Bitkisel İlaç

Bitkisel İlaç

Son dakika bitkisel ilaç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bitkisel ilaç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bitkisel ilaç haber sayfamızda...

Bitkisel İlaç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.139 bitkisel ilaç haberi bulunmuştur.
Yer: Konya... Bitkisel ilaç kullandı, çocuğu olduğunu öğrendi! DNA testi şoke etti
Yer: Konya... Bitkisel ilaç kullandı, çocuğu olduğunu öğrendi! DNA testi şoke etti Konya'da, doktorların 'çocuğun olmaz' dediği 42 yaşındaki Mustafa Y., eşinin hamile olduğunu öğrenmesiyle büyük bir sevinç yaşadı. Ancak Mustafa Y. daha sonra öğrendiği gerçekle yıkıldı.
12.07.2023 Gündem
Rekabet Kurulu'ndan kozmetik sektöründen 5 firmaya soruşturma
Rekabet Kurulu'ndan kozmetik sektöründen 5 firmaya soruşturma Rekabet Kurulu, kozmetik ve kişisel bakım ürünleri sektöründe faaliyet gösteren 5 teşebbüs hakkındaki yeniden satış fiyatlarını tespit etme ve internet satışlarını kısıtlama iddialarıyla ilgili soruşturma başlattı.
18.01.2023 Ekonomi
Zayıflamak için internetten ilaç aldı, 350 kiloyu aştı
Zayıflamak için internetten ilaç aldı, 350 kiloyu aştı Zayıflamak için internetten ilaç alan 40 yaşındaki Gül Sevim Turp, hayatının şokunu yaşadı. Yaşadıkları sonrası eşinin de terk ettiği Turp, 'Ben yandım siz yanmayın' diyerek uyardı.
11.01.2023 Haberler
İnternetten ilaç aldı, hayatının şokunu yaşadı! 'Ben yandım kimse yanmasın'
İnternetten ilaç aldı, hayatının şokunu yaşadı! 'Ben yandım kimse yanmasın' Zayıflamak için internetten ilaç alan 40 yaşındaki Gül Sevim Turp, hayatının şokunu yaşadı. Yaşadıkları sonrası eşinin de terk ettiği Turp, 'Ben yandım siz yanmayın' diyerek uyardı.
11.01.2023 Gündem
Tarçının bilinmeyen faydaları
Tarçının bilinmeyen faydaları Tarçın, uzun yıllar bitkisel ilaç olarak kullanılmıştır. Tarihte bilinen en eski baharatlardan biridir. Diyetisyen Elif Bilgin Baş, tarçın ve faydaları hakkında bilgi verdi.
‘Yerli Kovid-19 testlerinin daha hızlı olması sevindirici’
‘Yerli Kovid-19 testlerinin daha hızlı olması sevindirici’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, TÜBİTAK’ın Gebze yerleşkesindeki Marmara Araştırma Merkezi (MAM) ve enstitüleri ziyaret etti.
29.11.2021 Siyaset
Emine Erdoğan'dan TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'ne ziyaret
Emine Erdoğan'dan TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'ne ziyaret Emine Erdoğan, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu'nun (TÜBİTAK) Gebze yerleşkesindeki Marmara Araştırma Merkezi'ni (MAM) ve enstitüleri ziyaret etti.
28.11.2021 Siyaset
İran'da safran krizi fiyatları artırdı
İran'da safran krizi fiyatları artırdı İran'da kurak geçen kış ve ilkbahar mevsimleri nedeniyle üretiminde meydana gelen düşüşle birlikte safran fiyatları geçen yıla göre yüzde 80-90'a yakın arttı.
29.10.2021 Dünya
Anason yüksek kar getirisiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor
Anason yüksek kar getirisiyle yatırımcısının yüzünü güldürüyor Tarım ve Orman Bakanlığı, ilaç, kozmetik ve aromaterapi başta olmak üzere çeşitli sektörlerde kullanılan anasonun, yatırımcısına 2 kattan fazla getiri sağlayabildiğini bildirdi.
6.09.2021 Ekonomi
Yonca Nedir? Kısaca Yoncanın Faydaları Nelerdir?
Yonca Nedir? Kısaca Yoncanın Faydaları Nelerdir? Faydalı tohumlardan biri olarak belirtilen ve faydaları oldukça fazla olan yonca bitkisi son zamanlarda insanlar tarafından araştırma konusu olmaktadır. Birçok hastalığın tedavisinde kullanılan yonca bitkisi içeriğinde bulunan çok sayıda vitamin ve mineraller sayesinde şifa kaynağı olarak ifade edilmektedir. Peki, yonca nedir? Kısaca yoncanın faydaları nelerdir ve yonca neye iyi gelir? İşte, yonca bitkisinin ne olduğunu ve faydalarını sizler için derledik.
