NiğdeNiğde'deki Cinayet Davasında Karar

Niğde'deki Cinayet Davasında Karar

02.07.2018 - 12:19 | Son Güncellenme:

Yayla kullanımı yüzünden çıkan silahlı kavgada bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı

NİĞDE (AA) - Niğde'de yayla kullanımı yüzünden çıkan silahlı kavgada, bir kişiyi öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa müebbet hapis cezası verildi.

Haberin Devamı

Niğde'de 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, sanık Ethem H. ile avukatı katıldı.

Son savunmasını yapan sanık, suçlamaları reddederek beraatini istedi.

Mahkeme heyeti, Ethem H'ye "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis cezası vererek, tutukluluğunun devamına hükmetti.

Sanık, karar açıklandıktan sonra salondaki 2 tanığa yönelik "Bu adamı öldürmedim ama ikinizi öldüreceğim." ifadesini kullandı. Bunun üzerine Ethem H. hakkında "alenen tehdit etme" suçundan soruşturma başlatıldı.

Niğde'nin Çiftlik ilçesi Azatlı beldesinde 31 Temmuz 2016'da, Hasan Erten (22) ile Ethem H. arasında yayla kullanımı yüzünden kavga çıkmıştı. Kavgada Erten başından silahla vurularak yaralanmış, hastanede hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra yakalanan Ethem H. tutuklanmıştı.

KEŞFETYENİ
Herkes şaşkına döndü! Çantasından 'büyü' çıktı
Herkes şaşkına döndü! Çantasından 'büyü' çıktı

Cadde | 21.05.2025 - 10:57

Evlilikleri magazin gündeminde yer alan Hailey Bieber'ın bu sefer çantasından çıkan 'aşk büyüsü' konuşuluyor.

Yazarlar