Bongonda

Bongonda

Son dakika Bongonda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bongonda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bongonda haber sayfamızda...

Bongonda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 170 bongonda haberi bulunmuştur.
Jackson Muleka'dan kadro dışı iddiası sonrası gece yarısı açıklama
Jackson Muleka'dan kadro dışı iddiası sonrası gece yarısı açıklama Beşiktaş'ın golcüsü, Demokratik Kongo Cumhuriyeti'nin Moritanya ile oynadığı mücadelede kadroya alınmamıştı. Bunun üzerine Muleka maçın oynandığı stadyuma gitmediği iddia edilmişti. Yıldız futbolcudan gece yarısı sürpriz bir açıklama geldi.
17.11.2023 Beşiktaş
Masuaku ve Bakambu'lu Kongo Afrika Kupası'nda!
Masuaku ve Bakambu'lu Kongo Afrika Kupası'nda! Afrika Uluslar Kupası Elemeleri'nde Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Sudan'ı mağlup ederek adını gruplara yazdırdı. Beşiktaşlı Arthur Masuaku, 90 dakika sahada kalırken Galatasaray forması giyen Cedric Bakambu da oynadı.
9.09.2023 Futbol
Fenerbahçe'den Trabzonspor'un eski yıldızına kanca! Belçika basını duyurdu
Fenerbahçe'den Trabzonspor'un eski yıldızına kanca! Belçika basını duyurdu Jorge Jesus yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe'de gözler hem Dinamo Kiev eşleşmesine hem de transfer çalışmalarına çevrildi. Sarı-lacivertlilerle ilgili son iddia Belçika basınından geldi. Fenerbahçe'nin Trabzonspor'un eski yıldızını transfer etmek istediği öne sürüldü. İşte transfer haberinin detayları...
12.07.2022 Fenerbahçe
Trabzonspor'dan Bongonda sürprizi
Trabzonspor'dan Bongonda sürprizi 2017-2018 sezonunda kiralık olarak Bordo-Mavili formayı giyen Theo Bongonda’nın, yeniden Trabzonspor’la görüştüğü belirtildi. Belçika basını Genk’ten ayrılmayı planlayan 26 yaşındaki yıldız kanat oyuncusunun Fırtına ile anlaşmaya yakın olduğunu iddia etti.
8.06.2022 Trabzonspor
Son dakika - Trabzonspor'da Bongonda pişmanlığı! Bonservisi 20 milyon euro
Son dakika - Trabzonspor'da Bongonda pişmanlığı! Bonservisi 20 milyon euro Trabzonspor'un 2017-18 sezonu başında Celta Vigo'dan kiraladığı ve sezon sonundaki satın alma opsiyonunu kullanma noktasına gelmeden devre arasında kontratı feshedilen Theo Bongonda, Belçika'da Genk formasıyla yıldızlaştı. Avrupa'nın önemli ekiplerinin kadrosuna katmak istediği Bongonda için 20 milyon euro bonservis talep ediliyor.
5.05.2021 Trabzonspor
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti!
Dört büyükler son 5 sezonda 158 yabancı futbolcu transfer etti! Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, 14 yabancı futbolcu almanın serbest olduğu son 5 sezonda 158 isimle sözleşme imzaladı. Beşiktaş, bu süreçte 37 futbolcuyla en az yabancı oyuncu alan takım oldu. Son 5 sezonda en fazla yabancı oyuncuyu 42 kişiyle Trabzonspor transfer etti.
10.07.2020 Süper Lig
Liverpool Genk maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Maç ne zaman saat kaçta?
Liverpool Genk maçı hangi kanalda canlı izlenecek? Maç ne zaman saat kaçta? Şampiyonlar Ligi'nde 4. hafta bugün oynanacak 8 maçla başlıyor. Son Şampiyonlar Ligi şampiyonu İngiliz devi Liverpool, evinde güçlü ekibi Genk'i konuk etmeye hazırlanıyor. Peki büyük bir heyecana sahne olması beklenen Liverpool Genk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda şifresiz canlı izlenecek?
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Eski Trabzonsporlu Bongonda, kendine hayran bıraktı!
Eski Trabzonsporlu Bongonda, kendine hayran bıraktı! Trabzonspor'a büyük umutlarla transfer edilen ama forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılan Bongonda yeni takımında fırtına gibi esiyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Bongonda, taraftara söz verdi: Geri döneceğim
Bongonda, taraftara söz verdi: Geri döneceğim Bongonda, Trabzonspor taraftarına söz verdi: “Geri döneceğim”
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'un transferine Bongonda engeli!
Trabzonspor'un transferine Bongonda engeli! Monaco'nun 19 yaşındaki forveti Adama Diakhaby'e Trabzonspor'a önerildi ancak bordo mavili takım eski futbolcusu Theo Bongonda engelini aşamadı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da sezonun gizli golcüsü Rodallega
