Stil En Eğlenceli Mulberry

En Eğlenceli Mulberry

15.02.2012 - 00:00 | Son Güncellenme:

Lindsay Wixon ve Frida Gus Gustavsson modelliğindeki çekimlerle Mulberry bizi rengarenk bir dünyaya davet ediyor!..

En Eğlenceli Mulberry

Louis Vuitton’un dondurmalı yeni reklam filmini takiben, hazırladığı görsel şölen ile göz zevkimize fazlasıyla hitap eden Tim Walker tarafından İngiltere’nin Brighton sahilinde çekilen fotoğrafların styling çalışması Edward Enniful, sanat yönetmenliği ise Ronnie Cook Newhouse tarafından yapıldı.

Haberin Devamı

En Eğlenceli Mulberry

Yeni yıla girmemizle beraber markaların teker teker farklı kampanyalarla sunduğu ilkbahar/ yaz koleksiyonlarını, biz moda takipçilerine sunması bu soğuk günlerde içimizi açmaya yetiyor da artıyor bile. Dev şeker çubukların, erimiş dondurma külahlarının, adeta beni ye diyen şekerlemelerin, çikolata soslarının kullanıldığı çekimler, dev patates kızartmalı gazete kağıtlarınla birlikte doğal ve çabasız bir güzellik yaratak, sezon defilesinde yaratılan dev şeker ve dondurma konseptini bir nevi tamamladılar.

Şeker çubuklarının sarı, pembe, mavi, yeşilin en canlı tonları ile oluşturulan kıyafetler, Napoliten tarzı enine çizgiler ve çiçek desenleriyle bezenerek, kısa çoraplar ve narenciye renginde markanın 2012 ilkbahar sezonundaki deri basic ürünleriyle kombinlenmiştir. Ayakkabı ve çantalarıyla da dikkat çeken koleksiyon, hazırlanan bu canlı renkteki kombinlerin uyum gösterebileceği şekilde daha soft renklerde fonksiyonel olarak kullanılmış.

Haberin Devamı

En Eğlenceli Mulberry

Herkesin bu şirin, renkli ve eğlenceli dünyanın bir parçası olmasını isteyeceğini düşündüğümüz markanın kısa şortları, maxi, pilili ve straplez eteklerine sahip olmayı bizler de heyecanla bekliyoruz!..

Yazı; Selin Çetinkaya

Yazarlar