Konya SOROPTİMİST KULÜBÜ'NDEN 8 MART GECESİ

SOROPTİMİST KULÜBÜ'NDEN 8 MART GECESİ

08.03.2014 - 13:07 | Son Güncellenme:

.

SOROPTİMİST KULÜBÜNDEN 8 MART GECESİ

Konya Soroptimist Kulubü'nün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlediği geceye Bürotime fabrikada çalışan kadın personellerle birlikte katılarak destek verdi.
Konya Soroptimist Kulubü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlediği geceye, kulüp üyeleri, Bürotime çalışanları ve çok sayıda davetli katıldı. Bünyelerinde 112 kadın çalışı olduğunu ifade eden Bürotime Mobilya İnsan Kaynakları Yetkilisi Ayşegül Aktaş, Bürotime mobilya kadın çalışanları olarak böylesine önemli bir günde hep birlikte olmanın kadınlar için inanılmaz bir mutluluk ve motivasyon kaynağı oluşturduğunu aktardı. Bu güne kadar kadına yönelik gerçekleştirdikleri tüm projelerde çalışanların hayatlarında gözle görülür değişimler olduğunu vurgulayan Aktaş, “Ülkemizde Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren kadına değer verilmesi gerektiği fikri ortaya çıkmış olmasına rağmen ne yazık ki istenilen seviyelere ulaşamamıştır. Bir toplumun gelişme düzeyinin en önemli göstergelerinden biri, kadınların üretim ve yönetimdeki yeri ile ölçüldüğünü, Türkiye’de sürdürülebilir gelişimi sağlamak için kadınlara yönelik istihdam fırsatlarının yaratılması ve kadınların işgücüne katılım oranlarının artırılmasının hayati önem taşıdığının Bürotime olarak bilincindeyiz. Bu doğrultuda, kadınların kalifiye iş gücü gerektiren, bir işte çalışmalarının önünü açmak için çalışmalar yapmaya devam ediyoruz" diye konuştu.
Soroptimist Kulubü tarafından düzenlenen gecede kadın çalışanlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü gönüllerince eğlenerek bir nebzede olsa iş temposunun yorgunluğunu atma şansı buldu.