Paylaşım

Paylaşım

Son dakika paylaşım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan paylaşım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan paylaşım haber sayfamızda...

Paylaşım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.818 paylaşım haberi bulunmuştur.
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında son durum! İşte puan durumu ve kalan maçlar
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışında son durum! İşte puan durumu ve kalan maçlar Süper Lig'de artık son düzlüğe girilirken, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki kıyasıya yarış tam gaz devam ediyor.
6.05.2024 Galatasaray
Mauro Icardi'den Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası flaş paylaşım!
Mauro Icardi'den Fenerbahçe'nin puan kaybı sonrası flaş paylaşım! Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe'nin Konyaspor deplasmanında 0-0 berabere kaldığı maçın ardından flaş bir paylaşımda bulundu.
6.05.2024 Galatasaray
DEAŞ'a yönelik "BOZDOĞAN-35" operasyonu! 30 kişi yakalandı
DEAŞ'a yönelik "BOZDOĞAN-35" operasyonu! 30 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya DEAŞ'a yönelik 9 ilde “BOZDOĞAN-35” operasyonu düzenlendiğini duyurdu. Operasyonlarda 30 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. İşte detaylar...
6.05.2024 Gündem
Isabelle Haak iddiası! Filenin Sultanları'nın teklifini reddetti
Isabelle Haak iddiası! Filenin Sultanları'nın teklifini reddetti 2024 Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde Imoco şampiyonluğa ulaşırken MVP ise Isabelle Haak seçildi. İsvçeli yıldızın Filenin Sultanları'ndan gelen teklifi reddettiği iddia edildi.
6.05.2024 Voleybol
Hande Doğandemir'den takipçisine sert yanıt! 'Önce terbiyeli olacaksın'
Hande Doğandemir'den takipçisine sert yanıt! 'Önce terbiyeli olacaksın' 'Güneş'i Beklerken' dizisiyle tanınan Hande Doğandemir, oyunculuğunun dışında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu son olarak kendisine gelen bir takipçi yorumuna verdiği cevapla gündem oldu.
6.05.2024 Cadde
CEV Şampiyonlar Ligi'ne Isabelle Haak damgası! Paola Egonu'dan paylaşım
CEV Şampiyonlar Ligi'ne Isabelle Haak damgası! Paola Egonu'dan paylaşım Antalya'nın ev sahipliğinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi'nin finalinde Daniele Santarelli yönetimineki Imoco Conegliano şampiyon oldu. Isabelle Haak'ın damga vurduğu organizasyonun ardından Paola Egonu'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi.
6.05.2024 Voleybol
Emine Erdoğan'dan 'Ebeler Günü' paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 'Ebeler Günü' paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Dünya Ebeler Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
5.05.2024 Gündem
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü
'Arka Sokaklar'da duygu seli! Mesut komiser geri döndü Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar'ın 673.bölümü duygu dolu anlar yaşattı. Mesut Komiser uzun aradan sonra ülkeye geri döndü. Öte yandan Mesut komiserin gelişiyle beraber Arka Sokaklar dizisi sosyal medyanın gündemine oturdu.
4.05.2024 Cadde
Karadeniz derbisi kapalı gişe! Biletlerin tamamına yakını satıldı
Karadeniz derbisi kapalı gişe! Biletlerin tamamına yakını satıldı Samsunspor 12 yıl sonra Süper Lig'de sahasında Trabzonspor'u ağırlayacak. Derbi için satışa çıkan 30 bin 548 biletin tamamına yakını satıldı.
3.05.2024 Samsunspor
'Üç Kız Kardeş' muhteşem bir final ile ekrana veda ediyor
'Üç Kız Kardeş' muhteşem bir final ile ekrana veda ediyor Kanal D’nin üç sezondur ekranda olan, sıcak ve samimi hikayesi ile izleyicilerin gönlünü fetheden dizisi 'Üç Kız Kardeş', final yapmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin Ayvalık’ın eşsiz doğasında yapıldığı dizinin final bölümünden iki farklı tanıtım filmi izleyici ile buluştu.
3.05.2024 Cadde
Sergen Yalçın ile barıştığı iddia ediliyordu! Melisa Döngel'den 'aşk' itirafı
Sergen Yalçın ile barıştığı iddia ediliyordu! Melisa Döngel'den 'aşk' itirafı 'Sen Çal Kapımı', 'Aşk Mantık İntikam' ve 'Aşk Taktikleri' gibi projelerde boy gösteren Melisa Döngel, kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Güzel oyuncu, son olarak Kuruçeşme'de objektiflere takıldı ve 'aşk' sorularına yanıt verdi.
3.05.2024 Cadde
Jayden Oosterwolde'den Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran paylaşım!
Jayden Oosterwolde'den Fenerbahçe taraftarını heyecanlandıran paylaşım! Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Jayden Oosterwolde, Instagram hesabından heyecanlandıran bir paylaşıma imza attı.
2.05.2024 Fenerbahçe
17 ilde FETÖ operasyonu! 36 kişi yakalandı
17 ilde FETÖ operasyonu! 36 kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 17 ilde FETÖ'ye yönelik “KISKAÇ-14” operasyonu gerçekleştirildiğini duyurdu. Operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.
2.05.2024 Gündem
