Stil falımıza da yıldızlar  bakacak
Stil falımıza da yıldızlar bakacak Merkür geri gitti, Güneş ile Jüpiter etkileşime geçti derken, astroloji günlük hayatımızın belli başlı konularından biri haline geldi. Üstelik, stillerimiz de doğru yolu gezegenler sayesinde bulabilir. İşte sezonun öne çıkan trendleri ve o trendleri en iyi uygulayacak burçlar
10.08.2019 Cumartesi
Burcunuza göre nasıl bir kadınsınız?
Burcunuza göre nasıl bir kadınsınız? Kimi güç ve kontrolü seviyor, kimi yaratıcı veya hayalperestliği ile tanınıyor. Burçların kadınlar üzerinde farklı etkileri olabiliyor. Peki, siz burcunuzun hangi özelliğine sahip olduğunuzu biliyor musunuz?
8.01.2018 Yaşam
2014 size neler getirecek? - Temmuzdan sonrası sürprizlerle dolu
2014 size neler getirecek? - Temmuzdan sonrası sürprizlerle dolu Bu yıl sizin için ikiye ayrılıyor... Jüpiter ile beraber temmuz ayının ortalarına kadar ruhsal arınma ve temizlenme döneminden geçeceksiniz. Bu dönemde yaptıklarınız yılın ikinci yarısı için bir ‘hazırlık süreci’ olacak. Temmuzdan sonra ise karşınıza hem kariyer hem de kişisel alanda daha fazla dikkat çekeceğiniz pek çok fırsat çıkacak...
23.12.2013 Gündem
Burçlara göre parfüm önerileri
Burçlara göre parfüm önerileri Uzmanlar kişilerin karakteri ve davranışlarını belirleyen burçların, parfüm seçiminde de etkili olduğunu söylüyor. Burçlara göre beğenilen parfümler de değişiyor.
11.06.2014 Güzellik
Aslan burcu mitolojileri
Aslan burcu mitolojileri Aslan burcu ile kahramanlık arketiplerini tarihte hep yan yana görmekteyiz. Mısırlılarda Güneş, tanrı Ra ile; Yunanlılarda ise Helios, Apollo figürleri ile anlatılmıştır. Perslerde de aslan yine Mitras kültünün önemli bir sembolüydü
13.08.2005 Pazar
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti
Galatasaray'da başkan adayı olan Süheyl Batum yönetim listesini teslim etti Galatasaray'da 25 Mayıs'ta yapılacak seçim öncesi Süheyl Batum başkanlığa adaylığını koydu. Batum yönetim kurulu listesini Divan Kurulu'na teslim etti.
3.05.2024 Galatasaray
Kadınların yüzyılı
Kadınların yüzyılı İzmir siyaset, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerin önde gelen kadın yöneticileri, fırsat eşitliği için güçbirliği ilan etti. İşte İzmirli kadınların, Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları.
9.03.2024 Ege
Kaymakam desteğiyle okuyan Sebila, mühendis oldu
Kaymakam desteğiyle okuyan Sebila, mühendis oldu Yıllar önce Elazığ Kovancılar Kaymakamı'nın destekleriyle okula giden Sebila Çolak inşaat mühendisi oldu.
8.03.2024 Gündem
Acun Ilıcalı'dan Batuhan Karacakaya açıklaması: Annesinin tweet'i namusumuza dokunuyordu
Acun Ilıcalı'dan Batuhan Karacakaya açıklaması: Annesinin tweet'i namusumuza dokunuyordu Survivor All Star hem eğlencesi hem de tartışması bol bir sezon oluyor. Fenomen yarışmaya son katılan isim ise Batuhan Karacaka'ya oldu. Survivor Ektra'ya katılan Acun Ilıcalı, Batuhan'ın annesinin bir dönem attığı tweet'le ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Cadde
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler
28 günde 25 kadın öldürüldü! Katilleri erkekler Türkiye’de 24 saatte yaşları 32 ile 49 arasında değişen 8 kadın, şubat ayında da en az 25 kadın eşleri ya da eski eşleri tarafından öldürüldü. Öldürülme nedenleri ise kendi hayatlarına dair yeni karar almak istemeleri...
