Bebe Rexha

Bebe Rexha

Son dakika Bebe Rexha haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bebe Rexha gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bebe Rexha haber sayfamızda...

Bebe Rexha

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 45 bebe rexha haberi bulunmuştur.
Sahneye nesne fırlatma çılgınlığı
Sahneye nesne fırlatma çılgınlığı Sahneye akla hayale yatmayacak şeyler fırlatılıyor. Koca bir kalıp peynirden tutun da rahmetli annesinin küllerine kadar konsere giden seyircilerin sevgilerini gösteriş biçimleri tehlikeli olmaya başladı. Adele ve Billie Eilish, bunun durması gerektiği yönündeki açıklamalarıyla tartışmaya katılan son isimler.
15.07.2023 Pazar
Ünlü şarkıcıya sahnede telefonlu saldırı! Yüzünün son halini paylaştı
Ünlü şarkıcıya sahnede telefonlu saldırı! Yüzünün son halini paylaştı Asıl adı Bleta Rexha olan, ancak sahne adı ile tanınan dünyaca ünlü şarkıcı Bebe Rexha, geçtiğimiz gece New York'taki konserinde saldırıya uğradı. Konser alanındaki bir kişinin sahneye fırlattığı telefonun yüzüne isabet etmesiyle yaralanan ve hastaneye götürülen Rexha, dikiş atılan kaşının son halini paylaştı.
20.06.2023 Cadde
Ünlü şarkıcıya sahnede telefonlu saldırı! Yüzünün son halini paylaştı
Ünlü şarkıcıya sahnede telefonlu saldırı! Yüzünün son halini paylaştı Asıl adı Bleta Rexha olan, ancak sahne adı ile tanınan dünyaca ünlü şarkıcı Bebe Rexha, geçtiğimiz gece New York'taki konserinde saldırıya uğradı. Konser alanındaki bir kişinin sahneye fırlattığı telefonun yüzüne isabet etmesiyle yaralanan ve hastaneye götürülen Rexha, dikiş atılan kaşının son halini paylaştı.
20.06.2023 Magazin
Şarkıcı Asya Alizade gözaltına alındı
Şarkıcı Asya Alizade gözaltına alındı Türkiye'de rap müzik yapan Azeri asıllı şarkıcı Asya Alizade gözaltına alındı.
27.05.2023 Gündem
Bebe Rexha: Çok kısa sürede 13 kilo aldım
Bebe Rexha: Çok kısa sürede 13 kilo aldım Bebe Rexha, son dönemde aldığı 13 kilonun nedenini açıkladı ve kendisine yönelen eleştirilere bir son vermesi için çağrıda bulundu. Rexha, eleştirilerin ve kendisiyle dalga geçilmesinin "zor bir durum" olduğunu sözlerine ekledi.
28.05.2023 Cadde
Annesi 'Kızım hamile kalmakta zorlanıyor' demişti: Paris Hilton ilk bebeğini kucağına aldı!
Annesi 'Kızım hamile kalmakta zorlanıyor' demişti: Paris Hilton ilk bebeğini kucağına aldı! Bir zamanlar özel hayatıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton, Şubat 2021'de Carter Reum ile dünyaevine girmişti. Hilton'ın annesi, geçtiğimiz aylarda kızının hamile kalmakta zorlandığını söyleyerek, sosyetik güzeli açıklama yapmak zorunda bırakmıştı. Dünyaca ünlü magazin yıldızı, tüm bunların ardından taşıyıcı annelik yoluyla ilk bebeğini kucağına aldığını duyurdu.
26.01.2023 Cadde
Annesi 'Kızım hamile kalmakta zorlanıyor' demişti! Paris Hilton'dan cevap geldi
Annesi 'Kızım hamile kalmakta zorlanıyor' demişti! Paris Hilton'dan cevap geldi Bir zamanlar özel hayatıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton, geçtiğimiz Şubat ayında doğum gününde aldığı evlilik teklifi sonrası nişanlandığı sevgilisi Carter Reum ile dünyaevine girmişti. Evliliklerinde bir yılı geride bırakan çiftten Hilton'ın annesi, kızının hamile kalmakta zorlandığını açıklayarak gündem oldu. Sosyetik güzelden ise annesinin sözlerine cevap gecikmedi.
