşehirli hanım kardeşlerimizle bir araya gelerek onların Akşehir’imize dahil isteklerini, önerilerini dinledik. Hanım kardeşlerimizin fikirlerinden istifade ettik. Akşehir’imizi hep birlikte yöneteceğiz. İnşallah gücümüz yettiğince Akşehir Belediyesi olarak hanımlarımızın bu taleplerini yerine getirmeye gayret edeceğiz. ''dedi. 
FOTOĞRAFLI