29.02.2024 Gündem
Bakan Göktaş: Türkiye Yüzyılı, kadınların yüzyılı olacak
Bakan Göktaş: Türkiye Yüzyılı, kadınların yüzyılı olacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "İnanıyorum ki Türk kadınları, kız çocuklarımız, başarılarıyla bizleri gururlandırmaya devam edecek. Türkiye Yüzyılı, kadınların yüzyılı olacak. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılında da çalışmalarımızın odağında kız çocuklarının ve kadınların, başta eğitim olmak üzere her türlü haklarının teslimi, toplumda etkin ve güçlü olmaları yer alıyor" dedi.
10.02.2024 Ekonomi
15 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
15 Ağustos Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Astrolojide yer alan her bir burç kişinin fiziksel ve kişisel özellikleri ile ilgili önemli detaylar verirler. Burçları öğrenmek için doğum tarihini bilmek gerekiyor. 15 Ağustos hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik.
9.01.2024 Astroloji
Yeni yılın ilk hediyesi Milliyet Sanat
Yeni yılın ilk hediyesi Milliyet Sanat 2024’ü Milliyet Sanatla karşılıyoruz! Türkiye’nin en köklü kültür sanat dergisi yeni yılın ilk sayısıyla okuru tiyatrodan edebiyata, plastik sanatlardan sinemaya sanatın nabzını tutmaya çağırıyor.
3.01.2024 Kültür Sanat
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir?
Deyimler ve Anlamları Sözlüğü: A'dan Z'ye En Bilinen Kalıplaşmış Deyim Örnekleri Nelerdir? Türkçede sıklıkla karşılaştığımız konulardan birisi de deyimler ve atasözleridir. Kalıplaşmış söz öbekleri olarak da bilinen deyimler kendilerine özgü anlamlar taşır. Yazıldıkları kelimelerde farklı anlamlar taşıyan deyimler uzun uzun anlatılmak istenen ifadelerin kısaca aktarılmasında büyük yarar sağlar. Birden fazla anlamları bulunan deyimlerin sayısı oldukça fazladır. Bazılarını anlamak kolay olsa da bazı deyimler anlaşılması zordur. Kalıplaşmış kelimelerden oluşan deyimler okullarda da Türkçe derslerinde öğrencilerin karşılarına çıkar. A’dan Z’ye dilimizde onlarca deyim vardır. Deyimler ve anlamları ile ilgili araştırma içerisindeyseniz sizin için en çok bilinen, kalıplaşmış, kıza ve uzun açıklamalı deyim örneklerini derledik…
26.09.2023 Eğitim
Çocukların gözünden tarihi miras: Müzede bir gün
Çocukların gözünden tarihi miras: Müzede bir gün Koç Okulu’ndan bir grup öğrencinin, İstanbul Arkeoloji Müzeleri ziyaretinden izlenimleri...
19.06.2023 Arkeoloji
'Kraliçe' bu akşam ekranda! İşte çok konuşulacak karakterler
'Kraliçe' bu akşam ekranda! İşte çok konuşulacak karakterler Kanal D’nin; yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen 'Queen Sugar'dan uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı 'Kraliçe' dizisi, bu akşam izleyici karşısına çıkıyor.
22.03.2023 Cadde
Skandallar 'Kraliçe'si başlıyor!
Skandallar 'Kraliçe'si başlıyor! Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.
21.03.2023 Cadde
'Kraliçe' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri
'Kraliçe' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri Kanal D’nin, yapımını Mednova’nın üstlendiği, dünya çapında çok izlenen “Queen Sugar” dizisinden uyarlanan, başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı yeni dizisi “Kraliçe” 22 Mart Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak.
