2010

2010

Son dakika 2010 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2010 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2010 haber sayfamızda...

2010

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 62.950 2010 haberi bulunmuştur.
Trabzonspor’un vazgeçilmezleri Onuachu ve Visca!
Trabzonspor’un vazgeçilmezleri Onuachu ve Visca! Süper Lig’in 36’ncı haftasında İstanbulspor’u mağlup ederek puanını 61’e çıkaran Trabzonspor, 3’üncülük yarışındaki iddiasını sürdürdü. Bordo-mavililerde, 67 saniye içinde 2 gol kaydeden Paul Onuachu ile 3 golün asistini yapan Edin Visca, karşılaşmaya damgasını vuran isimler oldu.
13.05.2024 Trabzonspor
İmajını değiştirmişti! Hazal Kaya: Bir anlık cinnet diyelim
İmajını değiştirmişti! Hazal Kaya: Bir anlık cinnet diyelim 2008 - 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya radikal bir kararla imajını değiştirmişti. Önceki gün Etiler'de eşiyle görüntülenen ünlü isim verdiği radikal kararıyla ilgili açıklamalar yaptı.
13.05.2024 Cadde
Survivor'ın yıldız isimlerinden biriydi! Anıl Tetik 2025 kadrosu hakkında açıklama yaptı
Survivor'ın yıldız isimlerinden biriydi! Anıl Tetik 2025 kadrosu hakkında açıklama yaptı Survivor yarışmasıyla tanınan Anıl Tetik, adadan döndükten sonra oyunculuğa başlamıştı. Birçok dizide boy gösteren Tetik, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Tanınan isim oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Tetik, kendisine yöneltilen 'Survivor' ile ilgili sorulara da samimi yanıtlar verdi.
13.05.2024 Cadde
Ricardo Quaresma'nın panik anları! Sarışın güzelle yakalandı
Ricardo Quaresma'nın panik anları! Sarışın güzelle yakalandı Bir dönem Beşiktaş'da top koşturan eski futbolcu Ricardo Quaresma, önceki gün bir ödül töreni için İstanbul'a geldi. Türkiye'de olduğu dönemde gece hayatında sıkça görüntülenen eski futbolcu, bu sefer Bebek'te objektiflere yansıdı. Portekizli yıldızın panik halleri dikkat çekti.
11.05.2024 Cadde
Hazal Kaya imaj değiştirdi! Yeni haline beğeni yağdı
Hazal Kaya imaj değiştirdi! Yeni haline beğeni yağdı 2008 - 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya radikal bir kararla imajını değiştirdi. Ünlü ismin son haliyle paylaştığı fotoğraflarına hayranlarından yorum yağdı.
10.05.2024 Cadde
Galatasaray Başkan Adayı Sühely Batum'dan Erden Timur cevabı! 'Hepimizin kapısı açık'
Galatasaray Başkan Adayı Sühely Batum'dan Erden Timur cevabı! 'Hepimizin kapısı açık' Galatasaray Başkan Adayı Süheyl Batum, seçim çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu.
9.05.2024 Galatasaray
Caterina Bosetti VakıfBank’ta! Resmen açıklandı
Caterina Bosetti VakıfBank’ta! Resmen açıklandı Yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda çalışmalarına devam eden VakıfBank, 1994 doğumlu İtalyan smaçör Caterina Bosetti’yi kadrosuna kattı. Oyuncunun babası Guiseppe Bosetti ve annesi Franca Bardelli de 2017-2022 yılları arasında VakıfBank altyapısında antrenör olarak görev yapmıştı.
9.05.2024 Voleybol
Uçak kazalarının nedeni ortaya çıktı! 'Eski çalışan 1' her şeyi itiraf etti
Uçak kazalarının nedeni ortaya çıktı! 'Eski çalışan 1' her şeyi itiraf etti Dünyanın en büyük ticari uçak firmalarından Boeing’e gövde parçaları üreten bir fabrikanın eski yetkilisi, birçok parçanın kusurlu şekilde üretimden çıktığını iddia etti.
9.05.2024 Dünya
Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı Selçuk Yöntem ve Nihal'i Hazal Kaya buluştu! 'Taklım'
