Dünya Annesine yirmi uyku hapı içirip boğdu! Cesedi bavula koyup karakola götürdü

Annesine yirmi uyku hapı içirip boğdu! Cesedi bavula koyup karakola götürdü

20.06.2023 - 10:52 | Son Güncellenme:

Annesini korkunç bir şekilde öldüren ve cesedi bavulla karakola taşıyan kadın dünya basınında infial yarattı. Olayın detayları ise kan dondurdu.

Annesine yirmi uyku hapı içirip boğdu Cesedi bavula koyup karakola götürdü

Hindistan'ın Bengaluru eyaletinde son günlerin en ilginç olaylarından biri kayıtlara geçti. 39 yaşındaki Sonali Sen tarafından gerçekleştirilen gelişme polisi bile şaşkına çevirdi. İddiaya göre Sonali, 71 yaşındaki annesine uyku hapı verdikten sonra onu öldürdü.

Haberin Devamı

Yaşlı kadının evde kendinden geçmesini fırsat bilen Sonali kendi elleriyle annesini boğdu. Polis tarafından yapılan açıklamada 'Sonali Sen, annesine yaklaşık 20 uyku hapı verdi' ifadesi kullanıldı.

Annesine yirmi uyku hapı içirip boğdu Cesedi bavula koyup karakola götürdü

AKIL SAĞLIĞI YERİNDE

Yetkililerin yaptığı ayrı bir açıklamada ise korkunç olay yaşanırken genç kadının aynı evde kayınvalidesi ve oğluyla yaşadığı da ortaya çıktı. Sen'in bilinen bir akıl hastalığı öyküsü olmadığı ve şu anda tansiyon ilaçları kullandığı bildirildi.

Polisi verdiği bir başka detay ise genç kadının oğlunun otizmli olması nedeniyle stres altında olabileceğine inanıyor. Cinayetin işlendiği anda aile üyelerinin diğer odada olduğu da belirtilirken yerel basın Sen'in annesine 5 yıldır baktığını yazdı.

BAVULA KOYDU, KARAKOLDA AÇTI

Öte yandan olayın ortaya çıkış şekli ise bir hayli ilginç. Annesini boğan Sen, onu mavi bir bavula koyarak en yakın karakola gitti.

Haberin Devamı

Burada polislere gerçekleştirdiği skandalı anlatan Sen, annesinin içinde olduğu bavulu karakolun bahçesinde açtı. Söz konusu bavulda annesinin fotoğrafı ise dikkat çekti.

Annesine yirmi uyku hapı içirip boğdu Cesedi bavula koyup karakola götürdü