Çıkarma

Çıkarma

Son dakika çıkarma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çıkarma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çıkarma haber sayfamızda...

Çıkarma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 12.242 çıkarma haberi bulunmuştur.
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde
109 yıl sonra 57. Alay’ın izinde Türkiye’nin 81 ilinden gelen 1200’ü aşkın genç, Gelibolu Yarımadası’na çıkarma yapan düşman kuvvetlerine karşı Yarbay Mustafa Kemal’in emriyle Conkbayırı’na giden 57. Alay’ın yürüyüşünü canlandırdı... Etkinlikte konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, “Şehitletimiz en güçlü donanmaları, orduları burada yendiler. Herkese, tüm dünyaya ‘Çanakkale geçilmez’ efsanesini anlattılar” dedi...
26.04.2024 Gündem
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti
Beyoğlu'nun kalbindeki Frej'in dramı! Düştükleri belediye çukuru koca mirası iç etti Beyoğlu'nda bir apartman... Şimdilerde eskisi kadar olmasa da hâlâ ihtişamlı. Onu 'gösterişli' yapan da mimari görüntüsünden ziyade hikâyesi. Frej Ailesi'nin kızlarına bıraktığı miras, bir karı-koca için sonun başlangıcı oldu. Peki, çoğumuzun belki de her gün önünden gelip geçtiği o binada neler yaşandı?
26.04.2024 Yaşam
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi
Erdoğan'ın Irak ziyareti! Türkiye 'hazırız' dedi, sistemler incelendi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak ziyaretine ilişkin yeni bilgiler aktarıldı.
25.04.2024 Gündem
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor
Komşu çatlatan çamaşır tüyosu! 1 kaşık ekleyince kar gibi oluyor Artık beyaz kıyafetleriniz ve çarşaflarınızda sarı sarı lekelerle uğraşmanıza gerek kalmayacak. Astığınıza beyazlarınızı kar gibi yapan tüyo tam size göre. Sadece bir kaşık ekleyin ve makinenizi çalıştırın, sonuçlarına inanamayacaksınız.
24.04.2024 Püf Noktası
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim
Lise aşkıyla 35 yıl önce evlenmişti! İtirafı olay oldu: Ben bir melek değilim 80’li yıllardan beri rock müziğin en başarılı isimlerinden biri olarak bilinen, dünyanın dört bir yanında geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Jon Bon Jovi, lise aşkı Dorothea Hurley ile 1989'da dünyaevine girmişti. Bon Jovi, son röportajında 35 yıllık evliliğine dair çarpıcı bir itirafta bulundu.
24.04.2024 Cadde
UEFA'dan 2024 Avrupa Şampiyonası'nda radikal değişiklik!
UEFA'dan 2024 Avrupa Şampiyonası'nda radikal değişiklik! UEFA'nın Almanya'da düzenlenecek 2024 Avrupa Şampiyonası'nda radikal bir karara imza atacağı öne sürüldü.
23.04.2024 EURO 2024
Beşiktaş'ta yöneticiler, futbolculardan galibiyet istedi!
Beşiktaş'ta yöneticiler, futbolculardan galibiyet istedi! Beşiktaşlı yöneticiler, Ankaragücü ile bugün deplasmanda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşması öncesi Ümraniye’ye çıkarma yaparak oyuncularla buluşurken galibiyet istedi.
23.04.2024 Beşiktaş
Özgür Özel'den 23 Nisan mesajı
Özgür Özel'den 23 Nisan mesajı CHP Genel Başkanı Özgür Özel 23 Nisan ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı.
22.04.2024 Gündem
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz!
Okan Buruk: 'Mayıslar bizimdir' diyerek devam etmek istiyoruz! Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Pendikspor maçından sonra konuştu.
21.04.2024 Galatasaray
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı
Emekli aylıklarına ‘özel endeks’ ayarı MHP’nin “Milli Yükseliş İradesi” başlığını taşıyan yeni parti programında, başta ekonomi ve sosyal refah olmak üzere Türkiye’nin temel meselelerine yönelik çarpıcı öneriler dikkati çekti.
20.04.2024 Gündem
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir!
Metin Tokat: Yaşadığımız hakikaten bir hukuk garabetidir! Eski FIFA hakemi ve Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkan adayı Metin Tokat, Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği’nin (TFFHGD) seçiminde yaşanan olaylarla ilgili konuştu.
19.04.2024 Futbol
'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini
'Cehennemi seçti!' Babasını gölette boğdu, şoke eden şeytan çıkarma ayini Sırılsıklam kıyafetlerle kapıdan içeri girip, annesine babasının kaybolduğunu anlattı. Kısa süre sonra ortaya çıkan gerçek kan dondurdu. Genç babasını 'iblisten' kurtarmak için, bir gölette boğmuştu.
19.04.2024 Dünya
Adıyaman'a çıkarma! 7 bin 500 çocuk eğitim alacak
Adıyaman'a çıkarma! 7 bin 500 çocuk eğitim alacak Yaşar Topluluğu markalarından Pınar'ın Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı aracılığı ve Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) iş birliğiyle Ateşböceği Öğrenim Birimleri'ne eklediği Tasarım Mucitleri Ateşböceği TIR'ı, Adıyaman'daki ikinci durağında çocuklarla buluştu
