Bora Aksu

Bora Aksu

Son dakika bora aksu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan bora aksu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan bora aksu haber sayfamızda...

Bora Aksu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 326 bora aksu haberi bulunmuştur.
Londra Moda Haftası’na Bora Aksu damgası
Londra Moda Haftası’na Bora Aksu damgası Londra Moda Haftası, Türk tasarımcı Bora Aksu’nun defilesiyle başladı.
18.02.2024 Dünya
Londra’da Bora Aksu rüzgârı
Londra’da Bora Aksu rüzgârı  Bora Aksu, 2024 ilkbahar/yaz koleksiyonunu ‘Bozuk değilse tamir etme’ mottosuyla Londra Moda Haftası’nda görücüye çıkardı.
17.09.2023 Cadde
Bora Aksu’dan romantik defile
Bora Aksu’dan romantik defile Ünlü Türk modacı Bora Aksu, Londra Moda Haftası’na damgasını vurdu.
18.09.2022 Dünya
Bora Aksu rüzgârı
Bora Aksu rüzgârı Erken Rönesans ve Orta Çağ'ın sonlarına ait kıyafet detayları, Bora Aksu’nun koleksiyonunda göze çarpan özellikler...
20.02.2022 Dünya
Koza’dan çıkıp uçmaya hazırlar
Koza’dan çıkıp uçmaya hazırlar 28 yıldır genç tasarımcıları moda sektörüne kazandıran Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması’nın ilk üç kazananı belirlendi. Hazırlanma sürecinde genç yeteneklere yol gösteren Bora Aksu ile konuştuk
23.01.2021 Cumartesi
Mercedes Benz Fashion Week Istanbul'da birinci gün
Mercedes Benz Fashion Week Istanbul'da birinci gün Mercedes Benz Fashion Week Istanbul Digital bugün başlıyor!
12.10.2020 Moda
“Tünelin ucunda ışık var”
“Tünelin ucunda ışık var” 2021 İlkbahar/Yaz koleksiyonu için Birinci Dünya Savaşı’ndan ve İspanyol gribi salgınından ilham alan Bora Aksu, üç bölüme ayrılan koleksiyonuyla “tünelin ucunda ışık var” mesajı veriyor.
26.09.2020 Cumartesi
Hilma Af Klint’ten esinlendi
Hilma Af Klint’ten esinlendi Bora Aksu, kış-sonbahar 20/21 koleksiyonu için İsveçli ünlü soyut sanatçı Hilma af Klint’ten esinlendi.
20.02.2020 Cadde
Moda insanın kendine  yakışanı giymesi mi?
Moda insanın kendine yakışanı giymesi mi? Uzun yıllar ünlü moda dergilerinde editörlük ve yazarlık yapan Seda Yılmaz, kitabı “Giysiler Ne Anlatır”da bu dünyaya sektörün istemediği taraftan bakıyor ve modanın kadınlık, güzellik ve bedenle ilişkisini irdeliyor...
17.01.2020 Kültür Sanat
Saraylı, cesur ve romantik
Saraylı, cesur ve romantik Ünlü Türk modacı Bora Aksu, 2020 yılının ilkbahar ve yaz koleksiyonunu Londra Moda Haftası’nda podyuma taşıdı.
15.09.2019 Dünya
Hayatı boyunca erkek kılığında gezen Margaret Ann Bulkley’in hikayesi
Hayatı boyunca erkek kılığında gezen Margaret Ann Bulkley’in hikayesi Hayatta gerçekten enteresan hikayeler var. Haliyle gerçek hayattan çıkma bu hikayeler kitaplara, filmlere, hatta bir moda tasarımcısının koleksiyonuna ilham olabiliyor.
13.03.2018 Hayat
Londra'yı büyüledi
Londra'yı büyüledi Manken Öykü Baştaş (20) Milano ve Paris'den sonra Londra Moda Haftası'nın da yıldızı oldu.
21.02.2018 Cadde
Londra’da Gaziantep rüzgarı
Londra’da Gaziantep rüzgarı Bora Aksu, Londra’da başlayan moda haftasının ilk gününde, Gaziantep’in kutnu kumaşından hazırladığı özel tasarımlarıyla beğeni kazandı.