Trabzonspor'da sezonun gizli golcüsü Rodallega Trabzonspor'da aldığı süre ve dakika başına gol ortalaması göz önünde bulundurulduğunda takımdaki üç forvet oyuncusu arasında en verimlisi Hugo Rodallega oldu.
30.06.2020 Trabzonspor
Rıza Çalımbay, Trabzonspor'dan ayrılacağını açıkladı
Rıza Çalımbay, Trabzonspor'dan ayrılacağını açıkladı Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sezon sonunda bordo mavili kulüpten ayrılacağını açıkladı.
30.06.2020 Trabzonspor
Theo Bongonda'dan harika gol!
Theo Bongonda'dan harika gol! Trabzonspor'un eski futbolcusu Theo Bongonda, Zulte Waregem'in deplasmanda Kortrijk'i 2-1 yendiği maçta takıma adına harika bir gole imza attı.
7.05.2018 Futbol
Bongonda Trabzonspor'u pişman etti!
Bongonda Trabzonspor'u pişman etti! Trabzonspor’da devre arasında gönderilen Bongonda, bordo-mavilileri pişman etti.
30.06.2020 Trabzonspor
Gönderilen oyunculara menajerlik ücreti!
Gönderilen oyunculara menajerlik ücreti! Trabzonspor’da devre arasında gönderilen oyuncular Emmanuel Mas ile Theo Bongonda’ya takımdan ayrılırken menajerlik ücreti ödendiği ortaya çıktı.
30.06.2020 Trabzonspor
Rıza Çalımbay: 'Trabzon'da kalmak istesem yönetim sözleşmemi uzatırdı'
Rıza Çalımbay: 'Trabzon'da kalmak istesem yönetim sözleşmemi uzatırdı' Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hafta sonu oynanan Galatasaray-Trabzonspor maçının ardından Gençlik Odası TV’de Ferit Ömeroğlu’nun konuğu oldu.
30.06.2020 Trabzonspor
Theo Bongonda Belçika’da coştu
Theo Bongonda Belçika’da coştu Devre arası kampına çağrılmayan, ardından da sözleşmesi feshedilen Bongonda, gittiği Belçika ekibi Zulte Waregem'de başarılı bir görüntü ortaya koyuyor.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzon’da istikrar sancısı
Trabzon’da istikrar sancısı Rıza Çalımbay, sakat ve cezalılar yüzünden 11 lig maçının tamamında farklı kadrolar sahaya sürdü. Onur, Pereira ve Yusuf, deneyimli hocanın vazgeçmediği isimler oldu.
30.06.2020 Trabzonspor
Çalımbay: Taraftar bağırdı diye Sosa'yı oyuna almam
Çalımbay: Taraftar bağırdı diye Sosa'yı oyuna almam Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Taraftar bağırdı diye oyuncu almam" diye konuştu.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor, Bongonda'nın sözleşmesini feshetti!
Trabzonspor, Bongonda'nın sözleşmesini feshetti! Trabzonspor, sezon başında kiralık olarak Celta Vigo'dan kadrosuna kattığı Theo Bongonda'nın sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor 6 eksikle çalıştı
Trabzonspor 6 eksikle çalıştı Trabzonspor, hafta sonu karşılaşacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo mavili ekip bugün yaptığı antrenmanı 6 oyuncusundan eksik olarak gerçekleştirdi.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor'da izin günü
Trabzonspor'da izin günü Süper Lig'de deplasmanda Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor, günü izinli geçirecek.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor - Atiker Konyaspor: 1-1 (İşte maçın özeti)
Trabzonspor - Atiker Konyaspor: 1-1 (İşte maçın özeti) Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Trabzonspor sahasında Atiker Konyaspor ile 1-1 berabere kalarak kupaya veda etti. İşte dakika dakika maçın özeti...
1.07.2020 Türkiye Kupası
Trabzonspor, Antalya kampını tamamladı
Trabzonspor, Antalya kampını tamamladı Trabzonspor bu sabah yaptığı antrenmanla Antalya’daki kamp çalışmalarını noktaladı.
30.06.2020 Trabzonspor
Trabzonspor yağmur altında çalıştı!
Trabzonspor yağmur altında çalıştı! Trabzonspor sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla ikinci yarı hazırlıklarına devam etti.Kamp yapılan otelin sahasında teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana, kamp kadrosuna dahil edilmeyen Volkan ile Bongonda'nın yanı sıra sakatlığı bulunan Burak Yılmaz ve milli takım kampına giden genç kaleci Arda Akbulut katılmadı.
13.01.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bongonda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.