Abur Cubur

Abur Cubur

Son dakika Abur cubur haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Abur cubur gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Abur cubur haber sayfamızda...

Abur Cubur

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 564 abur cubur haberi bulunmuştur.
Abur cuburun bağımlılık yaptığı kanıtlandı! Paketli yiyecekler mutlu etmiyor depresyona sokuyor
Abur cuburun bağımlılık yaptığı kanıtlandı! Paketli yiyecekler mutlu etmiyor depresyona sokuyor Abur cuburla ilgili yapılan son araştırmalara göre, bu karşı konulamaz yemeklerin sadece lezzetli olmak için değil, aynı zamanda bağımlılık yapmak için de tasarlandığı bulundu. Öyle ki bazı uzmanlar, Wall Street Journal'a göre doyumsuz arzuyu gerçek bir akıl hastalığı olarak adlandırdı. İşte abur cubur bağımlılığının detayları.
Atıştırmayı bırak filmlerini seyret!
Atıştırmayı bırak filmlerini seyret! Mersin Üniversitesi’nin araştırmasında, ekran karşısında yemek yemenin ve bir şeyler atıştırmanın, sofraya oturmaya göre daha fazla kilo aldırdığı ortaya çıktı. Uzmanlar, “Seyrederken yemeyin” diyor.
5.02.2024 Dünya
Maymunlar cehennemi: Şehri ele geçirdiler! 'Biz kafeste, onlar dışarıda yaşıyor'
Maymunlar cehennemi: Şehri ele geçirdiler! 'Biz kafeste, onlar dışarıda yaşıyor' Pandemi öncesine kadar insanlar ile uyum içinde yaşıyorlardı. Ancak karantina döneminde insanların yokluğuyla yemek için savaşmak zorunda kaldılar. Her şeyi başlatan da bu oldu. Gün geçtikçe vahşileştiler, en sonunda tüm şehri ele geçirdiler. İmkanı olanlar şehri kaçıp terk ederken, sıkışıp kalanlar evine barikat kurmak zorunda.
3.02.2024 Dünya
Kilo alırım baktıkça Instagram’a
Kilo alırım baktıkça Instagram’a Instagram’da tuzlu, yağlı, unlu yiyecek fotoğraflarına bakanların iştahının arttığı ortaya çıktı. Bu “motivasyon”la abur cubur tüketenlerin de kilo aldığı belirlendi.
1.02.2024 Gündem
Yalnız hissediyorsanız yalnız değilsiniz
Yalnız hissediyorsanız yalnız değilsiniz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yalnızlığı bir halk sağlığı sorunu olarak tanımlıyor. Kimi ülkelerde Yalnızlık Bakanlığı bile görevde. Kimileri ise Nine Çorbası ile mücadele ediyor yalnızlıkla. Peki, yalnızlık bir hastalık mıdır? Dr. Alper Hasanoğlu, “Normal bir insanlık durumunun hastalık olarak tanımlanması, 20. YY’ın ikinci yarısından itibaren çokça yapılagelen bir büyük yanlış oldu,” diyor.
28.01.2024 Pazar
Atiye: Üçüncü çocuğu istiyoruz, dördüncü de olabilir!
Atiye: Üçüncü çocuğu istiyoruz, dördüncü de olabilir! 2018 yılında nikah masasına oturan Atiye, 2019'da kızı Ferah Feza'yı kucağına almıştı. Şarkıcı, geçtiğimiz aylarda da ikinci kızı Neva'yı dünyaya getirmişti. Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen Atiye, daha kalabalık bir aile olmak istediklerini söyledi.
2.11.2023 Cadde
Abur cubura neden karşı koyamadığımız anlaşıldı: Bizi bizden alan AGE’ler!
Abur cubura neden karşı koyamadığımız anlaşıldı: Bizi bizden alan AGE’ler! “Abur cubur” dediğimiz sağlıksız, yüksek kalorili gıdaların çok lezzetli olduğunu, sağlıklı gıdaların ise “tatsız tuzsuz lezzetsiz” olduğunu hep konuşuruz değil mi? İşte o sağlıksız gıdalardaki zararlı lezzetin sırrını, ABD’deki Buck Enstitüsü’nün uzmanları keşfetti.
19.10.2023 Dünya
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Dizi oyuncusunun hırsızlık anı kamerada! 'Daha önce hiç görmediğim bir olay'