Yavşan Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Yavşan Otu Neye Yarar?
Yavşan Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Yavşan Otu Neye Yarar? Bazı hastalıkların çaresi için bitkisel ve doğal yollar kullanılmaktadır. Bu kapsamda dağlardan doğal bitkiler ve otlar toplanmakta, çay ve ilaç şeklinde kullanılmaktadır. Bu tür kullanılmakta olan doğal otlardan bir tanesi de yavşan otudur. Yavşan otu ilaç olarak kullanılmakta olan en popüler bir ottur. Peki, yavşan otu ne tür bir ottur? Yavşan otu hangi hastalıklara fayda vermektedir? TDK, yavşan otunu nasıl açıklamıştır? İşte, yavşan ifadesinin tanımı ve yavşan otunun kullanımı hakkında detayları derledik.
10.06.2021 Eğitim
Pandemiyle gelen uyku bozukluğu: Koronasomni
Pandemiyle gelen uyku bozukluğu: Koronasomni Uyku, organ sistemlerinin düzgün çalışması ve ruh sağlığı için çok gerekli olan fizyolojik bir durumdur. Kovid-19 pandemisinden önce de milyonlarca insan uyku bozukluğu yaşıyordu ancak pandeminin, bir dizi yeni sorunu da beraberinde getirdiğini söyleyen Dr. Öğr. Üyesi Nilay Aksoy, "Bilim insanları, Kovid-19 pandemisine bağlı uyku problemlerini tanımlamak için koronasomni terimini kullanmaya başladı" dedi.
20.04.2021 Genel Sağlık
Son dakika! RTÜK'ten Halk TV ve TELE 1'e idari para cezası
Son dakika! RTÜK'ten Halk TV ve TELE 1'e idari para cezası Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), bazı programlarda, 6112 sayılı Radyo ve Televizyonların Kuruluş Ve Yayın Hizmetleri Hakkında Kanun'a aykırı yayın yaptıkları gerekçesiyle Halk TV ve TELE 1'e idari para cezası uyguladı.
31.03.2021 Gündem
Gümrüklerde ilaç ve gıda kaçakçılarına göz açtırılmadı
Gümrüklerde ilaç ve gıda kaçakçılarına göz açtırılmadı Ticaret Bakanlığınca 2020'de gerçekleştirilen operasyonlarda, 699 bin 776 adet tıbbi ilaç, 296 bin 224 adet vitamin hapı, 19 bin 471 adet bitkisel ilaç, 669 adet zayıflama ilacı ele geçirildi.
10.03.2021 Ekonomi
‘İnternetten ilaç almayın’
‘İnternetten ilaç almayın’ ÇANAKKALE Eczacılar Odası Başkanı Jale Karaata, koronavirüs döneminde internetten satışı artan bitkisel ilaç alımına yönelik vatandaşlar uyardı.
8.02.2021 Ege
Pet şişe içinde gönderiyor! Akılalmaz olay...
Pet şişe içinde gönderiyor! Akılalmaz olay... Kanser, diyabet, epilepsi gibi birçok ağır hastalığı bitkisel ilaçlarla iyileştirdiğini öne süren sahte doktor Mehmet Sıddık Can savcılıklara şikâyet edildi. Hazırladığı ilaçları pet şişe içinde, iyileşme umudu içinde olan kişilere kargo yoluyla gönderen Can, çok sayıda iş insanından da yüklü miktarda para toplamakla suçlanıyor.
30.01.2021 Gündem
Zerdeçal Faydaları Nelerdir? Zerdeçal Çayı Ve Tozu Neye İyi Gelir?
Zerdeçal Faydaları Nelerdir? Zerdeçal Çayı Ve Tozu Neye İyi Gelir? Zerdeçal içeriğinde aktif bileşen olarak kurkumin barındırır. Zerdeçal bitkisine sarı rengini veren kurkumin adlı bileşendir. Bağışıklık artırıcı zerdeçal faydaları nelerdir? Zerdeçal çayı neye iyi gelir? Zerdeçal tozu neye iyi gelir? Sorularının yanıtlarını sizler için derledik.
10.11.2020 Genel Sağlık
İhtisas OSB ile 10 bin kişiye iş
İhtisas OSB ile 10 bin kişiye iş Tarımsal ürün işleme ve gıda sektöründe faaliyet gösterecek yatırımcıların kümeleneceği Mersin Tarsus Tarımsal Ürün İşleme ve İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TÜİOSB), 300 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiyor. İlk etapta 245 hektar alanda 70 parsel oluşturuldu. Hâlihazırda yatırımcıların yüzde 15’i yabancı, yüzde 25’i il dışından, yüzde 60’ı da Mersin’den oluşuyor. Şimdilik 70 yatırımcıyla 7 bin kişiye istihdam sağlamak hedefleniyor. 5 yıl içinde ise tüm fazların tamamlanmasıyla birlikte toplam 10 bin kişiye yeni iş olanağı sağlanacak.