19.04.2024 Ekonomi
Cinsel istismarın ses kaydı! Kuaförden çırak öğrenciye skandal mesajlar
Cinsel istismarın ses kaydı! Kuaförden çırak öğrenciye skandal mesajlar Zonguldak’ta kadın kuaförü Hasan E. (46) hakkında yanında çalışan çırak öğrenci Ö.T.’ye (14) yönelik ‘Zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Çocuğa karşı cinsel taciz’ suçlamalarıyla 78 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.
19.04.2024 Gündem
İsmail Kartal: Taraftarlarımıza karşı mahcup olduk!
İsmail Kartal: Taraftarlarımıza karşı mahcup olduk! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Olympiakos maçının ardından açıklamalarda bulundu.
18.04.2024 Konferans Ligi
Rusya altındaki ihracat vergisini kaldırabilir
Rusya altındaki ihracat vergisini kaldırabilir Rusya altına uygulanan ihracat vergisini kaldırmayı düşünüyor.
16.04.2024 Uzmanpara
Survivor All Star'da 1 milyon TL'lik ödül oyununun kazananı belli oldu
Survivor All Star'da 1 milyon TL'lik ödül oyununun kazananı belli oldu Survivor All Star'da gün geçtikçe ödüllerin seviyesi de yükselmeye devam ediyor. Mavi takım ile Kırmızı takımın yarıştığı ödülde 1 milyon TL'yi kazanan takım belli oldu. İşte detaylar...
12.04.2024 Cadde
Survivor'da iletişim ödülünde Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! "Yunus Emre'den uzak dur!"
Survivor'da iletişim ödülünde Aleyna'nın annesinden uyarı geldi! "Yunus Emre'den uzak dur!" Survivor All Star'da bugün iletişim ödülü vardı. Yarışmacılar aileleri ile 8 dakika mesajlaşarak hasret giderdi. Aleyna'nın annesinden ise uyarı geldi mesajda. Whatsapp üzerinden yazışmada Aleyna'nın annesi "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna ise ne yazacağını bilemedi. İşte merak edilen detaylar...
11.04.2024 Cadde
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin
Bahçeli'den Akşener'e çağrı: Bu oyuna düşmeyin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İYİ Parti kurultayında aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener'e dikkat çeken bir çağrı yaptı.
10.04.2024 Gündem
Tek tuşla 360 derece dönen ev! Rizeli mucidi anlattı: 'Karı-koca kavgası fikir oldu'
Tek tuşla 360 derece dönen ev! Rizeli mucidi anlattı: 'Karı-koca kavgası fikir oldu' Yağmurlu ve gökyüzünün kapalı olduğu günlerin ardından nadiren yüzünü gösteren güneş ışınlarından etkili şekilde yararlanmak için tasarlandı, Karadenizli çiftlerin ilginç tartışmasından doğdu. 'Dönen Ev'in Rizeli mucidi ve inşaatçı Cemil Eksilmez, "ODTÜ'lü uzmanlara da danışarak yaptık" dediği tasarımını anlattı.
10.04.2024 Yaşam
Harvard'da insan derisi şoku! Kitabın üstünden söküp çıkarıldı: 'Bir çare arıyoruz'
Harvard'da insan derisi şoku! Kitabın üstünden söküp çıkarıldı: 'Bir çare arıyoruz' Neredeyse 400 yaşında olan Harvard Üniversitesi, bünyesinde sayısız eseri ve koleksiyonu barındırıyor. Milyonlarca kitaplık bir kütüphaneye sahip kütüphanede artık bir kitap olmayacak. Ölümden sonraki yaşamı konu alan bu kitabın okuldan uzaklaştırılacak olmasının sebebi ise ne konusu ne de yazarı.
10.04.2024 Yaşam
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Aday çıkarma sistemi değişiyor
Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! Aday çıkarma sistemi değişiyor Survivor All Star'da dördüncü ve son eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı ise günler sonra Mavi Takım kazandı. Acun Ilıcalı aday çıkarma sisteminin değişeceğini duyurdu. İşte merak edilen detaylar...
9.04.2024 Cadde
Koluna takılan doğum kontrol implantını 'kaybetti': 6 yıl sonra akciğerinden çıktı!
Koluna takılan doğum kontrol implantını 'kaybetti': 6 yıl sonra akciğerinden çıktı! Gittiği sayısız doktor, yıllar önce 'kaybettiği' implantı tespit etmeyi başaramadı. En sonunda çekilen röntgen şoke eden manzarayı gözler önüne serdi.
8.04.2024 Dünya
Yüzüne ‘Azrail’ maskesi takıp yola çıktı! 'Bana iş çıkarmayın'
Yüzüne ‘Azrail’ maskesi takıp yola çıktı! 'Bana iş çıkarmayın' Düzce'de motokuryelik yapan Resul Gür, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle memleketlerine giden sürücülerin kurallara uyması konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla ilginç bir eyleme imza attı.
7.04.2024 Gündem
Küresel piyasada yeni faiz dönemi
Küresel piyasada yeni faiz dönemi Fed'in beklenmedik güvercin duruşu ve TCMB'nin kararlı faiz artışı, finansal piyasalara yeni bir yön veriyor. Yatırımcılar ve şirketler, faiz oranlarındaki bu kritik değişikliklere ve döviz kurlarındaki potansiyel dalgalanmalara dikkat kesilmeli...
5.04.2024 Milliyet Executive

Benzer Haber Etiketleri

Çıkarma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.