Estetik Berrin'in sivilcelerinden kurtulma hikayesi!

Berrin'in sivilcelerinden kurtulma hikayesi!

10.09.2012 - 14:57 | Son Güncellenme:

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin Berrin isimli karakteri geçen yıl sivilce problemini pembe maske ile yenmişti. İşte Yıldız Çağrı Atiksoy'un sivilcelerinden kurtuluşunun gerçek hikayesi..

Berrinin sivilcelerinden kurtulma hikayesi

Nesrin Sürer'in samimi anlatımıyla yer vereceğimiz bu hikaye, eminiz ki sivilce problemi yaşayan diğer okuyucularımıza da ışık tutacaktır.

Haberin Devamı

"Ben Nesrin Sürer , konusunda markalaşmış , reklam amacı olarak değil gerçek bir tedavi süreci ile uygulama yapan kişi olarak bilinen Nesrin Sürer cilt bakımı uzmanı olmuş ve bu işle ilgili olarak bir çok çalışmalar yapmış manken - oyuncu olan Yıldız Çağrı Atiksoy unda cilt sorununa yardımcı olmuş kişiyim.

19 Şubat 2011 tarihinde telefon çaldı. Arayan kişi Ebru Kocaağa'ydı. Kendisi de manken -oyuncu dur. Çok sevdiğimiz bir ahbabımızdır. Kendisi çalışmalarımızdan yani cilt bakımlarımızdan yararlanmış bir kişidir. İzmir'den tanıştığı ve bir dizide oynayan arkadaşının sivilce- leri olduğunu , makyajla dahi cildinin gürüntüsünü kapayamadığından dolayı sıkıntılar çektiğini söyledi . Kendi tecrübesinden dolayı da arkadaşı Yıldız Çağrı Atiksoyu size yollamak istiyorum. Lütfen yardımcı olurmusunuz diye ricada bulundu. Hatta işinize yararsa model olarak yararlanabilirsiniz dedi. Bu kişinin Yıldız Çağrı Atiksoy olduğunu söyledi. Nerede oynadığını sorduk . Cevap olarak Berrin karakterini oynayan kişi olduğunu söyledi. Bizde elimizden geleni yapmaya çalışırız dedik. Bu görüşmenin ardından Yıldız Çağrı Atiksoy aynı gün bizi aradı ve aynı gün bize geldi.

Haberin Devamı

Üzgün, uzun saçlarını yüzüne kapatmış genç bir kızı karşıladık. Kendisi çok üzgün ve bir sürü tecrübelerden dolayı umutsuz bir ifadedeydi. özellikle Yıldız Çağrı Atiksoy yaptığı iş ten dolayı çok zor dönem geçiriyordu. Psikolojisi bozuk durumdaydı.

Genel tarzımız olan , bu gençlerin cilt problemlerinden dolayı , içinde bulundukları psikolojiyi bildiğimiz için , kendisine moral vererek ilk uygulamamızı yaptık. İşimiz bittikten sonra , kalkıp aynaya baktı. Gözlerinin içi gülmeye başladı. Çünkü uzun zamandır cildiyle sorun yaşasığından dolayı ilk uygulama sonucunda , cildindeki kabarık olan sivilceler oldukça sönmüştü.Onun için şaşkınlık ve mutluluk arası yaşadığı bir duyguydu. Biz acele etme henüz ilk uygulama mız olduğunu ve önümüzde çalışılması gereken zaman olduğunu söyledik. Öncelikle bir çalışma programı hazırlamamız gerekiyor dedik. Bu doğrultuda uyguladığımız cilt analizi esnasında ilk görünümünü fotoğrafladık. Günlük cilt temizliği , beslenme , hormonel testler olmak üzere kendisini sorguladık. Testler sonucu hormon problemi olmadığını gördük. Ayrıca İzmir kökenli birisi olarak beslenme düzeyini disiplin altına aldı.

Haberin Devamı

Yıdız Çağrı'nın cildi bizim için yeni bir konu değildi. Aşamaların nasıl geçeceği belliydi. Çünkü yanlış kozmetik kullanımından dolayı yaşanan bir cilt sorunuydu.

Ayrıca bir maskeyle ciltteki sivilceler düzelmez. İşin içine , bilgi – tecrübe ve uzmanlık giriyor. Bu doğrultuda cilt sorununa göre seçilen ürünsel etken maddeler , cihazsal metodlar gerekiyor. Bunun her kes tarafından bilinmesini istiyorum. Çünkü biz yıllardır yüzlerce ciltlere çalıştık. Sadece Türkiyede değil yurt dışınıda sayarsak , her kıtadan cilt tiplerine calıştık. Cilt yapılarını çok iyi biliyoruz. Bu doğrultuda elimizde bir sürü çalışma kanıtlarımız var. Bir çok cilt sorunları ve kanıtlar.

Çalışmalarımız biyolojik ve doğal etken maddeler içerir. Kozmetolojiktir. Cildin doğal yapısını dengeye kavuşturup tutmaktır.

Haberin Devamı

Yıldız Çağrı'nın cildinde yaşadığı aşırı yağ salgılaması ve kistik oluşumlu yağ kitleleri yumuşatıp , yağ üretimini dengelemek üzere cilt altına “ Hydro Lotion “ etken madde ile “ Bio Heating Mask “ ( Pembe Maske ) uygulayarak ciltteki kistik yağlar yumuşadı ve yağ üretimi azalarak normal dengeye kavuşmaya başladı.

Biz Yıldız Çağrı' nın cildine çalışmalarımızı başlatmadan önce , kendisine istiyorsan sana sponsor oluruz dedik. Büyük heyecanla kabul ederek sözleşme yapabiliriz dedi.Biz bir yıllık sözleşme teklif ettik. Ama benim sivilcelerim düzeldikten sonra ne olacak dedi. Öylemi ne istiyorsun dedik. 2 yıllık sözleşmede anlaştık.Bununyanı sıra Kanal D sponsorluk sorumlularına bildirdik. Bizim sponsor olarak logomuz “ Enes Bio Estetik Center “ 25 ' bölüm itibariyle yayınlanmaya başladı. Yıldız Çağrının günden güne cildi daha iyi duruma gelirken dizinin iç ve dış ortamından kızın cildi düzeldi diye çığlıklar yükselmeye başladı. Çünkü Kanal D çalışanları tarafından Hürriyet ve Milliyet gazetelerine , Nihat Tolga nın ( Ahmet karakteri ) Face Book a koyduğu resim ve diziden alınmış karelerle haber yapıldı. 17 Mart 2011 ve ipler koptu. Piyasa karıştı !

Haberin Devamı

Ben bir sivilce sorunu düzelttim diye , kişiler , şahıslar , fırsat siteleri , malzeme satıcıları ( eczane – aktarlar ), güzellik salonları ve merkezler olmak üzere yapılmış işe sahiplenerek , benim internet - sitemden yazılarımı , resimlerimi ,hizmet verdiğim bütün sanatçılarımın resimlerini , benim gazete , televizyon röportajlarımı kopyalayıp kendilerine mal ederek , reklam yaparak haksız kazanç sağladılar. 25 yıldır iş hayatımda böylesine iş ahlakının ayaklar altına alındığını ne gördüm nede duydum. Hayretler içinde , bütün bunları kınıyorum. Dolayısıyla kanuni işlemlere baş vurdum ve devam ediyor."

Yazarlar