20.03.2023 Cadde
11 yıllık aşk ihanet yüzünden bitmişti! 'Sizin için cehennemde özel bir yer var'
11 yıllık aşk ihanet yüzünden bitmişti! 'Sizin için cehennemde özel bir yer var' Gerard Pique ile dünyaca ünlü Kolombiyalı şarkıcı Shakira, 'ihanet' iddialarının ardından yollarını ayırmış; eski futbolcu, 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Clara Chia Marti ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sık sık birbirlerine göndermelerde bulunan eski aşıklardan Shakira, son verdiği röportajda Pique'nin yeni sevgilisini hedef aldı. İşte detaylar...
2.03.2023 Cadde
Otobüs durağı hasta odası, TIR evleri oldu
Otobüs durağı hasta odası, TIR evleri oldu Akdeniz’e sınır olan Hatay’ın Samandağ ilçesinde halkın yaşadığı korku son deprem ve süren artçılarla daha da büyüdü. Kimi Samandağlılar dağların eteklerine giderken kimi de merkezde kalmayı tercih etti.
22.02.2023 Gündem
Tek başına bir ilki başardı! 'Afrikalı Yörük kızı Mamzo' yaşadıklarını anlattı
Tek başına bir ilki başardı! 'Afrikalı Yörük kızı Mamzo' yaşadıklarını anlattı 18 yıllık resim öğretmeniyken emekliliğine 2 yıl kala istifa edip Güney Afrika'ya göç etme kararı alan Burcu Cunneen (44), kadınlara ve çocuklara öncelik veren bir eğitim enstitüsü kurdu. İşte can güvenliğinin olmadığı bölgelere bile girerek projeler yapan, eğitimler veren, erzak dağıtan 'Afrikalı Yörük kızı Mamzo'nun yaşadıkları.
19.01.2023 Gündem
Tanzanya’da motosikletle tek başına
Tanzanya’da motosikletle tek başına 7 yaşından beri motosiklet kullanan, uluslararası motosiklet rotalarıyla ilklere imza atan Serpil Kalaycı, tek başına 25 günde 6 bin km yol yaparak keşfe çıktığı Tanzanya seyahatini anlatıyor.
13.11.2022 Pazar
İstiklal Yolu belgesel oldu
İstiklal Yolu belgesel oldu Kurtuluş Savaşı’nda Sovyet Rusya’dan gelen silah ve cephaneleri Anadolu’daki cephelere ulaştıran tarihi ‘İstiklal Yolu’ belgesel oldu. 102 yıl önce kullanılan kağnının birebir kopyasını yine Anadolu kadınları yürüttü.
25.09.2022 Gündem
Rıza Pekkutsal kimdir, öldü mü, neden öldü? Rıza Pekkutsal rol aldığı filmler ve hayatı
Rıza Pekkutsal kimdir, öldü mü, neden öldü? Rıza Pekkutsal rol aldığı filmler ve hayatı Yeşilçam oyuncusu Rıza Pekkutsal hayatını kaybetti. Uzun yıllar filmlerde oyuncu olarak ve seslendirme sanatçısı olarak yer alan Rıza Pekkutsal'ın çok sayıda filmi mevcuttur. Özellikle Kemal Sunal ile olan filmleri herkes tarafından izlenmişti. Peki, Rıza Pekkutsal kimdir, kaç yaşında öldü?
17.08.2022 Bilgi Rehberi
Cüneyt Arkın kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Cüneyt Arkın filmleri ve hayatı
Cüneyt Arkın kimdir, neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Cüneyt Arkın filmleri ve hayatı Usta sanatçı Cüneyt Arkın'ın ölümü tüm sevenlerini üzdü. Türk sinemasının usta ismi Cüneyt Arkın önceki gece rahatsızlanarak hastanede tedavi altına alınmıştı. Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Peki, Cüneyt Arkın neden öldü, kaç yaşındaydı? İşte Cüneyt Arkın'ın hayatı.
29.06.2022 Cadde