16.09.2017 Cadde
‘Kutnu kumaşı’ dünyaya açılıyor
‘Kutnu kumaşı’ dünyaya açılıyor Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in girişimleri ile eylül ayında Londra’da düzenlenecek olan Londra Moda Haftası’nda, Gaziantep’e özgü kutnu kumaşından yapılan özel tasarımlar sergilenecek.
3.08.2017 Cadde
Tüllerin içinden
Tüllerin içinden Tüller balerinlerin ve çocuk giysilerinin tekelinde değil. Dikiş ve renk oyunlarıyla hiç olmadığı kadar feminen görünen bu materyal, hem sokak modasının hem de gece davetlerinin vazgeçilmezi olacak
31.03.2017 Cumartesi
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul heyecanı
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul heyecanı Türkiye'nin en önemli uluslararası moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un 8'inci sezonu, 11-15 Ekim 2016 tarihleri arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek.
11.10.2016 Cadde
Sıra İstanbul'a geldi
Sıra İstanbul'a geldi New York, Londra, Milano ve Paris’in ardından nihayet sıra Mercedes Benz Fashion Week Istanbul’a geldi. Bugün size şöyle bir özet geçiyorum.
10.10.2016 Cadde
Bora Aksu Londra’da
Bora Aksu Londra’da Londra Moda Haftası kapsamında Türk asıllı modacı Bora Aksu da yeni koleksiyonunu tanıttı.
20.09.2016 Dünya
Parlamento’da Zeynep Kartal rüzgârı esecek
Parlamento’da Zeynep Kartal rüzgârı esecek İngiltere Parlamentosu, ilk defa Türk modacı Zeynep Kartal’ın defilesine ev sahipliği yapacak.
7.09.2016 Dünya
En yeni en moda
En yeni en moda Çilek’in korsan temalı “Black Pirate” çocuk odası takımında köpekbalığı temalı masa, hazine sandığı gibi ürünler var. Köpek balığı temalı masa 1.249 TL
20.05.2016 Cumartesi
Çiftlikte yaşayan Prenses
Çiftlikte yaşayan Prenses Londra Moda Haftası, Türk modacı Bora Aksu’nun defilesiyle başladı. Aksu, sonbahar-kış koleksiyonunu sergilediği defilesinde, Rus Çarı III. Alexander’ın küçük kızı Olga’nın hikâyesinden esinlendi
20.02.2016 Cadde
2017 kışı çok  renkli geçecek!
2017 kışı çok renkli geçecek! İngiltere’nin başkenti Londra’da kapılarını açan Moda Haftası, ilk gününde Türk modacı Bora Aksu’nun yanı sıra, Ryan LO, Fyodor Golan, Charlotte Olympia, PPQ gibi tasarımcıları ağırladı.
20.02.2016 Cadde
Ünlülerin modacısı marka elçisi oldu
Ünlülerin modacısı marka elçisi oldu Keira Knightley, Sienna Miller, Kristen Dunst gibi ünlü Hollywood yıldızlarını giydiren Türk modacı Bora Aksu, dünyanın dört bir yarında moda fuarları düzenleyen Premiere Vision’un ‘marka elçisi’ oldu.
24.10.2015 Ekonomi
Kelebek Koza'dan nasıl çıkar?
Kelebek Koza'dan nasıl çıkar? Koza Genç Moda Tasarımcıları Yarışması’nın bu yıl 23’üncüsü yapılacak. Daha önce bu yarışmaya katılan ve sonra kendi markalarını yaratan Özgür Masur, Özlem Kaya ve Zeynep Tosun; Koza’dan çıkıp kendi kanatlarıyla uçma hikayelerini anlattı
23.05.2015 Pazar
Londra Moda Haftasında Türk Rüzgarı
Londra Moda Haftasında Türk Rüzgarı Türk modacı Zeynep Kartal Londra Moda haftasının ikinci gününe damga vurdu
23.02.2015 Stil

Benzer Haber Etiketleri

Bora Aksu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.