Ege ‘‘Türkiye’nin umudu biziz’’

‘‘Türkiye’nin umudu biziz’’

04.08.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Siyasi ve Hukuk İşler Başkanlığı, ‘Gönülden Gönüle Konak; Türkiye’nin Kazanımları ve 2023’ün Önemi” konulu program düzenledi. 

‘‘Türkiye’nin umudu biziz’’

Video konferans ile programa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, ‘’Bu millet gelişi güzel oy vermez. İş yapmayan, vizyonu olmayan kimseye egemenlik hakkını teslim etmez. Referansı en zengin, en güçlü, en kapsayıcı parti, AK Parti’dir” dedi. Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise, ‘’20 yıldır milletimizle gönülden gönüle köprü oluşturduk. Önümüzdeki 20 yıllarda bu köprüleri devam ettireceğiz” diye konuştu.
2023’e hazırız
Etkinliğe katılan AK Parti İzmir milletvekilleri de önemli mesajlar verdi. Ceyda Bölünmez Çankırı, ’’Bu siyaset gönülden yapılacak bir şey. Bu dava, herkese eşit mesafede hizmet eden bir parti. 2023’e sizlerle hazır olduğumuzu görüyoruz’’ dedi. Cemal Bekle de, “Sen AK Parti’sin, sen umudun ta kendisisin. Sen mazlumlara umutsun. İşte bunu unutmamak lazım. Bugün bu kürsüde bir AK Parti vekili olarak bir Roman çocuğu var” ifadelerini kullandı. 
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de, ‘’20 yıldır durmadan, yorulamadan, usanmadan çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. 2023 işaret fişeğini İzmir’den yakacağız. İlk müjdeli haber İzmir’den gelecek. Yaptığımız icraatlerle sağlanan kazanımları kaybetmemek için seçimleri kazanmak zorundayız’’ diye konuştu.