Yıl ortası karnemizde neler var ?

Özellikle 2016’nın son aylarından itibaren ilerleme vaadeden koşullar artıyor

Astroloji ile yakından ilgilenenlerin takip ettiği gibi Satürn önce 2014 sonlarında Yay burcuna ilerlemiş, bir süre yeniden Akrep burcuna geri döndükten sonra, 18 Eylül 2015 itibariyle Yay burcuna iyice yerleşmişti. Dolayısıyla, bu geçen süre içinde Satürn’ün hayatımıza getirdiği sorumlulukları, gerçekçi olma gereklerini, yükleri ve engelleri daha iyi görebiliriz. 13 Ağustos’ta Satürn düzgün harekete döndüğünde bu deneyimler üzerinde önemli bir değerlendirme yapabiliriz. Nitekim 24 Ağustos’ta yanyana gelecek olan Mars ve Satürn derhal bir sorgulama yapmamızı da gerektiriyor gibi.

Haberin Devamı

Son bir yıl içerisinde büyük karışıklıklar, güvensizlikler ve yönsüzlükler gündeme geldi. Satürn Yay burcunda ilerlerken Balık burcundaki Neptün’le kare açı yapmaya hala devam ediyor. Bu karelerin en sonuncusu 10 Eylül’de yaşanacak. Yay burcunda Satürn inançlar, dini konular, medya, akademik dünya, uluslar arası konular çerçevesinde Neptün’le karesini de düşünürsek önemli belirsizlikler, karmaşa ve çoğumuzun hayatında hayal kırıklığı, dağılma, otoritelere güven kaybı getirmekte. Bu sürecin yerini 2017’de yeniden yapılanma ve hayatımızdaki değişimi daha iyi organize edebileceğimiz koşulllara bırakacağını göreceğiz. 2016 Aralık ayından itibaren rahat bir açı kuracak olan Satürn ve Koç burcundaki Uranüs, eğer önümüze gelen fırsatları değerlendirirsek, deneyimlediğimiz bu karmaşık süreç sonunda daha net, yenilenmeye açık, kişisel cesaretimizi olumlu yönde kullanabileceğimiz değişikliklere, sürprizlere işaret ediyor. Hatta 9 Eylül’de Terazi burcuna ilerleyecek Jüpiter de bu süreci getireceği fırsatlar ve gelişme, büyüme olanakları ile destekleyecek. Bu ilerleme duygusunun özellikle kariyer ve iş hedeflerimiz yönünde daha belirgin olacağı görülmekte. 2016 kış aylarında ve 2017 devam etmek üzere:

Yükselen Koç’lar için sosyal alanda ve kariyerde ilerleme, ilişkilerden destek alma, evlilik ve önemli ortaklıklar sayesinde akademik alanda, uluslar arası konularda sorumluluklar ve yenilenme var. Yükselen Boğa’lar için iş ve çalışma koşullarında daha fazla efor ve iş ortamında ilişkilere, diplomasiye önem verme, ortaklı finansal işlerde sorumluluklar ve riskli işler dikkat çekiyor. Yükselen İkizler için yaratıcı alanda, aşkta, çocuklarla ilgili konularda ve kendinizi ortaya koyma alanında mutluluk, fırsatlar ve aynı zamanda kariyerde ve ilişkilerde ciddi ortaklıklar içinde daha dengeli ilerleme söz konusu. Yükselen Yengeç’ler bu süreçte eve, aileye, toprak ve gayrimenkullere yönelik destekler ve fırsatlar içindeyken, iş ve çalışma koşullarında da onlara ümit vaadeden bir çalışkanlık ve üretkenlik içinde olabilirler. Yükselen Aslan’lar eğitimde, artan iletişim olanakları içinde gerek düşünsel konularda, gerekse görüşmelerde, ticaret ve anlaşmalarda yeni fırsatlar elde ederek kendinden daha emin ilerleyerek sevdikleri konulara, yaratıcı uğraşlara odaklanabilirler. Yükselen Başak’lar bu süreçte iş ortamında ve parasal konular içinde yeni destekler, ortaklıklar bularak kariyer alanında yeni bir yön çizme süreçlerini sağlamlaştırabilirler.

Haberin Devamı

Yükselen Terazi’ler için kişisel alanda büyük ilerleme, şans ve yeteneklerinizi çok daha iyi değerlendirebileceğiniz koşullar yer alıyor. Eğitim, yolculuklar ve ilişkiler alanında pozitif sonuçlar var. Yükselen Akrep’ler bu dönemde ilişkilerinde ve ortaklaşa konular içinde bazı beklemeler ve sabır gerektiren koşullar içinde kalabilirler. Ancak bir yandan işte ve parada yeni çıkan olanakları değerlendirebilirler. Yükselen Yay’lar için bu dönemde olumlu beklentiler ve dengeli sorumluluklar yanında olumlu sonuçlar ve artan iyimserlik var. Yükselen Oğlak’lar bu dönemde kariyerlerinde, toplumsal statüleri içinde yeni fırsatlar, şanslar ve dikkat çekebilecekleri bir dönemdeler. Yaşanan dengesizlikler yeni bir zemine oturacak. Yükselen Saka’lar için bu süreçte akademik imkanlar, kendilerini geliştirme olanakları, yolculuklar ve yabancılardan gelen güzel şanslar, fırsatlar ve daha dengeli bir ilerleme içinde olacaklar. Yükselen Balık’lar ise bu dönemde ortaklaşa imkanlar, miras ya da finansal alanda destekler içinde olabilirler. İş hayatında süregelen ağır yükleri bu sayede dengelemeye çalışabilirler.

Haberin Devamı