Bu dolunaya dikkat

Bu gece gerçekleşen dolunay hayallerimizi aydınlatıyor

Dolunaylar dikkat çekici farkındalık zamanlarıdır. Dolunay civarında önemli değerlendirmeler yapar, yaşadıklarımızı gözden geçiririz. Bu gece 21:35’te gerçekleşen dolunay ise hayallerimiz, beklentilerimiz ve kurduğumuz vizyon açısından dikkat çekici sonuçlar getiriyor. Bu dönemde hayalini kurduğumuz konular önümüzdeki bir yıl boyunca, değişik aşamalarda, önemli testlerden geçecek. Hangi konuları yüceltiyor, nelere, kimlere yüksek bir paye veriyorsunuz ? Acaba ilişkilerinizde özellikle önemsediğiniz ve garip bir biçimde gözlerinizi kapattığınız şeyler olabilir mi ? Fedakarlığa, kendinizi adamaya hazır mısınız ? Bu tür sorular aslında yanıtlarını da içinde barındırmakta.

Haberin Devamı

Bu gece gerçekleşen dolunay Başak-Balık burcu eksenini aydınlatmakta. Bu iki burç hizmet, fedakarlık, adanmışlık, kabullenme, kendini daha büyük bir amaca vakfetme ile yakından ilişkilidir. Dolunay sırasında bir uçta Jüpiter ve Güneş Başak burcunda, bir uçta da Neptün ve Ay yanyana duruyorlar. Başak tarafı bugünlerde daha çok gündeme gelen konulara işaret etmekte. Kişisel hayatımızda dikkatimizi vermemiz gereken işler, detaylar, daha organize ve çalışkan olma ihtiyacı, düzen ve sağlık konular. Balık tarafı ise yaptığımız işten bir anlam çıkarabiliyor muyuz, neye hizmet ediyoruz, nelerin hayalini kuruyor ve bütüne nasıl ulaşabiliriz sorularının yanıtını arıyor. Dolayısıyla içinden geçtiğimiz bugünlerde sanki arafta gibi bir bekleme, hazırlanma, pişme durumundayız. Değişken burçlar söz konusu olduğunda her zaman birden fazla yanıt, birden fazla yön vardır. Belki nihai bir karar vermek zordur, halbuki böyle zamanlarda, kesin bir karara ulaşmak yerine, aklımızı ve gönlümüzü iyileştirecek, şifalandıracak şeylere açık olmalıyız.

Balık burcunda yanyana gelen Ay ve Neptün, bugünlerde kendini bırakmanın, teslim olmanın tam zamanı olduğunu söylemekte. Sebebini tam olarak akılla çözümeyeceğimiz durumlar içinde olabiliriz. Kimi zaman hayatımızda bir şeyleri çözüme zorlamamanın daha doğru olabileceğini farkedebiliriz. Balık akışta kalmakla ilgilidir. Balık sürekli akıştadır. Ancak Başak tarafı kurcalamak, daha iyi hale getirmek ister. O halde, bugünlerde hayatınızda daha zarif bir denge içinde, soru ve sorunlarınıza egodan uzaklaşarak bakma zamanı gelmiş olabilir. Kuşkusuz sürekli mükemmel bir akışta kalamayız. Özellikle önümüzdeki aylarda, bir dizi gelişme eşliğinde, bıraktığımız yerden yeniden harekete geçeceğiz.

Haberin Devamı

Istanbul’a göre dolunay haritasında Koç burcu yükselmekte, Ankara’da ise Boğa burcu yükseliyor olacak. Bu dönemde Ankara’nın batısında yaşayanlar açısından daha tepkisel, mücadele içeren, daha taşkın, kabullenmeyi zorlaştıran, uyandırıcı tecrübeler var. Ankara ve daha doğusunda ise şartlar çok farklı ve Boğa’nın istikrar ve güven isteğini, maddi konuları daha fazla vurguluyor olabilir.Bu dolunay günlerinde şifa ve iyileşme, hizmet, düzen ve çalışma konuları üzerine daha çok yoğunlaşabiliriz.