Fenerbahçe'den 23'lük Danimarkalı hamlesi! 10 milyon euroluk bonservis
Fenerbahçe'den 23'lük Danimarkalı hamlesi! 10 milyon euroluk bonservis Fenerbahçe'de gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların kariyerini İskoçya'da sürdüren yıldız futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin 10 milyon euroluk bonservis bedelini gözden çıkardığı aktarıldı.
2.05.2024 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Al Musrati'ye PFDK'dan ceza! Fenerbahçe derbisinde kırmızı gördü
Beşiktaş'ta Al Musrati'ye PFDK'dan ceza! Fenerbahçe derbisinde kırmızı gördü PFDK, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Al Musrati'nin cezasını açıkladı
2.05.2024 Beşiktaş
SON DAKİKA: Erden Timur'dan seçim açıklaması! 'Görevimiz devam ediyor'
SON DAKİKA: Erden Timur'dan seçim açıklaması! 'Görevimiz devam ediyor' Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği ödül töreninin ardından açıklamalarda bulundu. Erden Timur, 25 Mayıs'ta yapılacak seçim hakkında konuştu.
2.05.2024 Galatasaray
Dries Mertens: Kalıp kalmayacağımı bilmiyorum!
Dries Mertens: Kalıp kalmayacağımı bilmiyorum! Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği “Galatasaray’da Yılın Sporcusu” ödül töreninde açıklamalarda bulundu.
2.05.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan Devin Özek'e resmi teklif
Beşiktaş'tan Devin Özek'e resmi teklif Beşiktaş, sportif direktörlük görevi için Devin Özek'e resmi teklif yaptı. 29 yaşındaki Özek, siyah beyazlılardan 2 gün süre istedi.
2.05.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın 'Mayıs' çıkışı sonrası Galatasaray'da Okan Buruk'tan paylaşım!
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın 'Mayıs' çıkışı sonrası Galatasaray'da Okan Buruk'tan paylaşım! Süper Lig'de şampiyonluk yarışı kıran kırana devam ederken İsmail Kartal'ın Mayıs çıkışı gündem oldu. Galatasaray'da Okan Buruk'tan ise cevap niteliğinde paylaşım geldi. Öte yandan Okan Buruk ödül töreninde 'Sahada konuşacağız' ifadesini kullandı.
2.05.2024 Galatasaray
Aşkı bulunca modelliği bırakma kararı aldı! Bella Hadid, sevgilisinin yanına gitti
Aşkı bulunca modelliği bırakma kararı aldı! Bella Hadid, sevgilisinin yanına gitti Podyumların en çok aranan modellerinden biri olan olan Bella Hadid, bir süredir mesleğine ara vermişti, Lyme hastalığı için tedavi gördüğü ortaya çıkan ünlü model, şehir hayatını bıraktı ve sevgilisinin yanına taşındı.
3.05.2024 Cadde
Gonca Vuslateri'den bebeğiyle ilk paylaşım! 'Hoş geldin Asya Mone'
Gonca Vuslateri'den bebeğiyle ilk paylaşım! 'Hoş geldin Asya Mone' Geçtiğimiz günlerde kızı Asya'yı kucağına alarak ilk kez anne olma sevincini yaşayan ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, doğum sonrası hastane odasında eşi Levent Yaşar ve bebeğiyle çektirdiği fotoğraflarını sosyal medya hesabından sevenlerinin beğenisine sundu.
3.05.2024 Cadde
Cenk Eren ameliyat oldu! 'Hasta yatağımda bile yakışıklıyım'
Cenk Eren ameliyat oldu! 'Hasta yatağımda bile yakışıklıyım' Ünlü şarkıcı Cenk Eren, geçtiğimiz günlerde geçirdiği estetik operasyonla gündemin en çok konuşulan isimlerinden olmuştu. Son haliyle görenleri şaşırtan isim, dün ameliyat masasına yattı. Eren, operasyon sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
2.05.2024 Cadde
Mine Tugay'dan iddialı hareket! Eksi 15 derecede göle girdi
Mine Tugay'dan iddialı hareket! Eksi 15 derecede göle girdi Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Mine Tugay tatil için Avusturya'ya gitti. Sosyal medya hesabından seyahatiyle ilgili keyifli paylaşımlar yapan güzel isim, eksi 15 derecede göle girdiği anları, sevenleriyle paylaştı.
2.05.2024 Cadde
Youtube üzerinden akılalmaz tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı
Youtube üzerinden akılalmaz tuzak! 50 dolara üye oldu, hayatının şokunu yaşadı Sosyal paylaşım sitesi Youtube’ta gördüğü bir kripto para hesabına giren 17 yaşındaki genç annesinin kimlik bilgilerini kullanarak önce kendisine hesap oluşturdu. Sonrasında ise yine annesinin banka hesabını kullanarak dolandırıcı ‘uzmana’ daha fazla bilgi almak için para kaptırdı. Durumu fark eden anne soluğu savcılıkta aldı.
1.05.2024 Gündem
1 Mayıs mesajları (resimli, resimsiz, kısa, uzun) 1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri 2024 özel
1 Mayıs mesajları (resimli, resimsiz, kısa, uzun) 1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri 2024 özel Bugün 1 Mayıs İşçi Bayramı...Günün anlam ve önemini anlatan mesajlar ve sözler araştırılıyor. Vatandaşlar 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı kutlamak amacıyla sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıyor. Kimi ise 1 Mayıs mesajları (resimli, resimsiz, kısa, uzun) 1 Mayıs İşçi Bayramı sözleri araştırıyor. İşte bugüne özel 1 Mayıs mesajları ve sözleri
1.05.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Paylaşım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.