Güzellik Görünmez altın iple güzelleşin!

Görünmez altın iple güzelleşin!

18.11.2014 - 14:39 | Son Güncellenme:

Ameliyat olmadan, acı çekmeden yüz gerdirmek artık “Görünmez Altın İplerle” ile mümkün.

Görünmez altın iple güzelleşin

Estetikte doğal görünümü ilke edinen Medikal Estetik DoktoruEmre Çiçek, “Görünmez Altın İp” yöntemi ile ameliyatsız yüz germe işlemini uyguluyoruz. “Ultra v lift” olarak da adlandırılan bu teknikle, kadınların en büyük derdi olan yüz, yanak ve çene sarkmaları, çene altı gıdı sarkmalarının toparlanması, göz kapağı ve kaş düşüklüklerinin tedavisi yarım saatlik tek müdahaleyle kısa zamanda gideriliyor.

Haberin Devamı

ANESTEZİ OLMADAN, 30 DAKİKADA, DOLGUSUZ ESTETİK

“Görünmez Altın İple Germe”işleminin basit, ağrısız ve güvenilir bir uygulama olduğuna dikkat çeken Dr. Emre Çiçek, “Alın ve boyundaki derin kırışıklıklara da çare olan bu altın iple yüz lifting işlemi ağrısız olduğu için basit lokal anestezi ve anestezik kremlerle uygulanıyor. 30 dakikalık tek seans uygulama yeterli oluyor. 8-10 hafta gibi bir sürede sarkmalarınızdan kurtulduğunuzu görecek,genç ve diri bir cilt elde sahip olacaksınız. İşlem sonrasında kısa süreli ve hafif bir şişkinlik ya da morarma dışında herhangi bir yan etki beklenmediği için tercih eden kişiler günlük hayatlarına rahatlıkla devam edebilirler” dedi.

GÖRÜNMEZ ALTIN İPLE ESTETİĞİ KİMLER İÇİN UYGUNDUR?

Haberin Devamı

Medikal Estetik Doktoru Emre Çiçek,“Bu yöntem, çok yoğun sarkma ve yerleşmiş derin çizgilere sahip olmayan kişiler için uygundur. Erkeklere ve kadınlara uygulanabilen altın iple germe işlemi çoğunlukla 30 ile 65 yaş arasında olan, cildinin daha genç ve canlı görünmesini isteyen, yanak ve çene sarkmaları, gözkapağı ve kaş düşüklükleri, gıdı sarkmaları ve yoğun boyun kırışıklıkları olan ancak ciddi ve açık bir yüz gerdirme operasyonuna gereksinim duymayan hastalara uygulanabilir. Yüzünde çok düşük oranda yağ dokusu bulunan veya ince bir dış cilt tabakası olan kişiler için ise daha uygun. Çok hassas, ince ve oldukça fazla gevşek dokulu bir deriye sahip kişilere de uygulanabilir” dedi

Yazarlar