Çıktı

Çıktı

Son dakika çıktı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çıktı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çıktı haber sayfamızda...

Çıktı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 364.481 çıktı haberi bulunmuştur.
BÜYÜK İKRAMİYE ÇIKTI ✨ ON NUMARA SONUÇLARI 26 NİSAN 2024 AÇIKLANDI! On Numara çekiliş sonuçları sorgulama ekranı 26 Nisan 2024
BÜYÜK İKRAMİYE ÇIKTI ✨ ON NUMARA SONUÇLARI 26 NİSAN 2024 AÇIKLANDI! On Numara çekiliş sonuçları sorgulama ekranı 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı. Büyük ikramiye bir kişiye isabet etti ve tam 924 Bin 701,75 TL kazandı. Şansını On Numara çekilişinden yana kullanan vatandaşlar ise On Numara çekiliş sonuçları nereden öğrenilir arayışına geçti. İşte 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları
26.04.2024 Bilgi Rehberi
Yok artık Fernando Muslera! Galatasaray tarihinde bir ilk
Yok artık Fernando Muslera! Galatasaray tarihinde bir ilk Galatasaray, Süper Lig'in 34'üncü haftasında Adana Demirspor'u deplasmanda 3-0'la geçti. Sarı-kırmızılılarda Fernando Muslera yeni bir rekor kırdı.
26.04.2024 Galatasaray
İsrailli Bakan Ben Gvir kaza geçirdi
İsrailli Bakan Ben Gvir kaza geçirdi "Filistinli esirler idam edilsin" sözleriyle skandal çağrıda bulunan İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir kaza geçirdi. O anlara ait görüntüler sosyal medyada yayılırken görüntülerde, Gvir'in yaralı halde yerde yattığı ve arabasının devrildiği görülüyor.
26.04.2024 Haberler
Zonguldak'ta batan 'Kafkametler' gemisinin kaptan köşkü denizden çıkarıldı
Zonguldak'ta batan 'Kafkametler' gemisinin kaptan köşkü denizden çıkarıldı Zonguldak'ta, 19 Kasım 2023’te batan 'Kafkametler' isimli geminin kayıp 7 mürettebatını arama çalışmaları 160 gündür sürerken, geminin kaptan köşkü kesilerek yüzeye çıkarıldı. Geminin yerinde söküm ve kayıp mürettebatı arama çalışmaları karadan ve denizden devam ediyor.
26.04.2024 Gündem
İzmir'de terör operasyonu! 8 DEAŞ'lı tutuklandı
İzmir'de terör operasyonu! 8 DEAŞ'lı tutuklandı İzmir'de geniş çaplı terör operasyonu gerçekleştirildi. Operasyonda 8 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
26.04.2024 Gündem
Marmara Denizi'nde bulunmuştu! 'BATUHAN A' gemisi mürettebatı çıktı
Marmara Denizi'nde bulunmuştu! 'BATUHAN A' gemisi mürettebatı çıktı Geçtiğimiz günlerde Marmara Denizi'nde balıkçılar tarafından bulunan cesedin kime ait olduğu ortaya çıktı. Ceset 73 gün önce batan 'BATUHAN A' mürettebatı Ahmet Atav'a ait olduğu belirlendi.
26.04.2024 Gündem
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım'
Antalya'daki teleferik faciasında kahreden detay! '10 dakika önce uyarmıştım' Antalya’da yaşanan teleferik kazasında ailesiyle birlikte mahsur kalan ve Çorlu ilçesinde yaşayan Makine Teknisyeni Cezmi Türkyılmaz, “Henüz olay yaşanmamıştı, ben arayıp uyardım ama maalesef 10 dakika sonra kaza meydana geldi. Çok üzücü bir olay fakat önüne geçilebilirdi” dedi.
