Benchmark

Benchmark

Son dakika benchmark haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan benchmark gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan benchmark haber sayfamızda...

Benchmark

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 234 benchmark haberi bulunmuştur.
Galatasaray, 2024 Avrupa Şampiyonlar Raporu'na damga vurdu! Değerini katladı, zarar etti
Galatasaray, 2024 Avrupa Şampiyonlar Raporu'na damga vurdu! Değerini katladı, zarar etti 2024 Avrupa Şampiyonlar Raporu’nda, değerini en fazla yükselten takımın yüzde 85’lik oranla Galatasaray olduğu belirtildi. Ancak Cim-Bom aynı zamanda, en fazla zarar eden kulüpler arasında da yer aldı.
23.01.2024 Galatasaray
Benchmark çalışmaları
Benchmark çalışmaları 29 özel hastanenin iş gücü pazarına yönelik davranışları, teşebbüslerin rekabeti sınırlandırıcı bir anlaşma içerisinde olduklarına ve Rekabet Kanunu’nu ihlal ettiklerine karar verilmiştir.
3.04.2023 Milliyet Rekabet
Dijital İK araştırma platformu kurdu
Dijital İK araştırma platformu kurdu BAREM’in, hayata geçirdiği İK araştırma platformu EmployeeTrack ile çalışan nabzını dijital ortamda, hazırlık gerektirmeyen çeşitli anketlerle anında ölçüp raporlayabildiği duyuruldu. BAREM Genel Müdürü ve Ar-Ge Merkezi Lideri Sencer Binyıldız şu bilgileri verdi:
1.11.2022 Kobi
Önemli olan bu kış değil, Putin'in hedeflediği 2023 kışı!
Önemli olan bu kış değil, Putin'in hedeflediği 2023 kışı! Avrupa’da enerji krizi derinleşirken, üye devletler krizden çıkış için yeni planlar üzerinde çalışsa da hem Avrupa hem de küresel piyasalardan gelen sinyaller kaygı verici. Akdeniz Ülkeleri Enerji Şirketler Birliği Direktörü Doç. Dr. Sohbet Karbuz, Avrupa’da krizin asıl nedenleri ve önümüzdeki döneme dair çok önemli değerlendirmelerde bulundu.
29.09.2022 Milliyet Enerji
İş Değerlemesi Nedir, Nasıl Yapılır? İş Değerleme Yöntemleri Nelerdir?
İş Değerlemesi Nedir, Nasıl Yapılır? İş Değerleme Yöntemleri Nelerdir? İş değerlemesi, çalışma hayatında oldukça önemlidir. İş değerlemesi, sistematik bir süreç halinde işlemektedir. Bir organizasyonun farklı işlerinin birbirleriyle olan değerleri, iş değerlemesi süreciyle mümkün olmaktadır. İş değerlemesi dört farklı aşamadan oluşan bir süreç olarak ifade edilebilir. İşte, iş değerlemesi hakkında merak edilen detaylar.
24.07.2022 Eğitim
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid - Liverpool finali! Kazanana dudak uçuklatan rakam
Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid - Liverpool finali! Kazanana dudak uçuklatan rakam Avrupa'nın bir numaralı futbol organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Liverpool finalde karşı karşıya gelecek. Final öncesinde Liverpool yıldızı Salah'ın 4 sene önce finalde yaşadığı talihsizlik akıllara gelirken şampiyon takıma verilecek para ödülü dudak uçuklattı. Real Madrid'de ise gözler kariyer sezonunu geçiren Karim Benzema'da...
28.05.2022 Şampiyonlar Ligi
Bankaların %24’ü net sıfır hedefini belirledi
Bankaların %24’ü net sıfır hedefini belirledi Uluslararası denetleme, vergi ve danışmanlık şirketi Mazars, üçüncü Sorumlu Bankacılık Uygulamaları: Benchmark Araştırması'nı yayımladı. Afrika, Kuzey ve Güney Amerika, Asya-Pasifik Bölgesi ve Avrupa'da gerçekleştirilen araştırma bu bölgelerdeki en büyük 37 bankanın sürdürülebilirlik uygulamalarını değerlendirdi. Araştırmaya göre, bankalar operasyonları için çevresel hedefler belirledi ancak sadece yüzde 24'ü, Paris Anlaşması hedefleri doğrultusunda net sıfır emisyon hedefi koydu.
29.01.2022 Ekonomi
Son dakika haberi: Beşiktaş'ta dev zarar! Şampiyon olmasına rağmen büyük kayıp
Son dakika haberi: Beşiktaş'ta dev zarar! Şampiyon olmasına rağmen büyük kayıp KPMG Football Benchmark her yıl düzenli olarak yayımladığı "Avrupa'nın Şampiyonları" dosyasında bu sezon Beşiktaş'a da yer verdi. Avrupa'nın 8 liginde 2020-2021 sezonunu şampiyon tamamlayan kulüplerinin ele alındığı listede Beşiktaş'ın zararı dudak uçuklattı. İşte Beşiktaş'ın dev zararı...