Dizi oyuncusunun hırsızlık anı kamerada! 'Daha önce hiç görmediğim bir olay' Dijital platformda yayınlanan 'Kıyma' isimli dizide rol alan U.Ü, Adana'da Avukat Yunus Levent Küfüdür'ün cüzdanını çaldı. O anlar güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Dokuz saat içinde yakalanan oyuncu, suçlarını itiraf etti ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.
9.09.2023 Magazin
Okul çağındaki çocuklar 3 ana 2 ara öğünle beslenmeli! 'Kahvaltıyı asla atlamayın'
Okul çağındaki çocuklar 3 ana 2 ara öğünle beslenmeli! 'Kahvaltıyı asla atlamayın' Çocukların beslenme alışkanlıklarının önce aile çevresinde geliştiğini, ardından okul döneminde belirginleştiğini söyleyen Beslenme ve Diyet Uzmanı Tuba Sungur, çocukların beslenmelerinde ebeveynlerin dikkat etmesi gereken 5 kuralı açıkladı.
7.09.2023 Genel Sağlık
Yorulan vücudunuzda doping etkisi yapabilecek besinler! Ulaşımı kolay bu yiyecekleri mutlaka deneyin...
Yorulan vücudunuzda doping etkisi yapabilecek besinler! Ulaşımı kolay bu yiyecekleri mutlaka deneyin... Günün rutin koşuşturmalarının yanı sıra gün içerisinde aldığımız besinlerin vücuda olan olumlu etkilerini artırmak oldukça önemlidir. Yorulan vücudunuzda doping etkisi yapacak bir çok besinler bulunmaktadır. Ulaşımı kolay bu besinleri alarak hem kendimizi daha enerjik ve zinde hissederiz hem de bağışıklık sistemimizi güçlü tutarak daha sağlıklı olmayı sağlarız. Yorulan vücut sinyalleri nasıl okunmalıdır? Destek için neler yapılmalıdır sizler için derledik.
5.08.2023 Sağlık
Regl dönemini kabusa çeviren besinlerin listesi! Yerken bir kez daha düşünün
Regl dönemini kabusa çeviren besinlerin listesi! Yerken bir kez daha düşünün Kadınlarda regl döneminin zor bir süreç olduğunu ve bu döneminde bazı yiyeceklerden uzak durulması gerektiğini söyleyen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Soner Pul, regl günlerinde kaçınılması gereken besinler hakkında bilgi verdi.
3.08.2023 Genel Sağlık
Şevval Şahin'den Phuket pozları! 'Hiç mi canın makarna çekmiyor?'
Şevval Şahin'den Phuket pozları! 'Hiç mi canın makarna çekmiyor?' İşletmeci Murat Kazancıoğlu ile kısa bir ayrılık sürecinin ardından barışan 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, İngiltere'nin başkenti Londra'dan sonra dünyaca ünlü turizm adası Phuket'e gitti. Genç model, takipçilerinden zayıflığıyla ilgili çok sayıda yorum aldı.
21.01.2023 Cadde
3 keşiften sonra bombayı patlattı
3 keşiften sonra bombayı patlattı İstiklal Caddesi’ni kana bulayan terörist Ahlam Albashir’in de aralarında bulunduğu 49 şüpheli adliyeye sevk edildi. 16 şüpheliyle birlikte tutuklanması talep edilen Albashir, ifadesinde “YPG Türkiye’ye gitmemi söyledi. Taksim’e üç defa gittim, dördüncüde patlama oldu” dedi.
18.11.2022 Gündem
Taksim bombacısının Esenler'deki 4 aylık süreci böyle başladı! 'Sana evli çift gönderiyorum'
Taksim bombacısının Esenler'deki 4 aylık süreci böyle başladı! 'Sana evli çift gönderiyorum' İstanbul’da 13 Kasım Pazar günü düzenlenen bombalı saldırının faili PKK’lı terörist Ahlam Albashir, emniyetteki ifadesinde terör örgütüne nasıl katıldığını itiraf etti.
18.11.2022 Gündem
İşte İstiklal bombacısının savcılık ifadesi: YPG Türkiye'ye gitmemi söyledi
İşte İstiklal bombacısının savcılık ifadesi: YPG Türkiye'ye gitmemi söyledi İstiklal Caddesi’nde 6 kişinin ölümüne sebep olan bombalı saldırıyı gerçekleştiren Ahlam Albashir'in savcılık ifadesi tamamlandı. Terörist ifadesinde, 'YPG tarafından bana Türkiye’ye gitmem gerektiği söylendi ama neden olduğu söylenmedi.' dedi. Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli tutuklanma talebiyle, 3 şüpheli ise adli kontrol talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
