Siyaset Seviyesiz, kötürüm ve nifakla meşgul

Seviyesiz, kötürüm ve nifakla meşgul

21.07.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi.

Seviyesiz, kötürüm  ve nifakla meşgul

MHP yönetimindeki belediyelere teşekkür gezileri kapsamında dün Karabük ve Bartın Belediyesi’ni ziyaret eden Bahçeli, şunları söyledi:

Haberin Devamı

AYAZ VE NUPELDA MESAJI: Hemen hemen her gün şehit veriyoruz. Geçtiğimiz pazartesi Tunceli’nin Ovacık ilçesinde PKK’lı teröristlerin araziye yerleştirdikleri patlayıcıların infilakı sonucunda 8 yaşında Ayaz Güloğlu ile kardeşi 4 yaşındaki Nupelda Güloğlu hayata veda etmişlerdir. Şu rezilliğe bakınız ki, Tunceli’nin komünist Belediye Başkan’ından PKK’ya tepki gelmemiştir. HDP’nin PKK’ya en küçük itirazı da duyulmamıştır.

SABIK BAŞBAKAN: Türkiye’nin bir dönemini karanlığa iten, Serok Ahmet’in partimize yönelik kendisi gibi düşük profilli ithamları aynen şahsına dönmüştür. Sabık Başbakan demiş ki; ‘MHP ile ittifakta Kürt oylarını kaybetme ihtimalimiz olduğu için Meclis’teki çoğunluğu kaybedeceğimizi Cumhurbaşkanı’na ilettim’. Bu dil bölücü bir dildir, bu ağız hayasızdır, hasmanedir, hezeyan içindedir. Türkiye’nin stratejik çukurda boğulması için varını yoğunu ortaya koyan bir şahsın Cumhur İttifakı’nı dinamitleme çabası ahlaksız bir tertip, akılsız bir teşebbüstür. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kürtlerle ihtilafı varmış gibi değerlendirmelerde bulunmak, partimizi Kürt karşıtı gibi sunmak tarihe, ecdada, vatana, millete çok ağır hakaret ve hıyanettir. Serok seviyesizdir, kötürümdür, nifak aşılamakla meşguldür. Bir zamanlar Kobani’yi selamlayan, PKK’ya, PYD’ye zeytin dalı uzatan Serok hangi yüzle konuşmaktadır? Türkiye tıpkı Serok’tan kurtulduğu gibi artık ağırlıklarından da kurtulacaktır.

Haberin Devamı

‘Böyle AB üyeliği yerin dibine geçsin’

AB’ye ve AB beslemelerine açık seçik sesleniyorum, yaptırımlarını alsınlar da başlarına külah diye geçirsinler. AB’nin hem bünyesi hem de karar organları hastadır, ağır hasarlıdır. AB’nin amacı bellidir. Ve de asla dost olmayacaktır. Türkiye süratle AB’ye karşı zincirleme yaptırımları hazırlamalıdır. Böyle AB de batsın, böyle üyelik de yerin dibine geçsin.