İlişkiler Fark etmeden cazibe katan davranışlar

Fark etmeden cazibe katan davranışlar

19.12.2017 - 16:28 | Son Güncellenme:

Kadınlar daha cazibeli görünebilmek için çabalasa da erkekler hiç fark edilmeyen davranışlara odaklanıyor. İşte kız arkadaşlarının hiç fark etmeden nasıl daha cazibeli göründüğünü anlatan erkekler:

Fark etmeden cazibe katan davranışlar

1. "Kız arkadaşım çok eğlenceli ve komik biri ama yaptığı şakalardan sebep bazen gaz çıkartabiliyor. Bu bana aşırı seksi geliyor. "

2. "Garip gelebilir fakat ben kız arkadaşımı üstünü giyerken izlemeye bayılıyorum. Sütyenini takması, teker teker bacaklarını kotun içinden geçirmesi… bana çok kadınsı geliyor. "

3."Birkaç aydır düşünürken dilini dışarı çıkaran bir kızla birlikteyim. Hiç haberi yok ama ne zaman onu bir şeyleri düşünürken görsem kendimden geçiyorum. "

4. "Nişanlımın sesi o kadar kötü ki asla etrafta birileri varken şarkı söylemiyor, ben de dahil. Fakat bir gün onu kimse dinlemiyor zannederken duydum ve o kadar tatlı görünüyordu ki. Sanki sahnede bir şarkı söylüyormuş gibiydi ve sesi gerçekten çok kötü olsa da çok seksi görünüyordu. "

5. "Kadınların saçlarıyla oynamasını o kadar seviyorum ki bir gün kız arkadaşım saçlarını kestirirse naparım bilmiyorum."

6. "Kitap okumayı hiç sevmiyorum ama kız arkadaşım tam bir kitap kurdu. ve beni hiçbir şey onu koltuğa kıvrılmış bir şekilde kitap okurken görmek kadar tahrik etmiyor. "

7. "Kötü dans eden insanları izlemek belki rahatsız edici olabilir fakat kız arkadaşımın ritime aykırı dans edişi beni baştan çıkartıyor. "

8. "Kız arkadaşımın telefonla konuşmasını dinlemeye bayılıyorum. Arkadaşlarına karşı çok anaç ve harika biri. Çoğu zaman anlamıyorum ne konuştuklarını ama her duyduğumda bu kadar düşünceli ve tatlı biriyle birlikte olduğun için ne kadar şanslı biri olduğumu düşünüyorum."

9. "Kız arkadaşım geçtiğimiz yıllarda kendi işini kurdu. Onu görmeye gittiğimde ilk önce beni görmeyeceği bir noktadan izliyorum. İnsanları yönetirken onu izlemek çok seksi."

Yazarlar