Ameliyatsız göğüs dolgunlaştırma

Daha dolgun göğüslere sahip olmayı hayal ediyorsunuz ama ameliyat da olmak istemiyor musunuz? Estetik cerrahiyle artık bu da mümkün. Ameliyatsız göğüs büyütme estetiği genellikle silikon implant ile göğüs büyümeyi şimdilik tercih etmeyen ya da bu operasyonun sonuçlarını beklemek için yeterli vakti olmayan kadınlar tarafından daha fazla tercih ediliyor. Ayrıca anestezi ve ameliyat korkusu olan kadınlar için de cerrahi tekniklere alternatif bir çözüm imkanı sunuyor. Özellikle önemli bir gün ya da davete katılması gerekenler için 15 dakikada daha dolgun göğüslere sahip olabilmek çok cazip geliyor.

Haberin Devamı

Göğüslerin hacmi hemen artar

Özellikle göğsün dekolte dediğimiz üst bölgesinde meme dokusu eksikliği olan, iki göğsü arasında fazla boşluk olan, küçük göğüslü olan ya da göğüs büyüklüğünden yeterince memnun olmayan kadınlar dolgu enjeksiyonu tekniğini tercih edebilir. Ameliyatsız göğüs büyütme estetiği çok fazla hacim kazandırılması gerekmeyen, sadece göğsün üst ve yan kısımlarına biraz daha hacim kazandırmak isteyen kadınlar için çok daha uygundur.

Ortalama 15 dakika sürer

Ameliyatsız göğüs estetiği ortalama 15 dakika süren, öğle yemeği arası estetiği olarak bilinen bir operasyondur. Dolgu enjeksiyonu olarak hyalüronik asit denilen geçici dolgu malzemeleri ya da kişinin kendi yağ hücreleri kullanılır. Yağ hücreleri kişinin vücudunun diğer kısımlarından Nano ya da Mikro enjeksiyon teknikleri kullanılarak alınabilir. Dolgu enjeksiyonu tekniğinin etkisi kullanılan malzeme ve kişinin genel özelliklerine göre 9 ile 18 ay arasında değişiklik gösterebilir. Göğüsler dolgunluğunu kaybetmeyeant başlayınca hastanın isteği doğrultusunda enjeksiyonun tekrarlanması gerekiyor.

Ameliyatsız göğüs büyütmenin avantajları

Anında dolgun göğüslere sahip olmak, dikiş izi olmaması, anestezi almamak, iyileşme sürecinin olmaması en önemli avantajıdır. Böylece kadınlar hem doğal hem de dolgun görünen göğüsleri ile kendilerini daha çok mutlu, çok daha güzel hissedebiliyorlar. Ayrıca operasyondan sonra kadınlar çok daha rahat kıyafet seçebildikleri ve giydikleri kıyafetlerin daha yakıştığını, kendilerini daha çekici hissettiklerini belirtiyorlar. Özellikle nişan ya da düğün gibi özel davetlerden önce dekolte bölgesi daha şık ve çekici hale getirilebiliyor. Eğer siz de daha dolgun göğüsler istiyorsanız alanında uzman bir estetik cerrahtan dolgu enjeksiyonu teknikleri hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Haberin Devamı

Sevgiyle kalın.

Op. Dr. Güncel Öztürk

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.guncelozturk.com

www.burunestetiksanati.com