Aşk-ı Memnu'nun Adnan'ı Selçuk Yöntem ve Nihal'i Hazal Kaya buluştu! 'Taklım' 2008 - 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan ve hala fenomen olmaya devam eden dizi Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya ve Adnan karakterini canlandıran Selçuk Yöntem bir araya geldi. İkilinin karesine beğeni yağdı.
9.05.2024 Cadde
Adalet Bakanı Tunç: Adli görüşme odalarının sayısını artırıyoruz
Adalet Bakanı Tunç: Adli görüşme odalarının sayısını artırıyoruz Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Kadına yönelik şiddetin önlenmesi hususu bütün dünyanın da problemi, sadece ülkemizin değil. İstatistiklere baktığımız zaman, tabi bunu bir istatistik meselesi olarak da görmemek lazım, bir kadınımızın bile kötü muameleye maruz kalması hepimizin yüreklerini acıtan bir durum” dedi.
8.05.2024 Gündem
Sakaryaspor Marmara derbisinde galibiyete kilitlendi
Sakaryaspor Marmara derbisinde galibiyete kilitlendi Marmara derbisinde Sakaryaspor ezeli rakibi Kocaelispor ile 39. kez karşı karşıya gelecek. Galip gelmesi durumunda play-off’larda direkt olarak final oynayacak yeşil-siyahlı takım, hazırlıklarını yeni Teknik Direktör Coşkun Demirbakan ile sürdürüyor.
8.05.2024 1.Lig
Avrupa'nın kabusu yakalandı, skandal detaylar! 33 bin kişiye hayatı zindan etti
Avrupa'nın kabusu yakalandı, skandal detaylar! 33 bin kişiye hayatı zindan etti Avrupa'nın en çok aranan suçlularından biri olan bilgisayar korsanı Julius Kivimäki terapi notlarını çaldığı 33 bin hastaya şantaj yapmaktan hapse atıldı. Kivimäki'nin hapis cezasına çarptırılması, henüz 13 yaşındayken başladığı 11 yıllık siber suçlar serisinin sonu anlamına geliyor.
8.05.2024 Dünya
Türkiye hayvan varlığıyla Avrupa’nın zirvesinde
Türkiye hayvan varlığıyla Avrupa’nın zirvesinde Türkiye büyükbaş ve küçükbaş hayvan varlığında Avrupa ülkelerini gerisinde bıraktı. Son 22 yılda Türkiye’de büyükbaş sayısı yüzde 69, küçükbaş sayısı yüzde 40 artış gösterdi. Avrupa’nın hayvan üretiminde en önemli ülkeleri Fransa, Almanya, Romanya ve İspanya’da yıllar içinde gerileme gözlenirken, Türkiye’deki pozitif durum dikkat çekti.
8.05.2024 Ekonomi
SON DAKİKA: Alex de Souza ile anlaşma sağlandı! Eski Fenerbahçeli de ekibinde olacak
SON DAKİKA: Alex de Souza ile anlaşma sağlandı! Eski Fenerbahçeli de ekibinde olacak Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, 12 yıl sonra Türkiye'ye teknik direktör olarak dönüyor. Alex ile anlaşmanın sağlandığı belirtildi. Eski Fenerbahçeli isim de Alex'in teknik heyetinde yer alacak.
7.05.2024 Antalyaspor
Popstar Bayhan'dan Deniz Seki açıklaması!
Popstar Bayhan'dan Deniz Seki açıklaması! Şarkıcı Bayhan Gürhan, 2003 yılında düzenlenen 'Popstar' yarışmasında farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla dikkat çekmişti. Jüri üyelerinden Deniz Seki, "Hapishaneye girmiş birinden popstar olur mu?" tartışmasının fitilini ateşlemişti. Popstar Bayhan, daha sonra cezaevinde yatıp tahliye edilen ünlü sanatçıya yıllar sonra zeytin dalı uzattı.
7.05.2024 Cadde
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek!
Konyaspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ercan Güven'den derbi önerisi: En iyisi takımı sahadan çekmek! Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı. Spor yazarları Konyaspor-Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirdi.
7.05.2024 Fenerbahçe
TBMM Başkan Kurtulmuş'tan 'kadına şiddet' açıklaması! "Önemli mesafeler kat ettik"