10.11.2020 Anadolu Kaplanları
Evelik Otunun Faydaları Nelerdir? Evelik Otu Bitkisi Nerelerde Kullanılır?
Evelik Otunun Faydaları Nelerdir? Evelik Otu Bitkisi Nerelerde Kullanılır? Sağlıklı yaşam için kullanılan ilaçların yerini son yıllarda bitkisel ürünler almaya başlamıştır. Oldukça büyük ilgi gören bitkisel ilaçlar arasında bulunan bitkilerden birisi de evelik otudur. Evelik otunun insan sağlığı için faydaları, otun nerelerde ve ne amaçla kullanıldığı ve özel tarifleri gibi tüm bilgilere ulaşabilir, en doğru şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.
7.09.2020 Püf Noktası
Corona virüs ilacı diyerek içmişti! Kötü sonla bitti...
Corona virüs ilacı diyerek içmişti! Kötü sonla bitti... Gelen son dakika haberine göre; Madagaskar'da Cumhurbaşkanı Andry Rajoelina, kamerlar önünde corona virüs ilacı diyerek bitkisel karışım Covid Organics'i içmiş ve dünya çapında ses getirmişti. Madagaskar, bitkisel ilacı 20'ye yakın ülkeye göndermişti. Corona virüs ilacı denilen bitkisel karışım fiyasko çıktı. Resmi açıklama geldi. İşte detaylar...
26.07.2020 Dünya
Madagaskar'ın bitkisel koronavirüs ilacı fiyaskoyla bitti
Madagaskar'ın bitkisel koronavirüs ilacı fiyaskoyla bitti Afrika kıyısındaki ada ülkesinin büyük bir gürültüyle dünyaya duyurduğu ilaç fiyaskoyla sonuçlandı, koronavirüs tedavi merkezleri açılmaya başlandı.
26.07.2020 Dünya
Gardenya Çiçeği: Anlamı, Özellikleri Ve Faydaları Nelerdir? Bakımı Nasıl Yapılır?
Gardenya Çiçeği: Anlamı, Özellikleri Ve Faydaları Nelerdir? Bakımı Nasıl Yapılır? Japonya, Çin gibi Asya ve Pasifik Adalarına has bir bitki olan Gardenya bitkisi, Rubiaceae familyasına aittir. Gardenya çiçeği günümüzde, çiçeklerinden ve meyvelerinden yararlanılan bir çiçektir. Aroma terapi ve bitkisel ilaç sektöründe çok kullanışlıdır. Peki, gardenya çiçeğinin anlamı, özellikleri yararları nedir? Bakımı nasıl yapılır? İşte bilinmesi gerekenler.
21.07.2020 Püf Noktası
Cumhurbaşkanı kameralar önünde içmişti! Şoke eden açıklama...
Cumhurbaşkanı kameralar önünde içmişti! Şoke eden açıklama... Gelen son dakika haberine göre; Madagaskar'da Cumhurbaşkanı Andry Rajoelina, kameralar önünde corona virüs aşısı diye bitkisel bir ilaç içmişti. Bitkisel ilaçla ilgili şoke eden bir açıklama geldi. İşte tüm detaylar..
20.07.2020 Dünya
Corona virüse karşı bitkisel ilaç bulmuşlardı... Ülkede flaş gelişme
Corona virüse karşı bitkisel ilaç bulmuşlardı... Ülkede flaş gelişme Madagaskar'ın başkenti Antananarivo'da yeni tip coronavirüs (Covid-19) vaka sayılarının artması nedeniyle iki buçuk ay sonra yeniden karantina uygulamasına gidileceği bildirildi.
5.07.2020 Dünya
Vampir kelebek yine ortaya çıktı!
Vampir kelebek yine ortaya çıktı! Doğu Karadeniz'de 2007'den bu yana görülen, son birkaç yılda sayıları artan, özellikle havaların ısınmasıyla ortaya çıkan ve 'vampir kelebek' olarak bilinen kelebek türü, bu yıl da yumurtadan çıkarken, tarım alanlarında görüldü. Bitkilerin zayıflatan ve kurumasına neden olan kelebeklerle etkin mücadele için laboratuvarda geliştirilen bitkisel ilaçlar kullanılacak.
26.06.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Bitkisel İlaç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.