ÇorluAtölyede makineye sıkışan işçi öldü

Atölyede makineye sıkışan işçi öldü

17.06.2025 - 12:37 | Son Güncellenme:

Atölyede makineye sıkışan işçi öldü

Atölyede makineye sıkışan işçi öldü

Mehmetcan ARSLAN/ÇORLU(Tekirdağ), (DHA)- TEKİRDAĞ'ın Çorlu ilçesinde sac kesim atölyesinde makineye sıkışan Mehmet Emre Dönmez (27), hayatını kaybetti.

Haberin Devamı

Çorlu'nun Zafer Mahallesi Yeni Sitesi İmalat Sokak'ta bulunan sac kesim atölyesinde çalışan Mehmet Emre Dönmez, gece vardiyasında lazer kesim makinesinde çalıştığı sırada dengesini kaybederek makineye sıkıştı. Atölyedekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarılan Dönmez, kaldırıldığı Çorlu Devlet Hastanesi'nde kurtarılamadı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

KEŞFETYENİ
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı
Ünlü çift arasında yeni kriz! İntikamını aldı

Cadde | 17.06.2025 - 11:25

Dünyaca ünlü yıldız Justin Bieber ile model eşi Hailey Bieber arasında sular durulmuyor. Ünlü çift bu kez Instagram yorumlarında birbirine imalı sözler söyledi.

Yazarlar