11.12.2022 Cadde
Paris Hilton kılık değiştirerek festivale katıldı!
Paris Hilton kılık değiştirerek festivale katıldı! Bir zamanlar özel hayatıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton, geçtiğimiz Kasım ayında Carter Reum dünyaevine girmişti. Şimdilerde mutlu bir evlilik sürdüren sosyetik isim, mavi bir perukla kılık değiştirerek bir müzik festivaline katıldı. O anları takipçileriyle paylaşan Hilton, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
2.08.2022 Cadde
İlginç dekolte
İlginç dekolte Şarkıcı Bebe Rexha, geçtiğimiz günlerde tepeden tırnağa ilginç kombiniyle verdiği pozu sosyal medyadan sevenlerininn beğenisine sundu.
6.05.2022 Cadde
Madonna olmak için eğitim görecekler
Madonna olmak için eğitim görecekler ABD'li pop star Madonna'nın yazıp yöneteceği hayatının filminde, şarkıcıyı oynayacak adayların aylarca sürecek kursta eğitim göreceği ortaya çıktı.
9.03.2022 Dünya
Bebe Rexha: Sizce ben kaç kiloyum?
Bebe Rexha: Sizce ben kaç kiloyum? Arnavut asıllı ABD'li şarkıcı Bebe Rexha, kilosu ile ilgili eleştirilere paylaştığı video ile yanıt verdi. İç çamaşırıyla kamera karşısına geçen Rexha, kaç kilo olduğunu açıkladı.
1.07.2021 Cadde
Yılın pop yıldızı
Yılın pop yıldızı Popüler müzik dünyasının yeni yıldızı, ehliyet sınavını geçmekten bahseden, Disney’in High School Musical’inde oynayan ve büyük bir Taylor Swift hayranı olan Olivia Rodrigo...
9.06.2021 Kültür Sanat
‘BU ALBÜMLE KENDİMİ BULDUM’
‘BU ALBÜMLE KENDİMİ BULDUM’ Bebe Rexha, yeni albümü ‘Better Mistakes’ ile içsel bir aydınlanma yaşadığını belirtti
16.05.2021 Cadde
Kylie Jenner: Nasıl yardımsever olduğumu herkes bilir
Kylie Jenner: Nasıl yardımsever olduğumu herkes bilir Kardashian-Jenner ailesinin üyelerinden Kylie Jenner'ın makyözü Samuel Rauda, trafik kazası geçirdi. 23 yaşındaki reality show yıldızı , Rauda'nın 120 bin dolar tutan tedavi masraflarını karşılamak yerine, yardım kampanyasına beş bin dolar gönderip bağış çağrısında bulunması sosyal medyada tepki çekti. Kylie, gelen eleştiriler sonrası sessizliğini bozdu.
23.03.2021 Cadde
Modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu!
