BüşraPekin

Türk tiyatro ve dizi oyuncusudur.
 
Aslen İzmirlidir. Dokuz Eylül Üniversitesi GSF Tiyatro bölümünden mezundur. 2005 yılında BKM Mutfak oyuncularına katılmıştır ve halen BKM Mutfak bünyesinde sahneye çıkmaktadır. En sevilen tiplemelerinden biri de "Havuçlu Anne"dir. 2010'da, "Neşeli Hayat" filmindeki rolüyle sinema yazarları derneğinin düzenlediği ödül töreninde "SİYAD" en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülünü almıştır.
 
Filmografi
En Son Babalar Duyar (2002)
Organize İşler (2005)
Fırtına (2006)
Bir Demet Tiyatro (2006)
Kutsal Damacana (2007) - Selen
Sınıf (2008)
Çok Güzel Hareketler Bunlar (2008)
Neşeli Hayat (2009) - Ayla
Çok Filim Hareketler Bunlar (2010) - Senaryo
Geniş Aile (2011)
Aşağı Yukarı Yemişlililer (2011) - Menekse
Annem Uyurken (2012) - Defne
İşler Güçler (2012) - Ecevit (Ece) 
Mutlu Aile Defteri (2013) - İsmet Taşyumruk
Kardeş Payı (2014) - Konuk oyuncu


Büşra Pekin biyografisi

Büşra Pekin kimdir?

Büşra Pekin 30.06.1982 tarihinde doğmuş olup Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Büşra Pekin kaç yaşındadır?

Büşra Pekin 30.06.1982 tarihinde doğmuş olup 36 yaşındadır.

Büşra Pekin ne iş yapar?

Büşra Pekin Oyuncu olarak görev yapmaktadır.

Büşra Pekin nerelidir?

Büşra Pekin Türkiye vatandaşıdır.


Doğum Tarihi :1982-06-30