TBMM Başkan Kurtulmuş'tan 'kadına şiddet' açıklaması! "Önemli mesafeler kat ettik" TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Mexico City'deki oturumda konuştu. Kurtulmuş "Kadına karşı şiddetin önlenmesinde Türkiye olarak son yıllarda önemli mesafeler kat ettiğimizi sevinerek ifade ediyorum" dedi.
7.05.2024 Gündem
Eşinin cansız bedeni banyoda bulunmuştu! Yeşim Erçetin 'şüpheli ölüm' iddialarına yanıt verdi
Eşinin cansız bedeni banyoda bulunmuştu! Yeşim Erçetin 'şüpheli ölüm' iddialarına yanıt verdi İlk evliliğini 2000-2003 yılları arasında şarkıcı Ozan Orhon'la yapan Yeşim Erçetin, 2022 yılında Fevzi Kardeseci ile Miami'de nikâh masasına oturmuştu. Ünlü isim, boşanma arifesinde olduğu eşinin ani ölüm haberini sosyal medyada duyurdu. 'Şüpheli ölüm' iddialarının gündeme gelmesiyle eski mankenden açıklama geldi.
6.05.2024 Cadde
101 katlı gökdelen 7.4'te bile sallanmadı! İçindeki altın kürenin deprem sırrı
101 katlı gökdelen 7.4'te bile sallanmadı! İçindeki altın kürenin deprem sırrı Bir zamanlar dünyanın en yüksek binası olan Taipei 101'in sağlamlığı, neredeyse her yıl Tayvan'ı vuran büyük depremlerle sınanıyor. Bu özel gökdelenin içinde ise depremde yıkılmasını engelleyecek, hatta hiç sarsılmamasını sağlayacak gizemli bir altın küre bulunuyor. En son 3 Nisan'da 7.4 büyüklüğünde bir deprem atlatan yapının içindeki altın kürenin sırrını, uzmanına sorduk.
6.05.2024 Yaşam
‘Her beş aileden biri yardıma muhtaç’
‘Her beş aileden biri yardıma muhtaç’ CHP’nin gölge kabinesinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan sorumlu gölge bakan olarak görevlendirilen Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka Parti Genel Merkezi’nde dün basın toplantısı düzenledi.
6.05.2024 Gündem
İngiltere yerel seçimleri: Sadiq Khan 3. kez Londra Belediye Başkanı seçildi
İngiltere yerel seçimleri: Sadiq Khan 3. kez Londra Belediye Başkanı seçildi İngiltere'de yapılan yerel seçimlerde iktidardaki Muhafazakar Parti ağır kayıplar yaşarken, ana muhalefet İşçi Partisi yarışı önde götürüyor. Yerel seçim sonuçları yaklaşan genel seçimler için de önemli bir işaret olarak değerlendiriliyor. Başkent Londra'da mevcut Belediye Başkanı Sadiq Khan 3. kez bu göreve seçilerek şimdiye kadar görülmemiş bir başarıya imza attı.
5.05.2024 Dünya
SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Nuri Şahin derken ters köşe! Yeşil ışık yaktı
SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Nuri Şahin derken ters köşe! Yeşil ışık yaktı Yeni teknik direktörü adına temaslarda bulunan Beşiktaş'ta gözler Nuri Şahin'e çevrilmişken sürpriz bir gelişme yaşandı. Avrupa'yı bu sezon kasıp kavuran genç teknik adam siyah-beyazlılara yeşil ışık yaktı.
5.05.2024 Beşiktaş
Konuşan ölüyor! Havacılık devini ifşa eden eski çalışanlar peş peşe hayatını kaybetti
Konuşan ölüyor! Havacılık devini ifşa eden eski çalışanlar peş peşe hayatını kaybetti Sık sık yaşadığı teknik sorunlarla gündeme gelen ABD'li havacılık devi Boeing'i ifşa eden eski çalışanlar peş peşe yaşamını yitirdi. Uçağın yapımındaki skandallarla ilgili davada ifade verecek ismin şüpheli intiharından sonra, bir diğer eski çalışan aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti.
4.05.2024 Dünya
Hollywood’da Z kuşağı etkisi
Hollywood’da Z kuşağı etkisi Hollywood’da Z kuşağının ilgi göstermemesi nedeniyle cinsellik sahnelerinin yüzde 40 oranında azaldığı ortaya çıktı.
4.05.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

2010 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.