13.01.2022 Beşiktaş
Son dakika haberi - En değerli Türk futbolcular belli oldu! Tam 39.6 milyon euro ile zirvede
Son dakika haberi - En değerli Türk futbolcular belli oldu! Tam 39.6 milyon euro ile zirvede Avrupa liglerinde yakaladıkları başarılarla dikkat çeken Türk futbolcular değerlerini artırmaya devam ediyor. KPMG Football Benchmark’ın hazırladığı raporda en değerli 10 Türk futbolcu sıralandı. Milli yıldız değerini 39.6 milyon euroya yükselterek zirvede yer aldı. Yusuf Yazıcı, Hakan Çalhanoğlu, Çağlar Söyüncü, Ozan Kabak, Uğurcan Çakır, Altay Bayındır, Zeki Çelik ve Enes Ünal gibi oyuncuların da değeri belli oldu. İşte detaylar...
26.12.2021 Dünyadan Futbol
En değerli Türk futbolcular belli oldu! Çağlar Söyüncü damgası
En değerli Türk futbolcular belli oldu! Çağlar Söyüncü damgası Son dönemde Avrupa liglerinde başarılı olan Türk futbolcular değerlerine değer katıyor. KPMG Football Benchmark’ın yaptığı çalışmada, 2022 yılına girerken değerlerini artıran Türk yıldızlar sıralandı.
25.12.2021 Futbol
Süper Lig'in en değerlisi Uğurcan Çakır
Süper Lig'in en değerlisi Uğurcan Çakır Türkiye'nin en değerli futbolcusu 19,1 milyon euroluk değeriyle Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Uğurcan Çakır. 25 yaşındaki kalecinin ardından ikinci sırada 15,9 milyon euroluk değeriyle Beşiktaş'ın Bosna Hersekli yıldızı Miralem Pjanic yer alırken, üçüncü sırada 15,8 milyon euroluk değeriyle Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır var. En değerli ilk 10 oyuncu arasında Fenerbahçe'den dört, Beşiktaş'tan üç, Trabzonspor'dan iki, Galatasaray'dan ise bir futbolcu yer aldı.
9.11.2021 Trabzonspor
Son dakika - Dünyanın en pahalı 10 futbolcusu açıklandı! Ronaldo ve Messi'ye şok
Son dakika - Dünyanın en pahalı 10 futbolcusu açıklandı! Ronaldo ve Messi'ye şok Yaz transfer döneminde yapılan büyük transferler sonrası dünya futbolunun piyasa değeri en yüksek futbolcusu belli oldu. Listenin en başında 144 milyon 200 bin euroluk değeriyle genç isim yer aldı. Dünyanın en çok takip edilen 2 futbolcusu Ronaldo ve Lionel Messi'ye kötü haber geldi.
15.10.2021 Dünyadan Futbol
Euro 2020'nin en değerlisi Kylian Mbappe
Euro 2020'nin en değerlisi Kylian Mbappe KPMG Football Benchmark ekibi değerlendirmesine göre; Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki en değerli 10 futbolcunun toplam değeri 1 milyar 189 milyon euroyken, zirvede 189 milyon euroluk değeriyle Fransa'nın yıldızı Kylian Mbappe yer aldı. 127 milyon euroluk değeriyle Harry Kane ikinci sırada, üçüncü sırada ise 121 milyon euroyla Marcus Rasford var. 
22.06.2021 Fransa
Türkiye’de dijital reklam büyümesi Avrupa birincisi
Türkiye’de dijital reklam büyümesi Avrupa birincisi AdEx Benchmark Raporu’na göre, Avrupa’da dijital reklam yatırımları geçen yıl yüzde 6.3 büyüyerek 70 milyar euro’ya yaklaşırken, Türkiye yüzde 34.8 ile dijital reklam yatırımlarında en fazla büyüme gösteren ülke oldu.
8.06.2021 Ekonomi
Türkiye dijital reklam yatırımlarında en fazla büyüme gösteren ülke oldu
Türkiye dijital reklam yatırımlarında en fazla büyüme gösteren ülke oldu AdEx Benchmark Raporu’na göre, Avrupa'da dijital reklam yatırımları geçen yıl yüzde 6,3 büyüyerek 70 milyar avroya yaklaşırken, Türkiye yüzde 34,8 ile dijital reklam yatırımlarında en fazla büyüme gösteren ülke oldu.
7.06.2021 Ekonomi
Virüsün Avrupa futboluna faturası 6,1 milyar euro
Virüsün Avrupa futboluna faturası 6,1 milyar euro KPMG Football Benchmark ekibi, 'Avrupa Eliti 2021 - Futbol Kulüpleri Değerlendirme Raporu'nu açıkladı. Rapora göre; 2020'den bu yana dünyayı esir alan Covid-19'un etkisiyle Avrupa'nın en değerli 32 kulübü 6,1 milyar euro değer kaybetti. Sıralamaya Türkiye'den Galatasaray ve Fenerbahçe girdi.
