Arzuladığınız Vücuda Kavuşmanın Zamanı Gelmedi mi?

Her insan aynaya baktığı zaman karşılaştığı görüntüden memnun olmak ister. Mağazalarda dolaşırken beğendiği kıyafetleri özgürce deneyebilmek, dolabında sadece kendini güzel hissettiği parçalara yer vermek ve giydiği her kıyafeti hakkını vererek taşımak ister. Bazen spor yapmak ve sağlıklı beslenmek ideal görünüme kavuşmak için yeterli olmaz. Bu noktada vücudunuzla ve görünüşünüzle küsmek yerine barışmak için çaba sarf edebilirsiniz.

Vaser Liposuctionla Bölgesel Yağlanmadan Kurtulun

Her zaman istediğiniz kıyafetleri rahatlıkla giyebilmeniz, alışverişe çıktığınız zaman seçimlerinizi özgürce yapabilmeniz ve aynaya baktığınız zaman ruh halinizi olumsuz yönde etkileyen düşüncelere kapılmamanız için yapabileceğiniz pek çok şey var. Karın alt kısmı, bel çevresi ve erkeklerde “love handle” denen karnın yan tarafları en sık bölgesel yağ fazlalığı nedeniyle müdahale edilen bölgelerdir. Vaser liposuction günümüzde ultrason teknolojisiyle liposuctionın birleştiği ve bölgesel yağlanmaya karşı plastik cerrahların en önemli silahlarından biridir. En önemli özelliği; deri altı yağ dokusunu ultrason enerjisiyle sıvılaştırarak liposuctionı kolaylaştırmasıdır. Ameliyat sonrası dönemde, klasik liposuction sonrası görülen dalgalanmalar daha az görülür ve daha fazla miktarda yağ dokusu vücuttan uzaklaştırılabilir.

Haberin Devamı

Daha da önemlisi, vaser liposuction; klasik liposuctiona dirençli olan, sırttaki sutyen altı bölgeler, gıdı ve erkeklerde jinekomasti için son derece etkilidir. Ameliyat sonrası dönem klasik liposuctiona göre daha rahat geçer. Bunun nedeni yağ dokusunu spesifik olarak parçalama özelliği olmasıdır. Çevre dokulara verdiği hasar minimumdur. Gebelik geçirmiş kişilerde liposuctiona ek olarak karın kaslarının onarımını içeren karın germe ameliyatları yapılabilir. Bunun kararını, bir plastik cerrahın muayenesi sonrası vermek uygundur.

Bölgesel Sorunlarınızı Dert Etmeyin

Düzenli spor yapan, beslenmesine dikkat eden ancak vücut tipi nedeni ile bölgesel olarak sorun yaşayanlar için de estetik operasyonlar çok farklı çözümler sunmaktadır. Düzenli spor yapmanıza rağmen vücudunuz istediğiniz şekle girmiyorsa bu noktada da liposuctionı mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Hayallerinizdeki vücuda sahip olmak psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlarken bu his ile birlikte yaşam kaliteniz ciddi seviyelerde yükselir.

Haberin Devamı

Doç. Dr. Çiğdem Ünal

Estetik, Plastik & Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

www.drcigdemunal.com

Instagram: /drcigdemunal

Facebook: /drcigdemunal