Bugün ne pişirsem? 9 Mayıs iftar menüsü
Bugün ne pişirsem? 9 Mayıs iftar menüsü Ramazan ayı içerisinde en önemli vakitler sahur ve iftar vakitleri olarak biliniyor. Gün boyu oruç tutan vatandaşlar akşam iftarda ne pişirsem sorusuna alternatif yanıtlar arıyor. Türk mutfağının birbirinden eşsiz lezzetleri arasında yer alan yemek tariflerini sizin için derledik. İşte 9 Mayıs Perşembe gününe özel iftar menüsü ve yemek tarifleri
9.05.2019 Gündem
İftar'da ne yenir? En lezzetli iftar menüleri!
İftar'da ne yenir? En lezzetli iftar menüleri! Mübarek Ramazan ayı başladı ve Türkiye dün ilk iftarını yaptı. Bugün ikinci iftara hazırlanan ülkemizde milyonlarca vatandaşımız iftar için birbirinden güzel yemekler yapmak istiyor. İşte birbirinden güzel iftar yemekleri ve iftar yemeği tarifleri...
18.05.2018 Gündem
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif Ramazan ayı geldiğinde iftarda ne yemek yapacağım diye düşünenlerdenseniz üzülmeyin. "İftara ana yemek ne yapayım?" telaşıyla uğraşmanıza gerek yok. Hem doyurucu hem de pratik bu yemekle iftar sofranızı taçlandırabilirsiniz.
11.03.2024 Yemek
Lokanta usulü tavuk sote tarifi! Tavuk asla kuru kalmıyor
Lokanta usulü tavuk sote tarifi! Tavuk asla kuru kalmıyor Tavuk sote, hızlı ve pratik bir şekilde hazırlanan, lezzetli bir tavuk yemeğidir. Bu yemek, çeşitli sebzelerle bir araya getirilen tavuk parçalarının, aromatik baharatlar ve soslarla buluştuğu lezzetli bir kombinasyon sunar. İşte lokanta usulü tavuk sote yapımıyla ilgili püf noktalar…
13.11.2023 Yemek
Bulgur pilavına lezzet katan tüyo! 1 su bardağı döküp karıştırın, farkı göreceksiniz…
Bulgur pilavına lezzet katan tüyo! 1 su bardağı döküp karıştırın, farkı göreceksiniz… Bulgur pilavı Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birisi. Hem sağlıklı hem de lezzetlidir. Her yemeğin yanına yakışan bulgur pilavının lezzetine lezzet katan o tüyo… 1 tane atıp karıştırınca tadındaki farkı göreceksiniz.
4.11.2023 Yemek
Ramazan ayı iftar menüleri ve kolay yemek tarifleri! Bugün ne pişirsem?
Ramazan ayı iftar menüleri ve kolay yemek tarifleri! Bugün ne pişirsem? Ramazan ayı içerisinde en fazla araştırılan konu başlıkları arasında iftar menüleri geliyor. Ramazanın ayının başlamasının ardından 9 gün geride kaldı. 10 gün içerisinde yer aldığımız gün içerisinde ne pişireceğini araştıran ev hanımlarına yardımcı olmak adına en kolay yemek tarifleri ve iftar menülerini sizinle paylaşmaya devam ediyoruz. Peki 15 Mayıs İftar menüsünde neler var?
15.05.2019 Gündem
Güzel yemek yapmanın sırları
Güzel yemek yapmanın sırları Yemek yapmak, yemek yemek kadar hayatımızın içinde olan bir ihtiyaç. Yemek yapmak aslında hiç kolay bir iş değildir. Yemek yapmak tamamen bir sanattır aslında. Herkes yemek yapar ama en önemli olan güzel yemek yapabilmektir. Kendinize özel has dokunuşlar, elinizin lezzeti güzel yemek ortaya çıkartmanızda önemli etkenlerdir. Fakat yemek tariflerinin ölçü ve detaylarına dikkat etmeniz gerekmektedir.
30.04.2018 Gündem
Patates Oturtma Yapmanın Püf Noktaları
Patates Oturtma Yapmanın Püf Noktaları Enfes yemek çeşitlerinden patates oturtma pratik ve kolaylıkla yapabileceğiniz patates yemekleri çeşitlerinden bir tanesidir. En lezzetli yemek çeşitleri arasında yer alan patates oturtma tarifi, kıymalıdır ve oldukça lezzetli bir yemektir.
30.04.2018 Gündem
Sofralarınıza yakışacak bir lezzet karnıyarık
Sofralarınıza yakışacak bir lezzet karnıyarık Sofraların şahı karnıyarık, çok eski dönemlerden bu yana herkesin severek yediği yemekler arasında yer almaktadır. Hele de patlıcan severlerin yemek listesinde ilk sırada karnıyarık vardır. Patlıcanın muhteşem lezzeti kıymayla buluştuğu anda bir lezzet şöleni ortaya çıkar.
30.04.2018 Gündem
Ramazan iftar menüleri ve en kolay yemek tarifleri! - 6 Haziran bugün ne pişirsem?
Ramazan iftar menüleri ve en kolay yemek tarifleri! - 6 Haziran bugün ne pişirsem? Ramazan ayı içerisinde en fazla merak edilen konuların başında iftar menüleri geliyor. Bugün ne pişirsem? sorusuna yanıt arayan ev hanımları için en güzel iftar yemeklerini sizler için derledik. İşte 6 Haziran Salı gününe özel iftar menüsü ve yemek tarifleri
6.06.2017 Gündem
Ramazanda tok tutan tarifler
Ramazanda tok tutan tarifler Yaz günleri 17 saati bulan oruç süresi zorlayıcı olacağa benziyor. Ramazan boyunca tok tutan ve mideyi zorlamayan besinler tüketmekte yarar var.  Besleyici, kolay hazırlanan birkaç yemek önerisi..
17.02.2022 Ramazan Sofrası
Yılbaşı öncesi 1 beden küçülün
Yılbaşı öncesi 1 beden küçülün Uzman Diyetisyen Gamze Şanlı Ak, yılbaşı gecesinin yıldızı olmanız için size harika ipuçları veriyor.
24.12.2014 Diyetler
Tatil kilolarını vermenin hızlı yolu!
Tatil kilolarını vermenin hızlı yolu! Bütün yıl kar, kış, karanlık, uzun çalışma saatleri derken yazın gelmesi ile hepimizi bir rahatlık alıverir.
Kararlı olun vazgeçmeyin!
Kararlı olun vazgeçmeyin! Yaşam şeklinizi tamamen değiştirmezseniz ve kilo vermeyi kısa süreli bir kamp gibi görürseniz, diyet yapmak zor gelir. Bu sürecin sonunda maalesef kaybedilen kilo da geri alınır! Pes etmemek için bana kulak verin...