Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

Astrolog Aslıhan Doktoroğlu

astrolojihan@astrolojihan.com

Tüm Yazıları

Senenin ilk Güneş tutulmasının yaşanacağı önemli bir hafta başlıyor. Hafta boyunca hızlı gelişmeler ve gerginlikler gündemde olacak.

8 Nisan Pazartesi, akşam saatlerinde Koç burcunda yaşanacak Güneş tutulmasının etkileri uzun süreli olacak ama bu hafta en yoğun etkiyi hissedeceğiz. Ekim ayına kadar bireysel anlamda benliğimize yara verdiğini düşündüğümüz pek çok konuyu şifalandırma şansımız olacak. Cesur olabilmenin ve bencil davranmadan önceliklerimize sahip çıkabilmenin sınavını vereceğiz. Tutulma ile detaylı bilgileri buradan okuyabilirsiniz.

Haberin Devamı

9 Nisan Salı, günün ilk yarısında yeni bir işe başlamak ya da karar vermek yerine tamamlamamız gereken işlere odaklanmayı tercih edebiliriz. Akşamüstü saatlerinde olayları büyütmemeye, gereksiz inatlaşmalara girmemeye dikkat edelim.

10 Nisan Çarşamba, Mars ile Satürn’ün kavuşumu var. Bu görünümde yangınlara, patlamalara karşı temkinli olunmalı. Kendimizi de kısıtlanmış, engellenmiş hissedebiliriz. Bir yandan da bizim için önemli olan konulara daha ciddi yaklaşma şansımız da olacak. Özellikle Yengeç ve Akrep burçları istediklerini hayata geçirebilecek fırsatlarla karşılaşabilirler.

11 Nisan Perşembe 16:00’ya kadar Ay Boğa burcunda ilerleyecek. Önemli konuşmalarımızı ve işlerimizi 16:00 sonrasına bırakmak daha iyi sonuç almamıza destek olabilir.

12 Nisan Cuma ise reto konumdaki Merkür ile Güneş’in kavuşumu var. Şaşırtıcı haberler alabilir, geçmiş konulara dair önemli konuşmalar yapabiliriz. Niyetlerimizin, düşüncelerimizin kıymetli olacağı bir gün.

13 Nisan Cumartesi sabah saatlerinde iletişimle ilgili konularda rahat bir akış olacak. Dikkat gerektiren işleri akşamüstü saatlerine bırakmamak da fayda var. 17:45-20:45 arasında dikkatimizi toparlama konusunda zorlanabiliriz.

14 Nisan Pazar ise Ay Yengeç burcunda ilerleyecek. Ailemizle vakit geçirmek ve evle ilgili konularla ilgilenmek isteyeceğiz. Akşamüstü saatlerinde özellikle ikili ilişkilerde fevri davranmamaya gayret edelim.

8 Nisan haftası yükselen burçlara göre alınacak etkiler şu şekilde:

Haberin Devamı

YÜKSELEN KOÇ

Hafta genelinde sizin dışınızda gelişen olaylar sebebiyle huzursuz hissedebilirsiniz. Psikolojik sorunlarla yüzleşmeler ve şifalanmalar yaşanabilir. Baş bölgenize ve bağışıklık sistemi hassasiyetlerine dikkat edin.

YÜKSELEN BOĞA

Sosyal hayatınızdaki gelişmelere odaklanacağınız bu hafta geri plana attığınız konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Sizi kısıtladığını düşündüğünüz durumların üzerine gitmek isteyebilir, bu alanları şifalandırabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER

Bu hafta iş hayatınızdaki sorumlulukların baskısını hissedebilir, otorite figürleri ile anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Sosyal hayatınız hareketlenirken arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizi de sorgulayacaksınız.

YÜKSELEN YENGEÇ

Seyahatlerde ya da eğitimle ilgili durumlarda aksamaların yaşanabileceği bu hafta kendinizle ilgili gerçekleştirmek istediğiniz bir konuyu da netleştirebilirsiniz. İşinizle ilgili karar vermeden önce aceleci davranmadığınıza emin olun.

YÜKSELEN ASLAN

Finansal konuların önceliğiniz olacağı bu hafta planladığınız gibi gitmeyen durumlar yaşanabilir. Eğitimle ya da uzaklarla ilgili konularda sizi rahatsız eden bir durumu çözüme kavuşturacaksınız.

Haberin Devamı

YÜKSELEN BAŞAK

İkili ilişkilerinizde ya da ortak yürüttüğünüz işlerde yaşanan sıkıntıların ön planda olacağı bu hafta dengeyi bulmada zorlanabilirsiniz. Başkalarından gelen maddi desteklerle ya da ödemelerle ilgili değişimler gündeme gelebilir.

YÜKSELEN TERAZİ

Sağlığınıza daha fazla önem vermeniz gereken bu hafta çalışma arkadaşları ile anlaşmazlıklar yaşanabilir. İş ortamında iddialı söylemlerden sakının. İkili ilişkilerinizde de kendinizi daha ön planda hissetmek isteyeceksiniz.

YÜKSELEN AKREP

Çocuklarınızla ilgili sorumlulukların artacağı bu hafta özel hayatınızın sizi kısıtladığını düşünebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili sorunlara çözüm bulacaksınız. Yatırımlarınızda da risk almamaya gayret edin.

YÜKSELEN YAY

Ailevi konuların ön planda olacağı bu hafta evinizle de daha fazla ilgilenmeniz gerekecek. Aile büyükleriyle ilgili üstlendiğiniz sorumluluklar artabilir. Çocuklarınızla ya da özel hayatınızdaki sorunlu konulara da çözüm getireceksiniz.

YÜKSELEN OĞLAK

Yakın çevrenizle olan iletişiminize odaklanacağınız bu hafta fikirlerinizi hayata geçirme fırsatlarını da değerlendirin. Ebeveynlerle ilgili sıkıntılı durumları netleştirmek adına yeni kararlar alabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVA

Maddi konuların daha fazla gündeminizde olacağı bir haftadasınız. Zaman zaman kendi değerinizi de sorgulayacaksınız. Kardeşlerle, yakın çevrenizle olan iletişim hareketlenecek.

YÜKSELEN BALIK

Bu hafta enerjinizi istediğiniz gibi kullanamadığınızı düşünebilirsiniz. Kısıtlarla, pürüzlerle uğraşmanız gerekiyor gibi hissedeceksiniz. Yönetemeyeceğiniz konularda akış da kalıp iç sesinize öncelik verin. 

Hepimize keyifli geçecek bir hafta olması dileğimle, sevgiler.