27.05.2021 Dünyadan Futbol
Süper Lig'de bir futbolcunun ortalama değeri 1,4 milyon euro
Süper Lig'de bir futbolcunun ortalama değeri 1,4 milyon euro KPMG Football Benchmark ekibinin araştırmasına göre; bir futbolcunun ortalama piyasa değerinin en yüksek olduğu lig İngiltere Premier Lig. Premier Lig'de bir oyuncunun ortalama değeri 20 milyon 100 bin euroyken, ikinci sıradaki Almanya Bundesliga'da bu değer 11 milyon 600 bin euro… Türkiye Süper Ligi'nde bir oyuncunun ortalama değeri sadece 1 milyon 400 bin euro ve bu değer Arjantin Ligi'yle eşit durumda…
21.05.2021 Süper Lig
Benchmark Nedir, Ne İçin Kullanılır? Benchmark Testi Nasıl Yapılır?
Benchmark Nedir, Ne İçin Kullanılır? Benchmark Testi Nasıl Yapılır? Özellikle bilgisayar satın alırken ne kadar hızlı olduğunu anlamak için hız testleri yapılabilir. Bu bilgisayarın performansını anlamak açısından oldukça önemlidir. Yeni bir bilgisayar ya da donanım satın aldığınız zaman teknik özelliklerine, kullanıcı yorumlarına bakmak oldukça avantajlıdır. Bunun yanında hız testine de bakmak oldukça önemlidir. Benchmark nedir, ne için kullanılır? Benchmark testi nasıl yapılır? İşte, tüm detaylar.
1.03.2021 Eğitim
Avrupa futbolunda bonservisli oyuncu transferi yüzde 35 düştü
Avrupa futbolunda bonservisli oyuncu transferi yüzde 35 düştü Avrupa'nın beş büyük futbol ligindeki bonservisli oyuncu transferinde geçen sezona oranla yüzde 35 düşüş yaşandı.
18.02.2021 Dünyadan Futbol
Galatasaray, hem ciro hem de karlılık olarak zirvede
Galatasaray, hem ciro hem de karlılık olarak zirvede Galatasaray Kulübü, Türk kulüpleri arasında 2019-2020 sezonunda hem ciro hem de karlılık olarak zirvede tamamladığını açıkladı.
3.12.2020 Galatasaray
Son dakika... Bakanlar Kurum ve Pakdemirli'den İzmir depremi açıklaması
Son dakika... Bakanlar Kurum ve Pakdemirli'den İzmir depremi açıklaması Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli İzmir'i vuran 6.6 büyüklüğündeki depreme ilişkin son dakika gelişmeleri paylaştı. 12 binanın yıkım işleminin tamamlandığını belirten Bakan Kurum, 'Binaları az hasarlı ve hasarsız olanlar evlerine girebilir. Hem taşınma hem de kira sürecini takip ediyoruz. Fahiş bir fiyat artışının yaşanmaması adına da takibimiz yapılmaktadır' dedi.
6.11.2020 Siyaset
Türkiye'den sponsorlukta ‘stat’ başarısı! İlk 3'e girdi...
Türkiye'den sponsorlukta ‘stat’ başarısı! İlk 3'e girdi... Son yıllarda yeni statları ve projeleriyle Avrupa’nın parlayan yıldızı olan Türkiye, ekonomik anlamda da kazanç sağladı, Avrupa’da ilk 3’e adını yazdırdı. Premier Lig, La Liga ve Serie A gibi dev ligler geride bırakıldı
30.09.2020 Süper Lig
Avrupa'nın yeni değeri Alphonso Davies
Avrupa'nın yeni değeri Alphonso Davies Koronavirüs pandemisi nedeniyle Avrupa'nın dev ligleri yaz aylarında sona erirken, Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi heyecanı da nefes kesti. KPMG Football Benchmark ekibi, son dört ayda piyasa değerinin yükselten oyuncuları araştırdı.
11.09.2020 Almanya Bundesliga
Süper Lig'in toplamı Manchester City kadar
Süper Lig'in toplamı Manchester City kadar İngiltere Premier Ligi'ndeki takımlar, forma sponsorluk gelirlerinde toplam 833 milyon euroluk forma sponsorluk geliriyle zirvede yer alıyor. Süper Ligi'ndeki 18 kulübün kazancı ise sadece 52 milyon euro. Süper Lig'deki kulüplerinin 52 milyon euroluk toplam forma geliri, Manchester City'nin sadece göğüs sponsorluğu için aldığı 51.3 milyon euro kadar olması dikkat çekiyor.
23.07.2020 Süper Lig
Seyircisiz maçların dev kulüplere zararı büyük
Seyircisiz maçların dev kulüplere zararı büyük Dünyanın en çok maç geliri elde eden 10 kulübünün, koronavirüs pandemisi nedeniyle seyircisiz oynayacağı maçlarda toplam 231 milyon euro gelir kaybı yaşayacağı ifade edildi. Barcelona, koronavirüs pandemisi nedeniyle 36.2 milyon euroyla en çok gelir kaybı yaşayan kulüp olarak dikkat çekiyor.
8.07.2020 Dünyadan Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Benchmark ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.