Hayat Kurtaran Zamansız Parçalar

Zamansız parçalar hayat kurtarmaya devam ediyor. ‘Çaba göstermeden şıklık’ kulağa basit bir sözcük gibi gelse de aslında tarz olmanın ana kodunu oluşturan en önemli etmen. Çabasız şıklık sergilemenin en kolay uygulanabilir yanı ise zamansız parçalarla dolu bir dolaba sahip olmak. Zamansız parçalar şıklığınızı sergilemenin en kişisel yollarından birisi olmasının yanı sıra yıllarca kullanabileceğiniz alternatif parçalar edinmenizi de sağlayacak.

Asalete giden en kolay yol: Tek renk

Zamansız parçalar ve asalet yan yana geliyorsa bir yerlerden mutlaka tek renk sadeliği ortaya çıkacaktır. Tek renk ile tek bir görünüme sahip olabilir; asaletin ince çizgilerini kolay bir biçimde yakalayabilirsiniz. Tek parça giyinmek size göre fazla kısıtlı geliyorsa bunun yerine aynı renklerden oluşan iki parçayı birleştirerek aynı çarpıcı ve bütünleştirici etkiyi yaratabilmeniz mümkün. Bu konuda dikkat edilecek nokta ise, seçilecek renklerin uyumu olmalı.

Haberin Devamı

Takılar vazgeçilmez kalmalı!

Zamansız parçalar dendiğinde akla yalnızca giysiler geliyorsa eksik bir şeyler olduğu muhakkak. Özellikle son yıllarda karşımıza çıkan halka küpeler, bundan 10 yıl sonrasında da rahatlıkla takabileceğiniz ve kendinizi iyi hissedebileceğiniz parçalar arasında ilk sırada yer alıyor.

Dolapların baş köşesi: Basic parçalar

En zamansız parça nedir diye soracak olursak aklına beyaz tişört gelecek binlerce kişi gösterebiliriz. Basic parçalar her daim zamansız parçaların listesinde ilk sırada yer almayı başarıyor. Beyaz bir tişörtün yanı sıra oversize sweatshirtler, pamuklu tişörtler ile dolabınızı kurtarıcı bir hale getirmeniz mümkün.