17.11.2022 Gündem
En ağır yaşam... 25 yaşında, 3 yıldır evden çıkamıyor
En ağır yaşam... 25 yaşında, 3 yıldır evden çıkamıyor Kocaeli'de yaşayan 25 yaşındaki Uğur Civan, 7 yaşında aldığı kilolar sebebiyle ne kapılara sığabiliyor ne de 3 yıldır evden dışarıya çıkabiliyor. 300 kiloya ulaşan genç adamın en büyük hayali eski sağlıklı günlerine geri dönebilmek.
18.10.2022 Yaşam
Hayatı 7 yaşından sonra kabusa döndü! 3 yıldır evden çıkamıyor
Hayatı 7 yaşından sonra kabusa döndü! 3 yıldır evden çıkamıyor Kocaeli'de yaşayan 25 yaşındaki Uğur Civan, 7 yaşında aldığı kilolar sebebiyle ne kapılara sığabiliyor ne de 3 yıldır evden dışarıya çıkabiliyor. 300 kiloya ulaşan genç adamın en büyük hayali eski sağlıklı günlerine geri dönebilmek.
18.10.2022 Gündem
Süpermarketler daha çok para harcamanızı nasıl sağlıyor?
Süpermarketler daha çok para harcamanızı nasıl sağlıyor? İngiltere'de ortalama alışveriş yapan bir kişi yılda 221 kez süpermarkete gidiyor. Her bir market seferi, ihtiyacımız olmayan ürünleri sepetimize atmak için bir fırsat. Fakat bunu neden yapıyoruz?
21.09.2022 Dünya
Başarının yolu beslenmeden geçiyor
Başarının yolu beslenmeden geçiyor Okul çağındaki çocukların sağlıklı beslenmesi, hem gelişimlerini hem de akademik başarılarını olumlu etkiliyor. Uzmanlar, öğünlerde protein, taze sebzeler ile tam tahıllı ürünlerin tercih edilmesini ve hazır gıdadan uzak durulmasını öneriyor.
4.09.2022 Gündem
Oyun endüstrisini şekillendiren 9 farklı oyuncu profili açıklandı
Oyun endüstrisini şekillendiren 9 farklı oyuncu profili açıklandı Milyar dolarlık bir endüstri oluşturan oyuncular, karakterleri ile oyun ve donanım üreticilerine yön veriyor. Kimileri oynamak istedikleri oyunlarla kimileri de satın alma tutumlarıyla oyun endüstrisini şekillendiriyor.
29.07.2022 Vitrin
Kıl dönmesi çocuklarda artış gösterdi! Uzmanı '4 nedeni var' deyip açıkladı
Kıl dönmesi çocuklarda artış gösterdi! Uzmanı '4 nedeni var' deyip açıkladı Genellikle yetişkin hastalığı olarak bilinen bir makat bölgesi rahatsızlığı olan kıl dönmesi (pilonidal sinüs) günümüzde değişen yaşam koşullarında büyüyen ergenlik çağındaki çocukların da hayat kalitesini olumsuz etkiliyor. Hareketsiz ve fazla kilolu çocuklarda daha sık görülen kıl dönmesi şişlik, kaşıntı ve ağrı ile kendisini belli ediyor. Çocuk Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hülya Öztürk, çocuklarda kıl dönmesi ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi. 
27.07.2022 Çocuk Sağlığı
Çöp evden çıkan Cem Muhammet'in annesinden yeni açıklama
Çöp evden çıkan Cem Muhammet'in annesinden yeni açıklama Bursa'da boşaltılmak istenen çöp evdeki kilitli odada teyzesi Kamuran Pınar A. tarafından alıkonulup, baygın halde bulunan Cem Muhammet A.'nın (9) Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A. (48), yıllardır yaptığı kayıp başvuruları hakkında işlem yapmayan görevliler hakkında şikayetçi olacağını belirterek, “Kız kardeşimin suçlu olduğu kadar, hiçbir şey yapmayan memur ve amirlerden de sonuna kadar şikayetçiyim" dedi.
26.07.2022 Gündem
İncelme ve zayıflama için altın değerinde öneriler
İncelme ve zayıflama için altın değerinde öneriler "Kilo bir sonuçtur bundan dolayı kilonuza değil kilonuza sebep olan şeylere odaklanmalısınız." diyen Diyetisyen Muhammed Şahin, incelmek ve zayıflamak isteyenler için altın değerinde önerilerini paylaştı.

Benzer Haber Etiketleri

Abur Cubur ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.