Modacı Rufat İsmayil'den suç duyurusu! Ünlü modacı Rufat İsmayil, Burçin Terzioğlu’nun bir dizide rolü gereği giydiği tasarımının beğenilmeyip aşağılanması sonrası suç duyurusunda bulundu. Rufat İsmayil, dilekçesinde, “Tasarımım benden izinsiz kullanıldı, üstelik reyting uğruna aşağılanıp kötülendi. İtibar kaybı yaşadım” dedi
27.11.2020 Cadde
"Esas nokta bizi bir araya getirecek evrenselliği yakalamak"
"Esas nokta bizi bir araya getirecek evrenselliği yakalamak" Elina Duni, son dönemde Balkanların dünyaya hediye ettiği en önemli seslerden biri. İlk albümünü yayımladığı 2007 yılından bu yana Arnavutluk, Kosova, Makedonya, Karadağ ve İtalya'nın güneyindeki Arnavut halk ezgilerini modern caz sesiyle birleştiren Elina Duni uzun sayılabilecek bir aranın ardından yeniden İstanbul'daydı. 27. İstanbul Caz Festivali kapsamında Kardeş Türküler konserine konuk olan Elina Duni ile performansının öncesinde bir araya gelme fırsatım oldu. Anneannemin küçüklüğümde bana söylediği Arnavut halk ezgilerini yıllarca Elina Duni'den dinledikten sonra nihayet bir röportaj fırsatı da bulmuş olduk. Son dönemde ağırlıklı olarak kendi yaptığı İngilizce ve Fransızca bestelerle kariyerine devam eden Elina Duni ile bu yolculuğu ve daha pek çok şey üzerine konuştuk. Son olarak konser kaydını İKSV sitesinde de izleyebileceğinizi hatırlatmış olalım.
15.10.2020 Kültür Sanat
Göz altlarındaki morlukları böyle kapatın
Göz altlarındaki morlukları böyle kapatın Corona virüs karantinasında birçok ünlü, makyajsız olarak kendi kameralarının karşısına geçip çektikleri görüntüleri sosyal medya sayfalarından paylaşıyor. Bunlardan biri de şarkıcı Bebe Rexha.
10.04.2020 Cadde
Rufat İsmayil: Kim Kardashian’a asla elbise dikmem!
Rufat İsmayil: Kim Kardashian’a asla elbise dikmem! New Yok Fashion Week’te yaptığı defilerle Dünya modasında adını duyuran ve Beyonce, Jennifer Lopez, Ashanti, Ariana Grande, Lil’ Kim, Bebe Rexha gibi dünya yıldızlarının modacısı olan Rufat İsmayil, ünlülerin menajeri Selim Akar’ın “ Selim Akar Sorarsa” adlı Youtube programına konuk oldu.
30.01.2020 Cadde
‘Müzik endüstrisi karanlık olabilir’
‘Müzik endüstrisi karanlık olabilir’ ABD’li şarkıcı Bebe Rexha, “Kariyerim boyunca annemi ve beni korumaya çalışanlar oldu ama müzik endüstrisi karanlık bir yer olabilir” dedi
24.09.2019 Cadde
‘Kendini sev!’
‘Kendini sev!’ Bebe Rexha, kendi adını taşıyan moda markasıyla iş birliği yaparak ‘Bebe Loves Bebe’ isimli bir koleksiyona imza attı. Kampanya çekimleri için kamera karşısına geçen 29 yaşındaki şarkıcı, sonbahar 2019 tasarımlarını tanıttı.
14.08.2019 Cadde
'Hayatı yansıtmaya çalışıyorum'
'Hayatı yansıtmaya çalışıyorum' Eylülde başlayacak Londra Moda Haftası ile eş zamanlı olarak kadınlarda kalp krizi riskine dikkat çekmek için farkındalık defilesi düzenleyecek olan Zeynep Kartal, sevgi dolu kalplerden ilham aldığını söylüyor.
14.07.2019 Pazar
Kapak olduğuna inanamamış!
Kapak olduğuna inanamamış! Bebe Rexha, Grazia dergisine kapak oldu
28.05.2019 Cadde
Billboard Müzik Ödülleri gecesinde neler oldu?
Billboard Müzik Ödülleri gecesinde neler oldu? Müzik sektöründe en prestijli ödüller arasında sayılan Billboard Müzik Ödülleri, Los Angeles'ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yıla damgasını vuran isim ise, geceden 27 ödül alarak ayrılan Drake oldu. Peki başka başka? İşte detaylar...
2.05.2019 Müzik
'Ben hamile değil, tombulum!'
'Ben hamile değil, tombulum!' Şarkıcı Bebe Rexha, hakkında çıkan hamilelik söylentilerine hiç beklenmedik bir yanıt verdi.
6.04.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Bebe Rexha ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.