En çok merak edilen 6 estetikli ünlü

Ünlülerin geçirdiği estetik operasyonlar her zaman ilgi çekmiş ve gündemdeki yerini korumuştur. Güzel görünebilme için uygulanan yeni teknikler, cihazlar ve teknoloji hep merak konusu olmuştur. Her gün göz önünde bulununan kişilerin yüz, burun ve vücut görselliklerinde ki değişimler yada kimlerin estetik operasyon olduğunu merak konusudur. Arama motorlarındaki aramalara göre, hangi estetik operasyonu geçirdiğii en çok merak edilen 6 ünlü isim:

Marie Osmond:

Marie Osmond’un kaşlarını kaldırttığı düşünülüyor. Yüz gerdirme operasyonu da yaptırmış olması muhtemel. Bunun yanında dolgu maddeleri ve botoks ile yüzündeki kırışıklıklar giderilmiş.

Haberin Devamı

Lauren Holly:

Birçok insan Lauren Holly’nin nasıl bu kadar genç göründüğünü merak ediyor. 50 yaşına yaklaşıyor olmasına rağmen halen 10 yaş genç görünüyor.

Heidi Montag:

Geçtiğimiz yıl Heidi Montag ismi neredeyse plastik cerrahi ile eş anlamlı kullanılıyordu. Heidi Montag’ın , kaş kaldırma, burun, liposakşın ve kalça büyütme operasyonlarını da içeren 10’dan fazla estetik operasyon geçirdiği düşünülmekte.

Chelsea Clinton:

Eski başkanın kızı Chelsea Clinton’un bir burun estetiği geçirdiği düşünülmekte. Burun kemerindeki bir çıkıntıyı düzelttirmiş, burun kemiklerini daralttırmış ve burun ucunu da kaldırtmış gibi gözüküyor.

Meg Ryan:

Uzun süre Hollywood’un güzel sarışını olarak anılan Meg Ryan bu ününü kaybetmek istemiyor gibi görünüyor.

Farrah Fawcett:

Eski sinema oyuncusu Farrah Fawcett, geçen birkaç yılda birçok estetik ameliyat yaptırdı. Üst ve alt göz kapakları düzeltilmiş ve yüz germe operasyonu geçirmiş gibi görünüyor. İki yıl önce enjeksiyon yaptırmış ve ödemli bir sonuç almış gibi gözüküyordu ancak şimdi daha güzel bir görünüme kavuşmuş.

Sevgiyle,

www.guncelozturk.com

Görsel estetik önerilerim için twitter:@BurunSanati