26.04.2024 Gündem
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var'
Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçı sonrası yaşanan skandalı anlattı! 'Maç dışında tehdit var' Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, Maccabi Tel Aviv maçının ardından yaşanan olaylara dair suskunluğunu bozdu. Türk başantrenör, soyunma odası tünelindeki yaşanan gerilimi anlattı.
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Bir bulgu daha tespit edildi
Korhan Berzeg olayında yeni gelişme! Bir bulgu daha tespit edildi Ekonomist Korhan Berzeg’i arama çalışmaları devam ediyor. Balıkesir Gönen'deki aramalarda bir bulguya daha rastlandı. İşte detaylar...
26.04.2024 Gündem
Bayern Münih'te Sacha Boey'i şoke eden karar! Veda hazırlığı
Bayern Münih'te Sacha Boey'i şoke eden karar! Veda hazırlığı Bayern Münih'te yazın görevi devralacak olan teknik direktör Ralf Rangnick'in gelişiyle sağ taraftaki oyuncu havuzunun daha da genişleyeceği, bazı isimlerle yolların ayrılacağı belirtiliyor.
26.04.2024 Almanya Bundesliga
Balayı tatilinde hastanelik oldu!
Balayı tatilinde hastanelik oldu! Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesine eşiyle balayı için gelen Hatice Atay (43), tarihi Ortahisar Kalesi'nde yaklaşık 3 metre yükseklikten düşüp, ayağını kırdı.
26.04.2024 Gündem
Köprüden geçerken düşen adamın cansız bedeni bulundu
Köprüden geçerken düşen adamın cansız bedeni bulundu Hakkari'de köprüden geçerken dereye düşen İbrahim Keskin (60) cansız bedeni 2 km uzaklıkta bulundu.
26.04.2024 Gündem
Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Nihal Candan için yeni karar
Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Nihal Candan için yeni karar Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan için sürpriz bir karar çıktı.
26.04.2024 Haberler
Zabıtalara yakalanan dilenci: Ekmek beni kör etsin, beni yormayın!
Zabıtalara yakalanan dilenci: Ekmek beni kör etsin, beni yormayın! Elazığ’da zabıta ekipleri tarafından dilenci operasyonu gerçekleştirildi. Zabıtalara yakalanan bir dilenci, “İlacımı alacaktım. Ekmek beni kör etsin. Beni bir daha buraya yormayın” şeklinde konuştu.
26.04.2024 Gündem
SON DAKİKA MEB YENİ MÜFREDAT TASLAĞI 2024 📍 Yeni Müfredat taslağı kamuoyu ile paylaşıldı! Hangi değişiklikler var, hangi kademelerde uygulanacak?
SON DAKİKA MEB YENİ MÜFREDAT TASLAĞI 2024 📍 Yeni Müfredat taslağı kamuoyu ile paylaşıldı! Hangi değişiklikler var, hangi kademelerde uygulanacak? Yeni müfredat değişikliği taslağı bugün askıya çıktı. Okullarda yapılacak yeni müfredat değişikliğine ilişkin Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin dün yaptığı açıklamada müfredat taslağının askıya çıkacağını kamuoyu ile paylaşmıştı. MEB üzerinden 2024 yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Bakan Tekin 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' adını taşıyan yeni müfredatla ilgil görüş ve önerilerin “gorusoneri.meb.gov.tr” adresi üzerinden paylaşılabileceğini belirtti. Peki Yeni müfredat değişikliği içeriğinde neler var? Hangi kademelerde uygulanacak?
26.04.2024 Bilgi Rehberi
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Haberler
İyi bakterilere kısa sürede tavan yaptırıyor! Doğal probiyotik, etkisi yüzde 85 çıktı
İyi bakterilere kısa sürede tavan yaptırıyor! Doğal probiyotik, etkisi yüzde 85 çıktı İyi bir bağırsak florası sağlık bir vücut anlamına gelir. Bağırsaklardaki iyi bakterierin artması hayat kalitesinin artmasına sebep olur. Bunun için tüketeceğiniz bazı besinler bağırsaktaki zararlı bakterileri yok eder.
26.04.2024 Genel Sağlık
Saldırıya tepki, Ergin Ataman'a destek! Skandal sonrası peş peşe açıklamalar
Saldırıya tepki, Ergin Ataman'a destek! Skandal sonrası peş peşe açıklamalar Bakan Bak ve AK Parti'li Çelik'ten Panathinaikos ile Maccabi Tel Aviv arasında oynanan maçın ardından yaşananlarla ilgili Ergin Ataman'a destek açıklaması geldi.
26.04.2024 Gündem
Kartal'da rezidansta öldürülmüştü! Şarkıcı Yalın’ın kuzeni çıktı
Kartal'da rezidansta öldürülmüştü! Şarkıcı Yalın’ın kuzeni çıktı Kartal’da bir rezidansta müteahhit Ömer Öktem tarafından tabancayla vurularak öldürülen, şarkıcı Yalın’ın (Hüseyin Yalın) estetisyen kuzeni Selin Yalın toprağa verildi. Yalın'ın cenazeye katılmaması dikkat çekerken, Ömer Öktem’in hakimlik ifadesi de ortaya çıktı
26.04.2024 Cadde
Öğrenci velisinden kadın öğretmene acımasız yumruk! İfadesi ortaya çıktı
Öğrenci velisinden kadın öğretmene acımasız yumruk! İfadesi ortaya çıktı Sarıyer'de Prof. Dr. Ali Kemal Yiğitoğlu Ortaokulu'nda oğlunun sınıf öğretmeni Necla Ö.'yü yumruklayarak darbettiği gerekçesiyle "Kasten yaralama" suçundan tutuklanan Ali Ç.'nin ifadesi ortaya çıktı.
26.04.2024 Gündem
Turşucuların sırrı ortaya çıktı! Turşu aylarca erimiyor ve bozulmuyor
Turşucuların sırrı ortaya çıktı! Turşu aylarca erimiyor ve bozulmuyor Turşu yapımı, Türk mutfağının köklü lezzetlerinden biridir ve doğru yapıldığında uzun süre dayanabilir. Ancak, turşu yaparken dikkat edilmesi gereken bazı önemli detaylar vardır. Eğer turşularınız beklenenden çabuk bozuluyorsa pek çok nedeni olabilir. Erimesini ve bozulmasını istemiyorsanız turşucuların bu yöntemini deneyin.
26.04.2024 Püf Noktası
Sevgilisini öldürdükten sonra bunu yaptı!
Sevgilisini öldürdükten sonra bunu yaptı! Muğla'nın Marmaris ilçesinde, sokakta tartıştığı kız arkadaşı İlknur Çetin'i (35) bıçaklayarak öldüren Ali İhsan Kaya (38), tutuklandı. Kaya'nın cinayetin ardından kaldığı aparta dönüp, kıyafetini değiştirdikten sonra dışarıya çıktığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
26.04.2024 Gündem
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı
MEB resmen duyurdu! Yeni müfredat taslağı açıklandı Millî Eğitim Bakanlığınca, tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı, "https://gorusoneri.meb.gov.tr" adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu. Yeni müfredat taslağı için internet sitesi üzerinden bir hafta süresince görüş bildirilebilecek.
26.04.2024 Eğitim
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm'
Fenerbahçe Divan Kurulu başkan adayı Şekip Mosturoğlu'ndan Ali Koç itirafı! 'Aziz Yıldırım'la görüştüm' Fenerbahçe’nin Seçimli Yüksek Divan Kurulu’nda adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım döneminin etkili isimlerinden olan Şekip Mosturoğlu, Fanatik'ten Caner Kolağasıgil'e konuştu.
26.04.2024 Fenerbahçe
Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Nihal Candan için yeni karar
Cezaevinde 37 kiloya düşmüştü! Nihal Candan için yeni karar Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan için sürpriz bir karar çıktı.
26.04.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Çıktı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.